one night stand...

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
ksz

sem se le prevlekla čez tole črevo od teme
d055.gif

jst bi pr ONS ločila tiste, kjer do seksa ne pride (srednješolski ONS) in tiste, kjer se zadeva konča s seksom. Pri prvem so ponavadi kriteriji rahlo nižji, gre bolj za trenutni izbruh kemije in feromonov, največkrat takrat, ko je prisoten še alko zraven. Pri drugem je fajn , če je vsaj še kakšna malenkost več-da se da še kakšno rečt s tipom, ni pa to nujno. Ko si lačen sexa kot sahara vode, preživiš tut to, da si z modelom sicer nimaš kej rečt
grin1.gif
Ampak to pač moraš vzeti v zakup.

kar se tiče pa tega s kom-lahko je sicer tut kak znanec, ampak bolj tak, ki ga ne vidiš prav pogosto.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
@ all; jih je kr dost, ki majo 20+, osebno poznam 4 take. Zakaj bi se za one night stand dala dol z nekom k ma komej tistih 12 cm?
grin1.gif
Če se že spustim v kej takega, hočem vsaj vedet da bom bla zadovoljena glede velikosti, ne pa da bom padla skup od smeha ko bom vidla tipov "ponos".

mogoče si vidla, definitivno sem pa prepričana, da še nisi čutila 20 cm, ker ko ti bo tip zarinu to dolžino notr, verjemi, da boš 14 dni hodila kot raca in ne boš več imela želje po ponovitvi.

tuki nekak neki ne drži...sam par dni traja
redface-1.gif
sej če pa velikrat prakticiraš se pa itak navadiš

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
ksz

sem se le prevlekla čez tole črevo od teme
d055.gif

jst bi pr ONS ločila tiste, kjer do seksa ne pride (srednješolski ONS) in tiste, kjer se zadeva konča s seksom. Pri prvem so ponavadi kriteriji rahlo nižji, gre bolj za trenutni izbruh kemije in feromonov, največkrat takrat, ko je prisoten še alko zraven. Pri drugem je fajn , če je vsaj še kakšna malenkost več-da se da še kakšno rečt s tipom, ni pa to nujno. Ko si lačen sexa kot sahara vode, preživiš tut to, da si z modelom sicer nimaš kej rečt
grin1.gif
Ampak to pač moraš vzeti v zakup.

kar se tiče pa tega s kom-lahko je sicer tut kak znanec, ampak bolj tak, ki ga ne vidiš prav pogosto.

presenečenje v hlačah??

daj povej zdaj ti to malo v merah...

kolk more biti dolžina 15 cm?
debelina 3 cm?

si morem mojega malo premerit, da vidim kaj si mislijo ženske ko ga vidijo??
cheer.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ti si pa nek vase zagledan tip, kao najbolj oh in sploh. A si mogoce kaksne narcisoiden bodybuilder? se rad gledaš v ogledalo?

a si ti mogoče sajkik?
hysterical-1.gif

klošar a nimaš nč bl pamtnga za počet?

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
tako je...

daj malo povej....kaki je te to feeling imeti tako batino med nogami? pa ne zajebavam, ampak čisto resno sprašujem...ker sem slišala za različne komentarje glede velikih k pa bolečin, pa me pač zanima tvoje mnenje, glede na to, da maš izkušnje s velikimi...one-ti.

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Samo namig:

poleg dolžine je verjetno (?) pomemben tudi obseg ...

Noker

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
ko se zenske zacnejo menit o cm....? sploh ne najdem primerjave, o cem bi se lahko moski menli... štrikanju? pa še to imamo verjetno več predstave ...
wink-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Pazi zdaj !

Glede na to, da poznamo različne "vplivne" tiskane medije, se zna zgodit, da se bo po pripovedovanju nekaterih Alterjevk (jih je malo, vzorec je mali, se pravi bo statistično verodostojen podatek
evil.gif
), povprečna dolžina moškega spolnega organa, po domače tiča, povečala iz obstoječih 15 ali koliko že centimetrov na vsaj 18 !!

A ni to žalostno, nekomu, ki je imel vsaj nekaj nadpovprečnega, vzeti še tisto poslednje dostojanstvo ... danes je maher, jutri je samo še povprečnež ... sad, realy sad ...

hysterical-1.gif

Noker

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
OMG Noker, ti nisi normalen kakšen podpis
hysterical-1.gif

Aja kako je čutit 20cm batino? Fino, samo pol je problem če seksaš z nekom ki ima manjšega in ti ni dost več. In pol iščeš....
tongue-1.gif

Se pa vsekakor strinjam, da more bit batina konkretna tako v debelino kot seveda tud hm, višino?
evil.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
in kok je pa zate dovolj debel? 15, 16,17cm?

EDIT: pa ne gre za zajebancijo. resno me zanima

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Draga Tjaša !

Imam dve pripombi:

1. za besedo "normalen" bi morala vstavit vejico (zgleda takole ---> , ) ampak, ker je vejica u iber majhna, vem, da maš z njo probleme
evil.gif

2. če te drugi z "majhhnimi" niso znali, ali bolje, niso zmogli zadovoljit, še ne pomeni, da je to zaradi organa, temveč zaradi tvoje predstave, da ti tako "majhna" stvarca (recimo kot vejica) pač ne more nudit užitkov in ne narediti škode
evil.gif

Vsekakor je vse v tvoji glavi, saj so raziskave pokazale, da je za normalen, čuteč odnos dovolj že 8 centimetrov
evil.gif

No, temu se pa res lahko reče kar minimalizem, ampak, [censored] ga, raziskave so le raziskave, strokovnjakom ne gre oporekati ...

evil.gif

Noker

Nazadnje urejeno: