one night stand...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
Če te skrbijo SPBji, pač ne greš seksat z nepreverjenim partnerjem, a ne.
bonk.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
KSZ

Ej, sej nekaj časa je bil še štos, samo tole pa
ne-ne-1.gif

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
ah nisi razumela, nacelno se tega normaln clovek ne gre, ker pac ni tolk potrebn...

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
itaq! načeloma so ons-ji z neznano osebo oz. nekom ki ga ne vidiš ravno vsak dan, kako potem preveriš ali je clean.
isto te lahko vprašam za osebo, ki jo poznaš, pa tudi ne moreš 100% rečt, da se od te osebe ne moreš ničesar nalesti

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
Če nisi prepričan/-a in te spb-ji skrbijo, pač z nobeno osebo, za katero nisi prepričan oz. ji ne zaupaš, ne greš. Zelo enostavno, a ne.
rolleyes-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
tako je...

daj malo povej....kaki je te to feeling imeti tako batino med nogami? pa ne zajebavam, ampak čisto resno sprašujem...ker sem slišala za različne komentarje glede velikih k pa bolečin, pa me pač zanima tvoje mnenje, glede na to, da maš izkušnje s velikimi...one-ti.

ja no na začetk res ni prijetno...sam pol se itak navadiš...sm pač mela srečo da je tip mel uhuhuhu

@Tjasa: a ti ko z 20+, ti tko ostane? ker ne vem zakaj loh mene tud mal krajši od 20+ zadovolji

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ja nč, jst pa lahko rečem ,da si ti zame nenormaln, ker praviš, da smo vse alterjevke grde, pa zafustrirane
hysterical-1.gif
na konc bi pa skor rekla, da si ti en geek, k mu je hudo v življenju, pa živi samo za ekranom

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
ni res.

ampak tako kot ste zdej opisovale ONS (uporabil sem kratico moderno) je tako kot da bi šel na kurbo. S tem da kurbo celo lahko zbiram, pa navrzem par ojrotov pa je.. hehe.,mors vedet da take punce ki to redno prakticirate ste enako obravnabane kot kurbe, in tako jaz na to gledam... mogoce so prave kurbe mal drazje..... to je pa tud edina razlika
wink-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Mislim, da si ti edina, ki si odgovorila po resnici.

Lahko te sicer zadovolji tudi tisti z 20-, je pa fino, če maš tudi kakšnega 20+ v sebi ...

Se pravi, zadovolj(e)na si z obema ...

Če bi šli v to smer, tudi sam dodam, da mi je fino, če ma ženska recimo štirko (dobr, zdej so nove oznake B, C, D, DD ....), kot pa siromašno trojko. Ampak to še ne pomeni, da tiste s slabo trojko ne bi vzel "na čez" ...
cheer.gif

Lahko se prepiramo kolikor hočemo, želje so eno, dejansko stanje je drugačno. In , če berem med vrsticami, so ene lahko srečne, da ga sploh kdaj čutijo (pa tu ni mišljena dolžina, niti debelina organa ...)
hysterical-1.gif

Noker

p.s. zdej pa že enkrat nehejte izzivat, men že počasi zmanjkuje argumentov ....
evil.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ja, da s(m)o take punce obravnavane tako, ste pa krivi taki tipi kot si ti. sej ko pa tip kej tazga prakticira, je pa največji car pa jeb.ač a ne
uf-1.gif

[censored] je pa in bo ženska, ki je plačana za sex in redko kdaj uživa pri temu, kar za ONS ne moreš rečt

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
mors vedet da take punce ki to redno prakticirate ste enako obravnabane kot kurbe, in tako jaz na to gledam...

TI jih obravnavaš kot kurbe. Ne govori to na splošno ali pa kako se govori v tvoji vasi med starimi ženicami.
Zame so to čisto normalne pupe, ki hočejo imeti raznoliko spolno življenje.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Vidim, da eni že zbirajo FIS točke za na piknik ...

evil.gif

Noker

p.s. imaš pa prav (ne, jest točk ne zbiram, jih mam že dost ... na pikniku bom menda za nagrado dobil šparovo ponev ...)

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
to je pač tvoje mišljenje, k sreči si eden izmed redkih. Ali sem se v tvojih beseda prepoznala ali ne, to naj tebe pa ne skrbi
wink-1.gif