Za to imamo v Sloveniji policijo in tožilstvo.Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Dokazov je več kot dovolj. Samo se jih "za dobre odnose" dostikrat spregleda.
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Uporabnik jest5 pravi:
Tudi policaji imajo družine in tudi oni so tarče kot praviloma vse morebitne pričeCitat:
Uporabnik jest5 pravi:
Najbolj zabavna je bila pri sošolcu, ko so v bajti policaji pobrali metek, ki je prifrčal skozi okno iz ciganskega naselja in zapisali, da je steklo razbil neznan predmetIn ne, to ni zgodbica
O funkcionalnem branju nekaterih uporabnikov bi pa lahko napisal že esej.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Funkcionalno branje ne sploh? Kaj ti je napisal v odgovoru, ki si ga repliciral?
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
ksz
Fantje, kaj pravite na eno antispam synthman style akcijo? Na vodi čutim, da je konjukrava zrel zanjo.
jaz sem jasno napisal, da pri kriminalnih dejanjih ni popuščanj. Verjamem pa, da v veliki meri pretiravavte glede neučinkovitosti policije (tako kot tista bosa, da Romi živijo v palačah z bazeni in se naokoli vozijo v 2013 BMW-jih). Vi si najbrž želite ljudske pravice.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Briga mene funckionalno branje drugih uporabnikov, jaz te sprašujem po tvojem. Kaj bi že ti napisal v podobnem primeru? Aja že vem "ne posplošuj".
Kar se pa tiče pregona kriminala Ciganov ti je pa že Jest5 lepo napisal kako to poteka v praksi in verjemi, da to ni osamljen primer. Zakaj pa misliš, da ljudem popuščajo živci? Zgolj zaradi črnih gradenj? Boli navadnega človeka k... za črne gradnje Ciganov, samo ko se jih pa začenjo dotikati še ostala kriminalna dejanja se pa situacija začne spreminjat... aja saj res, to je zaradi "slovenskega sindroma" ter splošnega rasizma. Oujea.
Aha, dobra logika: Peter Rakuš je pedofil in Slovenec - ergo, vsi Slovenci so pedofili. Kakšen odstotej Romov pa vozi M3 cabrio (ali kaj podobnega)?Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Vse bolj se mi dozdeva, da ti niti ne živiš v Sloveniji..... Ti povem s čim se vozi nek "moj" lokalni cigo? BMW3 cabrio cca.2011 letnik in Porsche 911T cabrio nebivedukerletnik....uradna dejavnost: zbiranje kovin.
Chill out, samo forum je.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Drugače se pa ne muči več, se mi ne da več ukvarjati s tabo in močno upam, da se mi bo uspelo zadržati kar se tiče replyjev na tvoje prispevke....si kot blondinka, ki se nasloni na zid, ki se nato podere, saj pametnejši popusti..... Čawbaw in lep dan še naprej v tej rastistično zblojeni Sloveniji
Hmmm ni švoh ane?Citat:
(tako kot tista bosa, da Romi živijo v palačah z bazeni in se naokoli vozijo v 2013 BMW-jih). Vi si najbrž želite ljudske pravice.
Torej je slika kolibarskega naselja dokaz, da vsi Romi živijo v kolibah?Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Piše, piše
Če se ti da pa malo brskaj v dolenjskem listu. Bajta je bila oproščena rušenja
To trdiš tiCitat:
Uporabnik jest5 pravi:
Piše, piše
Niti ne. Trdim pa, da neproporcionalen del Romov živi v kolibah, to pa ja. Piše, v poročilih AI in EK.Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
To trdiš tiCitat:
Uporabnik jest5 pravi:
Piše, piše
Tega nisem napisal nikjer.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
...nisem se mogel zadržat.....
Torej si ti dokaz, da mi vsi ostali narobe razmišljamo, samo in edino ti pravilno?
over & out