OKvirji pa kar po starem

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.205
713
113
Lahko bi pa policija ob prijavi požara poslala izvidnico in policijski vodni top. Itak je treba motor pa pumpo vsake tolk časa zalaufat. Podobno kot policaji nabirajo ure z helikopterjem v reševalnih akcijah bi tudi tukaj prišlo do določenih sinergij z gasilci. Pa še kakšen vodni top bi kupli.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.164
1.131
113
Ja, cigo naselja in vse povezano z njimi, so pravi vzor zakonitosti.

Res mi niso jasni ti gasilci. Pa še prostovoljni. Da si vzamejo svoj privat čas, grejo delat, tvegat, potem jim še avto malo razbijejo pa opremo pokradejo, kakšen s solzivcem dobi, ampak še kar naprej rinejo tam. Enako reševalci.

Jaz bi s sabo en žebelj nosil, pa se ustavil eno vas prej, pri gostilni, pa žebelj v gumo. "Gumi defekt, konec intervencije". Pa na pir. jebeštrga jih gleda.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.164
1.131
113
Ja, cigo naselja in vse povezano z njimi, so pravi vzor zakonitosti.

Res mi niso jasni ti gasilci. Pa še prostovoljni. Da si vzamejo svoj privat čas, grejo delat, tvegat, potem jim še avto malo razbijejo pa opremo pokradejo, kakšen s solzivcem dobi, ampak še kar naprej rinejo tam. Enako reševalci.

Jaz bi s sabo en žebelj nosil, pa se ustavil eno vas prej, pri gostilni, pa žebelj v gumo. "Gumi defekt, konec intervencije". Pa na pir. K.... jih gleda.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.067
6.916
113
pri taščici
Gasiti namesto z vodo, z nafto!
Joj optostite nekdo od vaših otrok se je ogral z nasimi ventili (sravfal) pa je izbral nafto za spricanje namesto vode

• Všeč mi je
Reactions: 8888

B81

22. jul 2007
37.586
10.877
113
Ne, tanki so se vozili po ciganskih naseljih in nasplosno se je problem resil. Potem so pa novi prisli in nazaj zavzeli naselja.

Tole je vprasanje vredno srebrne msenjur medalje
Verjetno ni treba razlagat da taka ipd. vprašanja pridejo od začudenja ljudi, ki ne razumejo kako je mogoče da se to dogaja in ker so lih hojsa imeli za enega kao tahudega...je vprašanje čist na mestu.