Ti ne samo da ne dojemaš situacije pravilno ampak niti ne znaš vodit oz. normalno sodelovat v pogovoru..lepo sem ti napisal, da če so napisani zakoni za vse in če veljajo za vse, naj veljajo tudi za Cigane. In potem mi ti odpišeš, če se strinjam, da potem prevzamem nase morebitno kazen za kršenje človekovih pravic, jaz ti odgovorim da ja, prevzamem in tvoj zaključek je, da sem nemoralna oseba in da ni to nič novega za Slovenijo
In za razliko od tebe sem že bil v romskih naseljih (in jih tudi na hitro zapustil) in guess what, niso vse zgolj barake ampak vmes tudi takšne hiše, da bi bil sam presrečen, če bi imel samo polovico take. A isti Cigani, ki imajo te hiše, nimajo za vrtec in podobne zadeve, ne morejo prikazat od kje jim denar za gradnjo le-te, zemlja tako ali tako ni bila nihova, pa še in še in še in še in še....
Ti si dejansko tako beden sogovornik, da v vsaki debati poiščeš eno točko, ki gre vsaj malo na roko tvojemu "scenariju" (zgolj črna gradnja in ne vsi njihovi prestopki, prekrški, zločini) in se potem na to obešaš do konca, kljub temu da ti je že samo danes tekom miljon besed cel kup ljudi poizkušalo obrazložiti, da morda pa le nimaš prav. Ampak ne, ti imaš prav, mi pa smo nemoralni rasisti. Dafaq