osnova logik epravi: če jaz rečem, da obstaja božiček, in ti rečeš da ne, potem moram jaz tebi dokazati obstoj božička. Bo šlo?Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Dokaži.
osnova logik epravi: če jaz rečem, da obstaja božiček, in ti rečeš da ne, potem moram jaz tebi dokazati obstoj božička. Bo šlo?Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Dokaži.
ne enim so občine gradnje legalizirale, čeprav niso sezidane po zakonskih določilih.Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Kot prvo, z izrazom 'ciganska sovjat' poveš veliko o svoji (ne)inteligenci.
Kot drugo, nihče ne nasprotuje spoštovanju zakonov glede kriminilatete - pri črnih gradnjah se stvar konča, ker ljudi ne moreš vreči na cesto (niti niso vsi Romi v črnih gradnjah).
Daj raje ti svoj anus popeli na dolensko, pa malo poglej razmere v živo.Citat:
Zopet vlečeš statistiko iz anusa - sem ti povedal, večina Slovencev je depresivnh alkoholikov, ki zlorablja svoje otroke (ni daleč od resnice.)
Prvi primer, ki mi pade na pamet, je ptujski Fritzel, Peter Rakuš.Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
Citat:
Vsi Romi silijo svoje otroke v kriminal? Vsi Slovenci posiljujejo in pretepajo svoje otroke.
Ustav konje (in krave). Govorim pač o tistih, ki to počnejo. Hehe... o posiljevanju otrok, bratov, sester in vsega živega kar ne teče dost hitro pa tud kroži dost štorij naokol, ja. In v glavnem v njih ne nastopajo Slovenci.... lol
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Daj raje ti svoj anus popeli na dolensko, pa malo poglej razmere v živo.Citat:
Zopet vlečeš statistiko iz anusa - sem ti povedal, večina Slovencev je depresivnh alkoholikov, ki zlorablja svoje otroke (ni daleč od resnice.)
Ti si se pa že prej zelo osmešil. Guess what? Tudi slovenčkom se na veliko legalizira gradnje. Ampak to te najbrž ne moti.Citat:
Uporabnik skala pravi:
ne enim so občine gradnje legalizirale, čeprav niso sezidane po zakonskih določilih.Citat:
Kot drugo, nihče ne nasprotuje spoštovanju zakonov glede kriminilatete - pri črnih gradnjah se stvar konča, ker ljudi ne moreš vreči na cesto (niti niso vsi Romi v črnih gradnjah).
Spama, ker na forum pošiljam komentarje?Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ker spamaš
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Dokaži.
plin je namenjen pobijanju ščurkov. nekdo ima pač probleme v kleti/shrambi.Citat:
@SkalaCitat:
Uporabnik brgo pravi:
klasična metoda
preverjeno uspešna, samo pod drugo blagovno znamko
ne zagovarjam takšne metode. sem bil tam in nikomur ne privoščim
Dammit, sedajle si pa izpadel [cenzura].
Citat:
Ti si se pa že prej zelo osmešil. Guess what? Tudi slovenčkom se na veliko legalizira gradnje. Ampak to te najbrž ne moti.Citat:
Uporabnik skala pravi:
Črne gradnje je potrebno tolerirati, ker jih pač ne moreš postaviti na cesto. Kriminalnih dejanja se vsekakor ne sme tolerirati, to trdim že od vsega začetka. To je pa v bistvu to - saj pravim, da se naše mišljenj sploh ne razlikuje toliko. Do trenj pride zgolj takrat, ko nekateri vklopijo agresivno retoriko.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Dokaži.
To je drugače popolnoma res in ker priznavam tak sistem predajam štafetno palico tebi in nam prosim dokaži, kako veš, da dosledno spoštovanje že napisanih zakonov, ki funkcionirajo pri vseh in veljajo za vse ne morejo prinesti sprememb na bolje. To je namreč tisto, kar pa ti trdiš že od samega začetka.
probaj ti najprej nekaj na črno sezidat pa potem legalizirat pa poglej koliko dokumentacije rabiš. pa sedaj pojdi do ciganov in jih prosi za vso to dokumentacijo, ki jo seveda imajo, če so hiše legalizirali.Citat:
Uporabnik skala pravi:
Amm, na stotine? Tule imaš opisan postopek: http://www.mojprojekt.si/paketi-storitev/legalizacija-objekta/Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Dokaži!!!!! Res me zanima kateremu Slovencu so legalizirali črno gradnjo, ki nastane tako kot pri Ciganih.
In? Ostane dejstvo, da smo ena redkih držav, kjer se črne gradnje tolerirajo na državni ravni.Citat:
Uporabnik skala pravi:
probaj ti najprej nekaj na črno sezidat pa potem legalizirat pa poglej koliko dokumentacije rabiš. pa sedaj pojdi do ciganov in jih prosi za vso to dokumentacijo, ki jo seveda imajo, če so hiše legalizirali.Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Črne gradnje je potrebno tolerirati, ker jih pač ne moreš postaviti na cesto. Kriminalnih dejanja se vsekakor ne sme tolerirati, to trdim že od vsega začetka. To je pa v bistvu to - saj pravim, da se naše mišljenj sploh ne razlikuje toliko. Do trenj pride zgolj takrat, ko nekateri vklopijo agresivno retoriko.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Dokaži.
To je drugače popolnoma res in ker priznavam tak sistem predajam štafetno palico tebi in nam prosim dokaži, kako veš, da dosledno spoštovanje že napisanih zakonov, ki funkcionirajo pri vseh in veljajo za vse ne morejo prinesti sprememb na bolje. To je namreč tisto, kar pa ti trdiš že od samega začetka.
črna gradnja je kriminalno dejanje. torej praznavaš, da bi jim morali tolerirati kriminalna dejanja?Citat:
Črne gradnje je potrebno tolerirati, ker jih pač ne moreš postaviti na cesto. Kriminalnih dejanja se vsekakor ne sme tolerirati, to trdim že od vsega začetka. To je pa v bistvu to - saj pravim, da se naše mišljenj sploh ne razlikuje toliko. Do trenj pride zgolj takrat, ko nekateri vklopijo agresivno retoriko.
Če ne trobiš v isti rog, si troll, ali kako?Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Čestitam da vm je ratal, s prepiranjem s trolom, zjebat zanimivo temo. Nehajte mu že replicirat.