Ja a ne veš? Kokr paše v agendo. Pa tok je razgledan.pa se vseeno se stalno omenja in obuja vcerajsnje dni.
Ja a ne veš? Kokr paše v agendo. Pa tok je razgledan.pa se vseeno se stalno omenja in obuja vcerajsnje dni.
Nasilje in uničevanje življenj ni samo rezanje glav. Ampak kaj čmo, ste razgledani.Jaz nekih radikalnih kristjanov nisem srečal pa tudi na netu nisem zasledil tega. Druga stvar so radikalni Judje, ampak kot pravijo klin se s klinom zbija.
Ja, to zato ker nekateri konstantno jebejo in probajo ozivet tisto, kar se hoce pozabit.pa se vseeno se stalno omenja in obuja vcerajsnje dni.
Sveta resnica, bo treba kdaj malo po mizi udarit.Nasilje in uničevanje življenj ni samo rezanje glav. Ampak kaj čmo, ste razgledani.
Ja, to zato ker nekateri konstantno jebejo in probajo ozivet tisto, kar se hoce pozabit.
Vidva s kalbom sta kot onadva AI racunalnika od facebooka...zacela sta se menit v nekem svojem jeziku in so ju raje izklopili
Ja marsikdo tu uničuje življenja z svojo vzišenostjo, s tipkovnico, potiho, najeda.Nasilje in uničevanje življenj ni samo rezanje glav. Ampak kaj čmo, ste razgledani.
Za take kot si ti je škoda besed. Mal se poglej v špeguProsim citiraj kje sem karkoli takega zagovarjal kar trdiš. Sej veš lagat je greh, da se ne boš na parah zagovarjal.
Pa ne sam pedofilija dragi moj, pozabljaš da jim zelo denar diši. Iz tega ven je prisel marskikak zločin klera, pa še kaj. Zacopani župniki, nezakonski otroc iz tega ven so še najmanj. Ampak tako kot povsod so tud tam dobri in slabi.
Ti si pa ksenofob, rasistek, verski fanatik pa še kaj. Dobremu kleru se od takih obiskovalcev kozla.
Kot ateist se nisem nikoli počutil ogroženega zaradi kristjanov, niti nisem občutil nobenega sovraštva iz njihove strani. Za muslimane pa tega ne morem trditi.In? A za krščanstvo pa to ne velja?
Zate velja popolnoma enako kot za razgledanega. Svet se ne konča pred tvojim pragom.Kot ateist se nisem nikoli počutil ogroženega zaradi kristjanov, niti nisem občutil nobenega sovraštva iz njihove strani. Za muslimane pa tega ne morem trditi.