Mora tko pisat. Drugače ne dobi 2-3krat na teden kosa poscanega mesa od levičarske zblojenke, ki si jo je nakopal na grbo.
Napisal si nekaj na splošno....To enostavno ni res. In glede na to, da sem ti to že napisal, ti si pa to mirno ignoriral ter še dodatno stopnjeval iz slabega vplivanja na že uničeno življenje mee resnično zanima zakaj se tako obnašaš. Enostavno te nisem navajen gledati takšnega, nikoli nisi bil tak pa se poznava že zeloooo dolgo.
Moji konji imajo super pogojeOk upam da mu niso konj odpeljali kot onemu kmetu krav...
Daj ne bluzi. Citiral sem te, ti opisal zadevo glede tistega kako kao še noben ni nič napisal o negativnem vplivu woke mantalitete ter te tudi direktno nagovoril. Na splošno ja...Napisal si nekaj na splošno....
Ja nevem meni se nič kar ste napisali ne zdi hudo. Čakam na propad civilizacije kao o katerem vsi govorite
Naj ga pošljejo na pogovor k von der layenoviZgleda, d aga hočejo prisilit k odstopu.
Zgroženo dodajam, da so jim Japonci odvzeli status verske skupnosti in prenehali uvažati i. migrante, "ker niso kompatibilni z japonsko državo". Ampak, tega v cajtengih ne bomo prebrali.Meni se zdi najhujša promocija in toleranca islama. Woke agenda to iz nekega razloga podpira. Zakaj? Res ne razumem, ker te "wovkovci" so prvi, ki jim bodo islamisti odbili glave. Ne razumem zakaj bi morali sprejet in razumet islamiste? Zakaj se jim pusti graditi džamije? Medtem ko oni ves čas samo planirajo kako nas bodo prevladali in uničili. In zakaj se proti islamu ne sme nič reči? Niti v šali? Mnogi takoj v luft skačejo, žalijo in grozijo , če se samo pošališ na račun islama. Pa ne govorim o muslimanih ampak o povprečno zabitih Slovencih, ki se hkrati celo za ateiste proglašajo. Tako zmedenih glav res ne razumem in takšne glave so zelo škodljive. Muslimani se pa itak takoj vžigajo in grozijo samo, da omeniš, da greš v McD na malico.
Vem da si tole nabluzil že dolgo nazaj, sam ne morem, da ne bi. Saj si mislil radikalni islam anede? Ker ne dolgo nazaj so pravoslavci in katoliški Hrvati klali zelo miroljubne muslimane po Bosni. Verski fanatiki vseh ver so nekaj najhujšega na svetu in islam ni nobena izjema v tem, sam zadnje čase je na tapeti bolj kot vse druge radikalne skupine, ki v imenu vere sodijo ljudi. In ja radikalci bodo ravno tem "wokovcem" najprej odrobili glave, vpraš osemko če jim ne bi odrobil glave.Meni se zdi najhujša promocija in toleranca islama. Woke agenda to iz nekega razloga podpira. Zakaj? Res ne razumem, ker te "wovkovci" so prvi, ki jim bodo islamisti odbili glave. Ne razumem zakaj bi morali sprejet in razumet islamiste? Zakaj se jim pusti graditi džamije? Medtem ko oni ves čas samo planirajo kako nas bodo prevladali in uničili. In zakaj se proti islamu ne sme nič reči? Niti v šali? Mnogi takoj v luft skačejo, žalijo in grozijo , če se samo pošališ na račun islama. Pa ne govorim o muslimanih ampak o povprečno zabitih Slovencih, ki se hkrati celo za ateiste proglašajo. Tako zmedenih glav res ne razumem in takšne glave so zelo škodljive. Muslimani se pa itak takoj vžigajo in grozijo samo, da omeniš, da greš v McD na malico.