Eni itaq v Plitvicah prespijo.Zmore vsak EV samo cas se podaljsa, ce ima EV premalo osnovnega dometa
Včasih so šoferji večji problem kot avto.
Eni itaq v Plitvicah prespijo.Zmore vsak EV samo cas se podaljsa, ce ima EV premalo osnovnega dometa
In letos in lansko leto, ko sem šel na in iz morja, sem na črpalkah, kjer sem se ustavil vrgel tudi uč na električne polnilnice. Vedno so bili prosta mesta. Potoval sem čez dan med tednom. Relacija Zg - ZadarEno se je malo pretegnit, drugo pa besno čakat vsaj pol ure, da se ti baterija napolne, če si seveda prišel sploh na vrsto na prepolni polnilnici, ob tem pa živčno gledaš Netflix serije, ki jih sicer nikoli ne bi
Zmore tudi vsaki bicikel, samo čas se zeeeeelooo podaljša.Zmore vsak EV samo cas se podaljsa, ce ima EV premalo osnovnega dometa
MG je samo lani prodal MG4 (en model) čez 140k kosih za izvozne trge, od tega večina v evropi... Se proda golfov 10x več?
Povprečen č*** niti ne ve, da je MG kitajski. Ali micka, ali Joze... Ve da se prodaja v istem salonu k renault...
27, razen če sedemke ne vidiš. Toyota corolla hibrid s popusti za 25 z 10 lelt garancije. Povozi ta kitajski šrot kadar hoče.
20 jurčkov nov... In to je vse kar rabi 95% povprečnih alterasov, sam na zalost jim ego tega ne dovoljuje...
27, razen če sedemke ne vidiš. Toyota corolla hibrid s popusti za 25 z 10 lelt garancije. Povozi ta kitajski šrot kadar hoče.
Te je zato, ker za EV Clinic v Zagrebu še niso slišali.
Okvarjen krmilnik za baterijski sklop mora američan pošiljati v Bolgarijo, da ga popravijo
6500 država primakne, pa še eko Kredit na 10 let si lahko omisliš z obrestno mero 2,8%.27, razen če sedemke ne vidiš. Toyota corolla hibrid s popusti za 25 z 10 lelt garancije. Povozi ta kitajski šrot kadar hoče.
To ni kitajski šrot. To je taki epic kitajski šrot, da ga še kitajci nočejo kupit. Bolnik hojnik pa to tišči vsem na vseh kanalih, kjer se uporablja tipkovnico. Zdaj je še alter odkril...
Fun fact...sam tega šrota seveda nima
kupis avto zato da ga bos vozu al zato da ga bos prodal? Če kupis avto za long term (kar ponavad kupis če kupis novo) potem je resell value po 10 letih praktično irelavanten... Al dobis 1k al pa 5k v resnic ne igra nobene vloge.S tem, da golfa boš bp prodal v prihodnosti. MG bo večno tvoj
Ne ga jemat resno. Ta bolnik s tem mgjem utruja v 3pm že na slo-techu in še kje verjetno
To ni kitajski šrot. To je taki epic kitajski šrot, da ga še kitajci nočejo kupit. Bolnik hojnik pa to tišči vsem na vseh kanalih, kjer se uporablja tipkovnico. Zdaj je še alter odkril...
Fun fact...sam tega šrota seveda nima