Moj "MG" se je vozu odlično, k sn ga še mel...
Če se te prav spomnim iz sloteha, nisi imel eno izmed teh jajčk?
PS: a dupe je res steriliziral sina na švedskem?
Moj "MG" se je vozu odlično, k sn ga še mel...
Ev s 500 dometa na ac? Ne obstajaZakaj pa? Al boš rajši nabavil takega, ki ima dometa 500, da ne boš rabil polnit vmes?
A pri 90 ali 250kmh?
Argument za bencinsko Toyoto je, da iz Maribora pride čez Pelješki most, brez ustavljanja.6500€ ti drzava senka. torej smo na ~20k€... In toyota za 25k je tle se vedn 5 jurjov drazja, ma pa sam 3 leta več garancije (za zdaj, verjetno bo tudi mg v evropi sel na 10 let garancij in 250kkm, kot je to ze drugot)... In potem bo argument za bencinsko toyoto kaj?
Spomnis se narobe, to je bil Engineer_. ki je... well...posebenČe se te prav spomnim iz sloteha, nisi imel eno izmed teh jajčk?
Poglej priponko 90547
PS: a dupe je res steriliziral sina na švedskem?
Argument za bencinsko Toyoto je, da iz Maribora pride čez Pelješki most, brez ustavljanja.
Seveda jih nardi, sam povprečen alterovec dobi bozjasten napad, če bi more na poti do hrvaske obale stat 30 minut tistih 1x na lto k gre na dopust. Večina ostalih tako dolgih vozenj je pa itk zelo specifično (sluzba, ljubica na morju?) in pade zelo mali % ljudi, k to dejansko dela.Kaj pa potem v nemčiji, ali pa pomurski AC? Pa tista proti novi gorici tudi koliko vem ni 130?
PS, 500km AC pri 130kmh že kar nekaj EVjev naredi...
Pelješki most je samo merilo zmožnosti avta. Ni važno ali se vozim vsak dan tako, ali enkrat letno. Navadni dizelaš zmore še več, ne da bi bil za "enkrat na leto". Iz Janjine na Pelješcu sem se še vozil na kopanje do morja, vsak dan celi teden. Vse z enim tankom bencina.
Madona kako ekološkoZmore tudi avion do Dubrovnika
Če deliš Co2 / na potnika niti ni tako slabo.Madona kako ekološko
Merilo? Cigavo? Edin tvoje, dokler EV ne bo se to razbil, kaj bos pa pol? Letvico prestavu do kje, Tirane? Sam, da bos (verbalno) zmagu al kako? Ko rabis gres tankat al je slednje znak kake samo tebi znane slabosti al kaj? Sicer pa Janjina, nis mogu kej blizji morja najt? K da vijolce cez filter vohas...Pelješki most je samo merilo zmožnosti avta. Ni važno ali se vozim vsak dan tako, ali enkrat letno. Navadni dizelaš zmore še več, ne da bi bil za "enkrat na leto". Iz Janjine na Pelješcu sem se še vozil na kopanje do morja, vsak dan celi teden. Vse z enim tankom bencina.
Na kratkih razdaljah je vedno slaboČe deliš Co2 / na potnika niti ni tako slabo.
A še ne boš nehal sračkat pa širit laži!Na kratkih razdaljah je vedno slabo
Dej a bi mi prosim nehal že pošiljati slike svojega oneta na ZS.A še ne boš nehal sračkat pa širit laži!