Rabljen Y je min 40k € in gre proti 55k € na avto.net Izbral Y ker rabim večji družinski avto ter seveda Teslo, da ne bi pomislil na kakšno kitajske polizdelke
Za svojega sem dal 20k €. Če prevozim 20k km na leto, me to košta 1400€ za plin, pa recimo dodam še 400€ za servis in pridem na 1800€, še cestnina 100€
1900€ * 10 let = 19 000. Še vedno ne pridem do cene rabljenega Y-lona...
Recimo da sem dodal malo več za servis, pa je notri še kakšna okvarica bencinskih motorjev.... Gume + zavarovanje so pa dražja na električnih avtih...
Ko potegneš črto imam avto o katerem ne razmišljam preveč, lahko tankam kjer želim... me kot celota ne bo koštal toliko kot električni avto.
Se usedem in peljem, brez razmišljanja o filanju doma, ali na poti...
Za svojega sem dal 20k €. Če prevozim 20k km na leto, me to košta 1400€ za plin, pa recimo dodam še 400€ za servis in pridem na 1800€, še cestnina 100€
1900€ * 10 let = 19 000. Še vedno ne pridem do cene rabljenega Y-lona...
Recimo da sem dodal malo več za servis, pa je notri še kakšna okvarica bencinskih motorjev.... Gume + zavarovanje so pa dražja na električnih avtih...
Ko potegneš črto imam avto o katerem ne razmišljam preveč, lahko tankam kjer želim... me kot celota ne bo koštal toliko kot električni avto.
Se usedem in peljem, brez razmišljanja o filanju doma, ali na poti...