Lepo da ješ štrom.Jaz mam zastonj štrom, tako da ne se bat.
Ostali tega luksuza nimajo
Lepo da ješ štrom.Jaz mam zastonj štrom, tako da ne se bat.
Wow! Več kot 2/3 lastnikov EV bi spet kupilo EV (in več kot polovica ameriških lastnikov EV bi spet kupila EV). Torej je EV boljši od IC (navkljub težavam s polnilnicami). V čem je torej poanta tega članka?Skoraj tretjina se želi z elektrike vrniti k bencinu
Skoraj tretjina lastnikov električnih avtomobilov se ob zamenjavi avta vrne nazaj k motorjem z notranjim izgorevanjem, v ZDA je takšnih skoraj polovica.www.avtomanija.com
My point exactly. Kdo se bo odločil za to zadevo brez subvencije v taki ali drugačni obliki? Ko se skensla net metering, bo treba pa strošek začetne investicije znižat, da bo stvar tržno zanimiva.nope (kliknit je treba gor, preview nima veze z linkanim postom)
nisi razumel, da od 100ki imajo EV jih je 33 ugotovilo, da ne gre.Wow! Več kot 2/3 lastnikov EV bi spet kupilo EV (in več kot polovica ameriških lastnikov EV bi spet kupila EV). Torej je EV boljši od IC (navkljub težavam s polnilnicami). V čem je torej poanta tega članka?
Kdo pa je rekel, da prvo ni več problemA zdaj ni več problem dometa in filanja EVja? Problem je samo denarnica?
Ne delaj se finega. Tudi tebe EV zanima izključno zato, ker se voziš zastonj. Takoj ko bi moral plačevat še tak drobiž za kWh, bi se začel utapljati v solzah. Že videno.A zdaj ni več problem dometa in filanja EVja? Problem je samo denarnica?
Še vedno je cenejša vožnja, kot z ICE.
...ljudem po dvoriščih.....
Ker dela povprečen slovenec 30km na dan oz 10k na leto, in prehod na EV mu ne bi bistveno spremenil finančnega stanja.
dolgoprodaši pa smo že prešli na EV...
70k letno in 14MWh elektrike pa sem porabil s krožno vožnjo okoli ljubljane, a ne.
V kar nekaj primerih to ne drži večŠe vedno je cenejša vožnja, kot z ICE.