Jest, DMV na EV = 0.00€
So pa drugi stroski z uvozom... razlika v stopnji DDV recimo...
V glavnem... tudi ce ti je blize recimo prodajno mesto v Avstriji, se po moje ne splaca uvazat ...
Jest, DMV na EV = 0.00€
Kakšni pa? a začasne tablice? v nemčiji cca 100 eur za nekaj dni...potem tu spet ene 100€ za homologacijo...
pa še kako se splača.
V bistvu ne vem kaj bi rad povedal - da pač nočeš EV - to že vemo. Kaj novega?
sloevnski homologacijski kartonček moraš imeti, zakaj...butasto, ampak jebi ga tako pač je pri nas.Zakaj? Ce je cena brez davka enaka... edina razlika je v razlicni davcni stopnji... Zakaj bi potem placaeval se dodatno homolagijo pa carinske tablice...
sloevnski homologacijski kartonček moraš imeti, zakaj...butasto, ampak jebi ga tako pač je pri nas.
ne govorim o carinskih tablicah, ker carine znotraj EU ni, tablice so začasne, da ti omogočijo da sam pripelješ vozilo iz DE v SLO. Lahko ga pa daš na vleko, brez tablic, ampak potem je strošek veliko višji.
To sem pa očitno spregledal, ker prvo je OP omenil, da je v nemčiji nekaj jurijev ceneje.
PS, nemčija ima 19% ddv, tako da se še potem doplača razlika do našega.
CENA PRI TESLI NIMA NIKOLI SUBVENCIJE NOT!!!
3PM kaj ste prvič na netu?
Mimogrede, njihova subvencija je trenutno nižja od naše. Fakt: tam kupljena NOVA Tesla Y AWD LR v beli barvi te potem pride pri nas z odbito subvencijo cca 41.000 €
Zakaj bi delal v Nemčiji baterije, ko jih dobiš iz Kitajske za tretjino cene?
Nemčija je zamudila vlak 10 let nazaj. So ostali na dizelski dizi in elektroniki za laganje emisij.
Kaj želijo dama? Moje številke imaš, sicer so podane brez mašil v tvojem stilu, če želiš pa dodatno razlago, pa izvoli. ne vidim v tvojo glavo in ne vem kaj te zanima.kalbo
Se pravi, nic od tebe... Surprise, surprise...
Kaj bos doplaceval?? Se ena od tvojih brihtnihTo sem pa očitno spregledal, ker prvo je OP omenil, da je v nemčiji nekaj jurijev ceneje.
PS, nemčija ima 19% ddv, tako da se še potem doplača razlika do našega.