Ja dobro no, kaj ste to neki zapečkarji, kot da je od Maribora do Gradca daleč.
Jaz v tem trenutku ne bi kupil nič drugega, kot Teslo, edino če bi mi denar smrdel, bi se preseraval s kakšnim tajkanom ali EQS.
Potencialno še ID.7, ampak je premalo časa na trgu...
Kupiš jo tam, kaj pa? Imaš barvo in kljuko, ostalo je že vse noter, kar moraš pri svetih treh kraljih kljukat postavko po postavko.In kaj ti pomaga tesla v avstriji. Pa saj pri tesli itak nimaš kaj za izbirat opreme.
Kupiš jo tam, kaj pa? Imaš barvo in kljuko, ostalo je že vse noter, kar moraš pri svetih treh kraljih kljukat postavko po postavko.
Govorim o AWD long range.
V bistvu ne vem kaj bi rad povedal - da pač nočeš EV - to že vemo. Kaj novega?Zdaj pa šoker misel...kaj pa če ti tesla ni všeč? Pač ne kupiš Kaj če Muska ne maraš? Tudi meni ni simpatičen Če žena reče ne? Menjaj hudiča, dokler je še čas! Če ne maraš šalthebla na tačsktinu? Y tega nima, samo FL 3.
Če boš tam kupil ne bo subvencije.Kupiš jo tam, kaj pa? Imaš barvo in kljuko, ostalo je že vse noter, kar moraš pri svetih treh kraljih kljukat postavko po postavko.
Govorim o AWD long range.
Ne drži! Subvencija je vezana na prvo registracijo v EU (po 12/2021 če se ne motim) in potem v Sloveniji. Ker gre za nakup novega vozila je vseeno, bo pa za doplačat DDV 2%, oz. tam ga ne plačaš ampak tukaj.Če boš tam kupil ne bo subvencije.
CENA PRI TESLI NIMA NIKOLI SUBVENCIJE NOT!!!Če avstrijska oglaševana cena že zajema subvencijo potem kot Slovenec do nje nisi upravičen.
Pol pač za svoje kaprice plačaš več al pa se neki brez zveze pizdiš na random net forumu.Zdaj pa šoker misel...kaj pa če ti tesla ni všeč? Kaj če Muska ne maraš? Če žena reče ne? Če ne maraš šalthebla na tačsktinu?
Torej je awd lr, ki je v avstriji 52k + 1k stroškov - subvencija 41k. Bi pa rad videl ta izračun. Pa je*bote bela barva, to sploh barva ni.CENA PRI TESLI NIMA NIKOLI SUBVENCIJE NOT!!!
3PM kaj ste prvič na netu?
Mimogrede, njihova subvencija je trenutno nižja od naše. Fakt: tam kupljena NOVA Tesla Y AWD LR v beli barvi te potem pride pri nas z odbito subvencijo cca 41.000 €
CENA PRI TESLI NIMA NIKOLI SUBVENCIJE NOT!!!
3PM kaj ste prvič na netu?
Mimogrede, njihova subvencija je trenutno nižja od naše. Fakt: tam kupljena NOVA Tesla Y AWD LR v beli barvi te potem pride pri nas z odbito subvencijo cca 41.000 €
Za nova vozila iz tujine ni subvencije.Ne drži! Subvencija je vezana na prvo registracijo v EU (po 12/2021 če se ne motim) in potem v Sloveniji. Ker gre za nakup novega vozila je vseeno, bo pa za doplačat DDV 2%, oz. tam ga ne plačaš ampak tukaj.
Popravek, očitno sem imel izbrane 20" felge, ker je tipo bluzil, da je z vso opremo pod 50k. Brez felg je cena takšan kot na Jestovi sliki.Torej je awd lr, ki je v avstriji 52k + 1k stroškov - subvencija 41k. Bi pa rad videl ta izračun. Pa je*bote bela barva, to sploh barva ni.
Poglej priponko 86508