Citat:
Uporabnik Trupl0 pravi:
zakaj bi moral jaz karkoli dokazovati. Naj oni dokažejo, da mi niso takšnega prodali.
Ta je pa svetovna izjava
Ti želiš nekaj od nekoga in ti mora on dokazovati da ima narobe.
Ta film bi pa šel gledat v kino....
Vprašanje, si šel v eno XY avtohišo (ne v to katero servisiraš zelo zadovoljno) in jih prosil naj ti preverijo z merilcem laka debelino laka? Če je zadeva pod 150 mikronov, delaš paniko za brezveze in je ta debata brezpredmetna.
Druga stvar ki jo lahko narediš je ta, da greš na drug kia servis (še 1x ne na tistega katerega si sedaj hodil nezadovoljen - meni neznan razlog zakaj se vračaš ponovno na led) in ti preverijo v računalniku če je bil pri novem avtu izdan nalog za kakršnokoli dodoelavo oz popravilo. Vem da pri VW in Renaultu se da to preveriti na podlagi samo šasije. Ne vidi se kje je bilo amapk samo kdaj in kaj.
To da da perspektivo kaj se je dogajalo.
Kar se pa tiče iskanje pravice po 4 letih, naj ti povem da si prepozen. Lahko iščes pravico, ampak pozabi da se zadeva zneskovno splača. Ti že zdaj povem da se ne. Predlagam da prodaš avto in si kupiš nekaj novega, boljšega. Drugič pa preveri nov avto predenj ga prevzameš. Jaz sem v življenju kupil 4 nove avte, vsakega sem preveril z merilcem laka pred prevzemom, in z vsem sem bil zadovoljen. Zadeva ti vzame 3 min. Vsaka šola nekaj stane.
Ti si tipični primer "zafrustreranega Slovenceljna". Brez zamere seveda! Raje se sekira in joče, kot pa da se nekaj nauči in naredi nekaj boljšega iz situacije. V življenju so vsi drugu krivi, samo sam ne, nikoli! Kriv je uvoznik, kriv je prodajalec, kriv je serviser, kriv je Janša, Kučan, Vlada, sosed, samo ti si čista žrtev. Prov predstavljam si te, težiš groziš, širiš slabo voljo, pa še na koncu ne dosežeš nič. Z zgornjo izjavo si seveda vse potrdil.