to je plačani. neplačani je, ko ne dobiš plače, imaš pa plačane minimalne prispevke. koristil nisi, izjasnil si se in o tem si dobil odločbo. skoraj 100%.
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Torej mi 5 dni ne pripada?? Še vedno mi ni jasna logika. KOnec koncev ni pomembno kaj je kdo obkrožil, pomembno je kaj si koristil. Če nisem koristil neplačanega, potem bi mi 5 dni moralo pripadat.
Saj takrat se ni še nič vedelo o teh dodatnih 5 dnevih.Citat:
Uporabnik softi pravi:
...noben pa ni rekel, če s ene izjasnite, pravice nimate, mogoče pa dobite pravico do kakega dneva več plačanega.
Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
Sem se probal zadržat, pa se ne morem.
Država bo še največ imela od vas, ker vas je 2x zajebala, ker se za take majhne stvari na hrbet mečete, še penzije ne boste dočakal.
Jaz sem pa hvaležen, ker smo država #1 na svetu z urejenostjo porodniških dopustov in skoraj vsega kar se otrok tiče! Pa čeprav je še marsikaj za izboljšat, smo #1. Tudi zaplankani smo #1.
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Saj takrat se ni še nič vedelo o teh dodatnih 5 dnevih.Citat:
Uporabnik softi pravi:
...noben pa ni rekel, če s ene izjasnite, pravice nimate, mogoče pa dobite pravico do kakega dneva več plačanega.
So ti svetovali glede na takratno situacijo. In nasvet je bil čisto na mestu.
Takrat je veljalo:
* ne obkrožiš --> ne moreš koristit neplačanega.
* obkrožiš --> lahko boš kasneje koristil neplačan dopust.
V medijih (svet kanal A?) sem v preteklih dneh zasledil porocilo WHO po katerem imamo praktično najbolj dostopno (zobo) zdravstvo na svetu. Ne najdem nobenega clanka na to temo sedajle na googlu preko gsm. So vse umaknili.Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
Sem se probal zadržat, pa se ne morem.
Država bo še največ imela od vas, ker vas je 2x zajebala, ker se za take majhne stvari na hrbet mečete, še penzije ne boste dočakal.
Jaz sem pa hvaležen, ker smo država #1 na svetu z urejenostjo porodniških dopustov in skoraj vsega kar se otrok tiče! Pa čeprav je še marsikaj za izboljšat, smo #1. Tudi zaplankani smo #1.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ksz
Samo študirate kako bi tožili državo in cim vec izpulil iz nje. In to ob alter plačah.