Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
....on samo vse z avstrijo primerja
Citat:
in se jezi ce ljudje novejso tehnologijo uporabljajo =)
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ja tehnicno gledano lahko tud heroin prodaja sredi preserca pa oba veva da to ni prav
Lahko ga gleda preko neta na rtvslo.si pa sploh nima tvja. Kaj bodo zapecatili? Prazen prostor? Ce ze luknje iscemoCitat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ja tehnicno gledano lahko tud heroin prodaja sredi preserca pa oba veva da to ni prav
Tehnično gledano če ima TV sprejemnik mora plačevati naročnino, razen če mu ga pridejo zapečatit. Samo v tem primeru bo VHS kasete res gledal na mikrovalovko
Moji prijatelji v sloveniji imajo 2x ali 3x visje place kot jaz. V tujini tudi 10x.Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
....on samo vse z avstrijo primerja
Ja, palicaj, boli me to, da je moj dober znanec, ki je prijavljen na sončni upravi v Celovcu, že tri leta brez dela (ne brez službe). In da dobi zgolj zato, ker gre 1x mesečno gor k referentu, ki mu ne najde nič primernega, 950 evrov.
Več kot marsikateri inženir v Sloveniji.
V treh letih so ga dvakrat poslali na internetno izobraževanje, pa kljub temu še danes ne zna odpreti priponke...
Jaz pa z skoraj 40 leti službe nimam niti 600 evrov pokojnine. Zidarju pa, kot smo brali, nosi kurir domov MESEČNO nekaj 10.000 evrov. Seveda krvavo in pošteno zasluženih...
Butlji! Vključno z menoj!
Mešam hruške in jabolke? Mogoče.
Vam pa manjka tista najbolj osnovna pamet. Ter čut za pravičnost...
Citat:
in se jezi ce ljudje novejso tehnologijo uporabljajo =)
In kaj ti je prinesla ta silna tehnologija, bozon (bizon?) v Cernu?
Le to, da da glupi Slovenec za dober mobilc eno solidno plačo.Ker ga kao mora imeti...
Da o dobrem avtu ne govorim.
In o tem, koliko otrok v EU NE BI BILO LAČNIH, če ne bi trkali (drkali!) atomov v Cernu...
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Lahko ga gleda preko neta na rtvslo.si pa sploh nima tvja. Kaj bodo zapecatili? Prazen prostor? Ce ze luknje iscemo
In kaj tebe zanima, če kdo da solidno plačo za telefon? Čeprav nisem še videl telefona za solidno plačo, tako da.Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Le to, da da glupi Slovenec za dober mobilc eno solidno plačo.Ker ga kao mora imeti...
Sej veš, foušija, foušija. Zelen je od njeCitat:
Uporabnik sad pravi:
In kaj tebe zanima, če kdo da solidno plačo za telefon?
To maš polno rit vsega, tako da lahko to gledaš. Eno plačo za telefonCitat:
Uporabnik jtfc pravi:
Nehaj srat.... če si tolk gnil, da ne znaš poiskat obeska kje drugje.
Tule je bolj dejanska situcija
https://www.bigbang.si/pametni-gsm-telefoni/gsm-lg-flex-2-lg-575166
http://www.computeruniverse.net/products/90607395/lg-g-flex-2.asp
On ima televizor tisti stari stekleni CRT, ki ne more sprejemat digitalnih programov. VHS pa lahko predvaja, ker je analogni. Torej, naročnine za RTV niCitat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Lahko ga gleda preko neta na rtvslo.si pa sploh nima tvja. Kaj bodo zapecatili? Prazen prostor? Ce ze luknje iscemo
Ni luknje. Čim ima nekaj preko katerega lahko predvaja RTV kanale mora uradno plačat (beseda bande rtvjevske inkasantske). Šteje tut tablica in računalnik, pa tudi pametni telefon sklepam da pade sem not...
Pa BTW se lahko odjavi za max 36 mesecev, glede na obrazec. In če ima TV doma je v prekršku