Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
ksz
Nisem še skozi, težko je brati njegovo spahedralščino s katero se izjemno trudi pokazati, kakšen nadčlovek je... izjemno zafrustriran nadčlovek. On se duva, ko ljudi skupaj meče v koš, po drugi strani kvazi hipi prostomisleči mislec neobremenjen z religijo oz. čemerkoli, kar bi omejilo njegovo kipeče bitje.
Neverjeten nivo hinavskosti, ki vsem drugim zna pripisat neko omejenost, svoje pa ne vidi. Vsak mesec en tak butast izliv predalčkanja njemu popolnih neznancev. Kaj te briga kaj ljudje kupijo s svojim denarjem pa naj bo to ajfoun, avto ali pa ob nedeljah v cerkvi.
Citat:
Uporabnik netko pravi:
vala 202 ne poslušam prav zaradi tega da ne bi slučajno njega zaslišal ravno tako ne preberem niti črke, ki jo napiše ker že na pamet vem kaj bo napisal...
in zadel si ga u nulo
faca je..čist neobremenjen.Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Loool, dober je...
Prav nasmejal sem se...
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
ksz
ded je pač napisal kak je situacija pri nas. Kaj zdaj jočete tisti ki se not najdete.
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
ksz
ded je pač napisal kak je situacija pri nas. Kaj zdaj jočete tisti ki se not najdete.
Citat:
Uporabnik Schime pravi:
Jaz sem se pa prvo ustrašil pa potem na srečo spomnil, da imam a4 letnik 2011.
Zategnjenci imajo največ pripomb. Prav smilijo se mi tisti, ki ne zmorejo vsaj malo zajebantstva, kritike in ironije na svoj račun.Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
ksz