OBAMA je predsednik ZDA

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
ja mater, jest tud upam da bo kej spremenil! Sej je cel svet navijal zanjga, ker ima dost tega fuknjenga Busha, in njegovih gonj...

So pa drugač Američani res čudn narod. To se pustijo vsaki grožnji pregovort! Reče Bush, da je treba UK zbombat, ker je možnost napada, pa še malo zdramatizirajo, da bojo napadli šole, vrtce, ipd, pa ga bojo kr podprli... Pa reče bush da je treba dat vojski finančno injekcijo, pa seveda, zakaj pa ne, saj USA imajo itak full dnara, pa vojna bo zihr nekoč prinesla vložene dolarje nazaj! Revščina je pa taka, da si mi predstavljat ne znamo... Pol jim pa dnara zmanjka, pa cel svet trpi...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Tole zna uničit celo repersko industrijo, ker črnci ne bodo mogli več jamrat kako so zatirani
smile-1.gif

Jaz pa sem se spomnil ene par filmov, ko je bilo not nekaj v stilu: ''Kdaj se bo to zgodilo ata?'' ''Sine takrat, ko bo črnec predsednik ZDA'' (kao nikoli).
grin1.gif

Sem kar presenečen nad američani, da so izbrali črnca pred belcem, še posebej če gledamo njihovo omejenost ko so še 1x izvolili Busha.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:

Sem kar presenečen nad američani, da so izbrali črnca pred belcem...

Po moje pa niso na pamet kandidirali črnca.

Polno je tam raznih priseljencev, ki niso beli in tudi manj izobraženi pa so videli v obarvanemu svojega idola.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
hja sej me zanima kok % je belcov, kok črncev, kitajcev, latinosov,...

Sej usa zgubljajo svojo narodnost! So jih priseljenci preplavili...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.831
6.789
113
pri taščici
Cela USa je priseljena (no dobro tistih nekaj promilov indijancev v rezervatih)
Sicer pa se bojim da so res "nebelci" v Obami videli "varuha nebelcev" . In ti belci so vsi tvoji zgoraj našteti, ki jih zagotovo ni malo....

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
hudič je da se ti priseljenci večinoma zelo hitro vklopijo in postanejo pravi američani, v glavi mislim. najkasneje z naslednjo generacijo. Tistih ki se držijo za sebe v getih in ne znajo angleško je bolj malo, proti tadrugim. je pa menda že 1/3 usa hispanjolotov
rolleyes-1.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.083
582
113
Citat:
Uporabnik Florjan pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
ja žal je res zmagal musliman barak hussein obama. v ameriki je res kriza ali pa je credni nagon tudi tam tako močan
frown-1.gif

Narobe! Obama je drugi predsednik ZDA (za Kennedyjem), ki je rimokatoliške veroizpovedi.

Si tole prepričan? Kolikor vem je prostestant. Rimokatolik pa je podpredsednik Joe Biden.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.807
113
davorinm.wordpress.com
Predlagam titulo za Patriota: " Tujcofob "

Paše veliko bolj kot "S'lovenc", ker bo še kdo pomislil, da na tak način razmišlja večina Slovencev (ne mislim samo te teme).

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Bah,ta človek je vse kar hočeš.

Vir: Wikipedia
Citat:
Obama is a Christian whose religious views have evolved in his adult life. In The Audacity of Hope, Obama writes that he "was not raised in a religious household." He describes his mother, raised by non-religious parents (whom Obama has specified elsewhere as "non-practicing Methodists and Baptists") to be detached from religion, yet "in many ways the most spiritually awakened person that I have ever known." He describes his father as "raised a Muslim", but a "confirmed atheist" by the time his parents met, and his stepfather as "a man who saw religion as not particularly useful." In the book, Obama explains how, through working with black churches as a community organizer while in his twenties, he came to understand "the power of the African-American religious tradition to spur social change."[178][179] He was baptized at Trinity United Church of Christ in 1988.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Njegov govor

Res sem vesel, da je zmagal (me je zelo skrbel, da slučajno ne zmagata ona dva pajaca). Upam, da bo imel tako pokončno držo tudi med vodenjem države (in "sveta").
nahrung002.gif
na Obamo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
verjetno ni pričakoval zmage, pa so na hitr neki spisali, pa tud navadit se ga ni mogu na pamet tok hitr...
wink-1.gif

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.395
231
63
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Njegov govor

Res sem vesel, da je zmagal (me je zelo skrbel, da slučajno ne zmagata ona dva pajaca). Upam, da bo imel tako pokončno držo tudi med vodenjem države (in "sveta").
nahrung002.gif
na Obamo.

Ta teden je že 2:0 za temnopolte! Najprej Hamilton v F1, sedaj Obama v ZDA.
cheer.gif

LP,

Milan

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
Tole zna uničit celo repersko industrijo, ker črnci ne bodo mogli več jamrat kako so zatirani
smile-1.gif
Sam bo pa bela hiša končno na MTV cribs.
smirk-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Kdaj bo uraden rezultat ?
(da ne bodo spet kake "pomote" pri štetju...)

hgard

Guru
22. jul 2007
4.083
582
113
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Citat:
Uporabnik hgard pravi:
smile-1.gif
Sam bo pa bela hiša končno na MTV cribs.
smirk-1.gif

Mislim, da bela hiša kmalu ne bo več ustrezen naziv
smile-1.gif