Novo pri Tušmobilu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Sicer je čisto mimo teme, samo to z network busy gre pa tudi meni strašno na živce. Pa kaj je sploh to? Dogaja se predvsem pri klicih na Simobil. Sicer ne najbolj pogosto, toda po murphyju vedno takodat ko je nujno...

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
A tušmobil sploh ponuja kakšen paket za prenos podatkov? ker če je samo kot dodatek k obstoječim moraš naprimer za 10GB prenosa odšteti dodatnih 2005€, pri Simobilu dobiš 10GB prenosa za samo 41,50€

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
še teh k majo v akciji nimajo, pa bodo mel druge telefone
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:

A tušmobil sploh ponuja kakšen paket za prenos podatkov? ker če je samo kot dodatek k obstoječim moraš naprimer za 10GB prenosa odšteti dodatnih 2005€, pri Simobilu dobiš 10GB prenosa za samo 41,50€

dokler se bodo šlepali na mobitelovem omrežju o tem lahko le sanjaš. Ima pa za predplačnike najcenejši prenos podatkov med ostalimi operaterji.

Nazadnje urejeno:

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
da vem, a se mi splača mal počakat, zato?

moje mneje mal počakaj, jz bom tud da bodo mogoče čez 2 mesca mel na zalogi nokio 5300 ... da pa samo naročnino podpišem, tega pa tud ne mislim. Počak do 23., ko bo kao mal prenovljena akcija.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Odkar je UMTS, tu res nisem probaval. Do junija je pa med Škofljico in Vičem (ne Šiška, ko t je en omenil) delalo normalno.

Siska (in se kaj ... to je bil samo primer) je med Tacnom in Vicem, kar si ti omenil. Na zalost nihce od mojih znancev ne zivi tam, zato so rezultati taki, kot so.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Simobil ima omrezje v *****. Dejstvo. Dokler ne probas ne mores verjet. Da se vozis po dunajski ali po LJ ringu in ti vmes prekinja kot v casih, ko so se na roke vintal telefone je sramota, in to GSM omrezje.

tafrishnzelen

Pripravnik
4. sep 2007
260
0
16
stop igra. Fantje ne pretiravat. Tok jamrate, kot da bi bila v celi Ljubljani ena bazna postaja. Sej ne rečem da je vse popolno, sam vi pa tukaj res pišete take bučke... Simobil uporabljam zadnji dve leti, pred tem sem bil pet let na Mobitelu. Tudi meni se je zgodilo, da se je zveza prekinila, da sem dobil "network busy",... ampak: who the [censored] cares!? A vas bo pobral če še enkrat pritisnete tisto zeleno tipko? Res je, da ima Mobitel "popolno" pokritost in da Simobil najbrž take nikoli ne bo imel. Pa saj smo tudi plačevali za tako pokritost. Halo? Nekateri imajo pri Mobitelu še vedno Prosti čas paket, kjer je minuta za klice v Mobitelovo omrežje 37 bivših sitov.
bonk.gif
A ste bili kdaj v tujini? Nemčija, Italija? Tisto je šele pi.zdarija s signalom, tole v Sloveniji pa tud omembe ni vredno... Seveda pa, če vam kaj ni všeč, v Sloveniji imate na voljo dva operaterja in še enega ponudnika storitev, tko da...

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Zgleda ze tko kot da imajo eno bazno za celo LJ. Sicer pa, se ti ne zdi malce sramotno, da se to dogaja operaterju, ki lovi nove uporabnike in vse to v centru glavnega mesta? Saj ne zivimo v pm.

tafrishnzelen

Pripravnik
4. sep 2007
260
0
16
se ti ne zdi sramotno da operater lupi svoje uporabnike za 37 sit na minuto za klic v lastno omrežje, medtem ko ima drugi operater za klice v drugo mobilno omrežje 22 sit? Dej nehejte že jamrat... Loh ti pa povem za lokacijo v Lj, kjer mora Mobitelov uporabnik sredi zime ven, da lahko kliče, medtem ko je lahko Simobilov lepo na toplem...

tafrishnzelen

Pripravnik
4. sep 2007
260
0
16
ah kolega, kaj pa je tok vredno da plačuješ toliko več? Moneta? lepo te prosim... Tudi z veliko manj bi se dalo, sam kaj ko je toliko lačnih ust...

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik tafrishnzelen pravi:
ah kolega, kaj pa je tok vredno da plačuješ toliko več? Moneta? lepo te prosim... Tudi z veliko manj bi se dalo, sam kaj ko je toliko lačnih ust...
Dejansko je Moneta zame zelo velik faktor. Prenos podatkov je druga stvar, govorim seveda o zanesljivem prenosu podatkov.

tafrishnzelen

Pripravnik
4. sep 2007
260
0
16
rad bi te videl s paketom Prosti čas ob prvi položnici... Moneta je lahko velik faktor samo za nekoga, ki službeno uporablja zemljiško knjigo. Pika. Pa naj bo dovolj, ker smetimo po temi...
redface-1.gif

kako kaj Tušmobil? Kaj novega? Prvi vtisi uporabnikov mogoče?

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
simobilovo omrežje uporabljam od februarja 1999... 7 let zelo zelo zelo aktivno takrat si bil ti že na kontra....
grin1.gif

do UMTSa mi u življenju ni prekinilo na ljubljanski obvoznici... ne razmišljam o menjavi operaterja... niti pod razno saj se nisem 7 let jebal in verjel v nekaj in konec koncev še vedno verjamem... ampak v tem trenutku bo potrebno težave odpraviti ker ostali uporabniki niso tako sentimentalni in navezani kot jest

tafrishnzelen

Pripravnik
4. sep 2007
260
0
16
težave, ki se pojavljajo v tem trenutku se definitivno pojavljajo zaradi UMTSa. Bo pač treba aparate nastaviti na 2G, dokler ne bo pokritost z UMTSom zadovoljiva...

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Se ti zdi to normalno? Simobil resuje samo cenovna politika. Se je kdo vprasal h komu bi sel ob enakih cenah? Pa smo spet tam... Vse ostalo je zadaj. Cim Mobitel vrze na trg neko storitev se vsi zeleni smejijo kaksen mimosunek je to, potrata denarja, casa in povsem neprofitabilno. Se strinjam, da nisem noben analitik, nisem zaposlen pri nobenem operaterju, da bi imel vcepljeno strategijo, ampak cez nekaj casa ruknejo isto zadevo se oni. No, pardon, se precej toritev jih manjka, da bi se lahko mirno kosali. Ja, budget, trg, uporabniki, APEK, monopol, vse to je krivo, da niso prvi. Sem simobilov uporabnik ampak razen nizkih cen pogovorov mi kaj veliko ne morejo ponudit. Pa se ti pogovori so komsi komsa. Se zadnjic, razumem da se pogovor prekinja v kribih bogu za leđima, ne pa v centru glavnega mesta in to pri GSM signalu, ki ga uporabljamo ze koliko let? Pa jim se vedno ni uspelo stvari porihtat. Za vecino normalnih uporabnikov se jim ni za bati, da bi presaltal nazaj na m@, power userji pa upam, da ostajajo na rdeci strani, si niti ne predstavljam drugace. Ko se bodo cene dvignile na normalno raven pa se lahko simobil poslovi se od kaksnega navadnega uporabnika. So pri Simobilu ze kdaj slisali za HP, HTC ali kaj podobnega?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.