Novo pri Tušmobilu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
No, ja. Sam poznam pa neko precej veliko farmacevtsko firmo, ki gre nazaj na Mobitel.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Katera velika farmacevtska firma pa je pri drugem operaterju? Sam vem za Krko in Lek... pri teh dveh imajo zaposelni vecinoma Mobitelove stevilke (vsaj tisti, s katerimi imam jaz opravka
smile-1.gif
)

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Zakaj bi se kakšno podjetje odločilo za Tušmobil? Saj res, zato ker potem ne bo njihovih jogurtov na policah in ker se bojijo Teje in njenega diaboličnega vseuničevalnega pogleda.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Se pa naj zdilajo s S! za bazno na hiši, pa bodo še neki dnarja dobil ob kvalitetnih pogovorih.

LP
Peter

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
950
91
28
Ljubljana
Citat:
Mal mi je sumljiv Simobil Ko sprejemam al kličem na Mobitel, Izimobil, Debitel so pogovori čist OK (tud pri tušmobilom signalu 2/5). Ko me pa kdo kliče iz Simobila al jz njega pa zelo hrešči. Pri črticah 2/5 me tist na drugi strani na določene čase sploh ne sliši. Vendar zanimivo pri klicih na mobitelove številke zvok čist tud pri tuševem omrežju (1/5).

Ko že ravno omenjaš. Zadnjič sem na službeni ISDN prejel klic iz številke 070.
Kakovost pogovora je bila porazna. Takega prekinjanja pogovora pa še ne. Za vsako besedo, ki jo je izgovoril sogovornik je bila reakcija - prosim? Halo.
hysterical-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Alex, očitno nič ne bereš neuradnega Tušmobil foruma ... Naj ti na kratko pojasnim zadevo. Pri tušu so se med prvimi v svetu lotili čipanja baznih postaj. To, da si naletel na primer slabe kakovosti zvoka je zgolj posledica primankljaja časa tušmobilove tehnične službe, kateri pač še ni uspelo počipat bazne postaje. Pokaži no malo potrpežljivosti.
smile-1.gif

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Zakaj bi se kakšno podjetje odločilo za Tušmobil? Saj res, zato ker potem ne bo njihovih jogurtov na policah in ker se bojijo Teje in njenega diaboličnega vseuničevalnega pogleda.

Saj res, kakšno podjetje pa hoče tušmobil. Na globalnem trgu podjetja podjetja _nujno_ rabijo roaming in tušmobil zaenkrat nima R od roaminga.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik netko pravi:
lokalni lekarni pa res ne moreš rečt farmacevtska firma...
evil.gif

Hehe, res ne. Gre za podružnico neke ameriške farmacevtske korporacije. So menjali za Simobil, zdaj bodo šli nazaj.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
.
Citat:
To se dogaja pri vseh... noben nima 100% ciste kakovosti pri pogovorih....

To se nebi strinjal stabo jst sem tut na si.mobilu in bilo kero omrežje kličem mam vedno čist zvok tko da ne napihuj z neumnosti...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Toncek

Pripravnik
10. nov 2007
159
0
16
Citat:
Uporabnik netko pravi:
tole s tunelom mi je malo čudno sam nisem doživelnikoli kaj takega... je pa res da imam odkar so lansirali umts 10 krat več prekinjenih zvez...

Glede na to, da je Simobil že po defaultu imel nadpovprečno število prekinjenih zvez ... Bravo.
aplauz.gif

Treba je odpustit tehniko na Simobilu. Ups, saj ni več koga za odpustit.
evil.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
do umts to niti ni bilo tako moteče oz se je zgodila parkarat na mesec od umts je zadeva moteča

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik netko pravi:
do umts to niti ni bilo tako moteče oz se je zgodila parkarat na mesec od umts je zadeva moteča

Očitno si nekje kjer je UMTS signal šibak, izklopi dvojni način ...

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.215
1.386
113
Hmm jaz sem tudi imel večkrat probleme z Simobilovim omrežjem. Bratu Simobil v tujini funkcionira bp ko pa pride v Slovenijo pa več nič ne dela
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Pa kje mate to take probleme.
Js jih do sedaj, pri klicih na bilo katero omrežje, dejansko nisem imel. Ne v CE, ne v LJ, niti sedaj, ko je tam UMTS in je sogovornik, ki ima dual mode, vedno dosegljiv, kljub temu, da je tam pri Tacnu bolj švoh signal v notranjosti (zunaj je normalen). Tudi veza je skoz med vožnjo od Tacna do Viča (preverjeno).
Le na relaciji do Atomskih toplic znam baje včasih biti nedosegljiv, ko se vozim v okolici Zibike in Pristave pri Mestinju, kjer pa je signal dejansko slab (ga praktično ni)
redface-1.gif

Pa v Šmartnem ob Paki. Mogoče so jo pa od poletja že, glede na PR novice.
Ker v CE sem opazil, da so eno novo na Golovcu ob avtoceti (bivša Vega) vklopli, saj mi sedaj ime naselja napiše, ne pa več Maliča. Upam, da bo tudi UMTS čim prej v CE
stupid-1.gif

LP
Peter

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
med velikimi laščami in rudnikom je problem isto ko pridem na obvoznico od rudnika proti črnučam po vzhodni strani... enega klica ne naredim odkar je umts ne da bi mi vmes prekinilo

Toncek

Pripravnik
10. nov 2007
159
0
16
Citat:
Uporabnik netko pravi:
med velikimi laščami in rudnikom je problem isto ko pridem na obvoznico od rudnika proti črnučam po vzhodni strani... enega klica ne naredim odkar je umts ne da bi mi vmes prekinilo

Hmm, zveni, kot da na Simobilu ne znajo skonfigurirati osnovnih parametrov omrežja. Pa taka korporacija ...
aplauz.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Odkar je UMTS, tu res nisem probaval. Do junija je pa med Škofljico in Vičem (ne Šiška, ko t je en omenil) delalo normalno.

medo10

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.