Novo pri Tušmobilu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Kar naslanjaj se na Finance
aplauz.gif

Kaj, ko bi nekdo s Tuša svetoval kako se čipa.
Je to tako kot playstation ali Golf TDI?

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
raje smešne ven mečem kot pa nategujem ljudi
evil.gif
Men je reku en k je simobilu da kako morm velik plačat k skoz surfam po telefonu. Nism ga razumel, do včer ko sem naredil predplačniški primerjalni cenik .

Resda tušmobil nateguje ljudi s 30 sekundnim intervalom, ampak v primerjavi s Simobilom čisto nč. Se mi zdi da tisti, ki nimajo pojma in imajo Halo Smart sploh ne vedo da lahko za 3x ceneje uporabljajo paket Halo SMS, potlej je tud prenos podatkov in MMS.

Ni mi bilo jasno zakaj se pri tuševih naročniškim ceniku niso sklicevali da majo obračunski interval 10kB. Pa logično ima Simobil tudi 10 kB pri naročnikih.
hysterical-1.gif

v kratkem mislim narediti še primerjalni naročniški cenik med operaterji, in le zakaj pričakujem da bo bil spet presenečen?
smile-1.gif

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Dajva, udariva po ceni prenosa podatkov za predplačnike.
Veš, kolikšen del Simobilovih uporabnikov predstavljajo predplačniki?
Pa primerjaj to z m@ in s Tuševim business casom.

Ne išči igle v senu, najprej pometu pod tušem.
Telefoni se lahko prodajajo brez garancije?
Za vsako naročniško razmerje na prodajnem mestu zahtevajo plačilno listo?
Sva primerjala ceno gostovanja za recimo najbolj obiskane države Hrvaško in Bosno - kje imate pa Srbijo?
...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:

Sva primerjala ceno gostovanja za recimo najbolj obiskane države Hrvaško in Bosno - kje imate pa Srbijo?
...

Pusti ga... Vidiš da je čustveno navezan na svoj TušMobil...
bonk.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Tega dela ne štekam: "Veš, kolikšen del Simobilovih uporabnikov predstavljajo predplačniki?
Pa primerjaj to z m@ in s Tuševim business casom."

Kaj si s tem hotel povedati? Razmerje post in prepaid? Pri Si in m@ je skoraj enako. Nekje 60:40 v prid naročnikom. Tušmobil pa je itak misterija za zdaj...

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
Po Apeku: Simobil ima trenutno 276.600 naročnikov in 186.800 predplačnikov (s tem se v predplačniško šteje tudi MMobil).

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:

...

tušmobil se zagotovo bolje odrezal kot simobil prvi teden
evil.gif
ko podpišeš pogodbo te pol leta ujčkajo, pol 18 mesec pa briga jih, važn da dnar leti. Če neb mel tušmobila bi zagotovo šel na mobitel nazaj.

Sorry fantje niste me prepričal
aplauz.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Tuš ma prenos podatkov za predplačnike po 0,5 centa, S! pa po 0,52 centa. (naročniki 0,42/0,417).
SMS pa 8 napram 5 centom.
Tuš ma na Hrvaškem SMS 0,6 €
uf-1.gif
, S! pa 0,25 €.

LP
Peter

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
Citat:

...

tušmobil se zagotovo bolje odrezal kot simobil prvi teden
evil.gif
ko podpišeš pogodbo te pol leta ujčkajo, pol 18 mesec pa briga jih, važn da dnar leti. Če neb mel tušmobila bi zagotovo šel na mobitel nazaj.

Sorry fantje niste me prepričal
aplauz.gif
Nič ne ponuja?
Kaj ti Tuš ponuja poleg klica in smsa?
Preusmeritve, skrivanje številke in prikaz stanja preko SMS-a?

V letu in pol so komaj spacali launch (ne pozabi, da so bili s prevzemom licence zavezani za launch po enem letu), lastno omrežje ima toliko baznih kot jih ima Simobil na svoji poslovni stavbi, telefone se kupuje skorajda preko ebaya, ena izmed najboljših prodajnih mrež ima le en "multimedijski" center, ...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si

Ce sta vidva presaltal na podoben nacin, kot predsedniska kandidata ... bom tukaj se jaz pristavil svoj piskrcek...

Sicer uporabljam tako Si.mobilove kot Mobitelove storitve... vendar je Si.mobilova stevilka moja primarna stevilka.... Pa to niti ni tako vazno... rad bi samo malo pograjal Si.mobilovo poslovanje... Zakaj hudica morate VEDNO, ko se kaj ureja z narcniskim razmerjem, skpirati osebno izkaznico? Saj imate te podatke ze v racunalniku od prvega dne, ko sem sklenil narocnisko razmerje.. pri Mobitelu je dovolj, da osebni dokument samo pokazem... Pa tudi glede urejanja papirjev... nevem, ce je ze kdaj pri meni kaj slo skozi brez problemov
smile-1.gif
... Aja... edino ko sem zelel koristiti akcijo "eno leto brezplacnih nedeljskih pogovorv v vsa slovenska omrezja za narocnike Nedeljca in narocnike Si.mobila"... Takrat sem bil gotov v parih minutah...zal pa se sedaj nevem, ali se ta tarifa uposteva, ker izpiska pogovorov ne dobim vec, odkar sem presaltal na trajnik... na racunu pa nisem zasledil, da bi bil obracunan kaksen popust ... Vsaj SMS bi lahko poslali, da je ugodnost vkljucena...

Toliko o tem... drugic bom pa pograjal se malo Mobitel
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Kopira se LE ob novi pogodbi ali pa aneksu.

Ne... meni kopirajo VEDNO, ko delam kako spremembo, narocam kaksne dodatne storitve,... In nevem zakaj pri anesku. Vse podatke imate ze v racunalniku. Dovolj je, da se samo preveri, ce je taprava oseba
smile-1.gif
...

Pri Mobitelu recimo se sploh ne spomnim, da bi mi kdaj kpirali osebni dokument.... tam pri podaljsanju aneksa rabim samo dve minuti pri svetovalcu (toliko da sprinta) in potem se ene par minut pri blagajni, da placam... Pri Si.mobilu pa sem se moral nazadnje, ko je bilo po telefonu ze obljubljeno, da je vse pripravljeno in pridem v stacuno na Smartinski, obrniti in priti se enkrat nazaj cez urco ali dve
smile-1.gif

Dost je blo... za napisat je se precej...samo se mi ne ljubi vec... mam ze dost ALTov
grims-1.gif
...

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
hočeš reči da bo tuš mobilu sploh ni do denarja... za vsako minuto ki jo narediš ti bojo celo plačali... in ti govoriš o šrotu... tvoji možgani mi malo na šrot smrdijo....

btw ker vidim da nisi prav dolgo na svetu... pozanimaj se v kolikem času je simobil dosegel 13000 leta 1999 in potem boš videl da si en navaden kljukec ki nabija v prazno...

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Glede narocnine na ND in popust na nedelj. pogovore:

sam preverim zadevo preko Si.asistenta. Tam se lepo vidi, da je cena pogovorov ob nedeljah 0 EUR. E-racuna za zadnje obdobje pa se nisem prejel, tako da ne vem, ce bo zadeva posebej oznacena (nedeljski pogovori namrec).

Lp

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Bom še sam pristavil nekaj čez S!

Kvaliteta zvoka med pogovorm je porazna, kot da bi se pogovarjal z nekom v tunelu. Da ne omenjam, da prekinja pogovore tudi tam, ko je polni signal.

Poznam že kar nekaj ljudi, ki imajo primarno S! številko, a že krepko premišljujejo za prestop nazaj na @.

Edina prednost S! je pravzaprav nizka cena, povsod drugje precej zaostaja za @,

Če bo pa TUŠ uporabnike prepričal zaradi nizke cene ne vem, vem pa, da bojo uporabniki, vsaj dokler bo veljal nacionalni roaming v veliki prednosti pri kvaliteti storitev.

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
tole s tunelom mi je malo čudno sam nisem doživelnikoli kaj takega... je pa res da imam odkar so lansirali umts 10 krat več prekinjenih zvez...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
>> Kvaliteta zvoka med pogovorm je porazna, kot da bi se pogovarjal z nekom v tunelu. Da ne omenjam, da prekinja pogovore tudi tam, ko je polni signal.

To se dogaja pri vseh... noben nima 100% ciste kakovosti pri pogovorih... To glede tunela pa je velikokrat prej posledica uporabe kaksne avtoinstalacije, brezzicnih slusalk,...

Sam imam dostikrat probleme (pa tudi ti si ze o tem pravil
grims-1.gif
), da pri pogovoru z nekom na Mobitelu, slisim zelo motec odmev. To je sicer lahko tudi zaradi aparata... ampak kot sem uspel ugotoviti, to ni vedno... je pa vedno, kadar je na drugi strani sogovornik, ki uporablja Mobitelovo omrezje ...

Poznam že kar nekaj ljudi, ki imajo primarno S! številko, a že krepko premišljujejo za prestop nazaj na @.

Jaz pa nobenega
smile-1.gif
...

Aja... malo smo offtopic... tole je tema, kjer je treba pljuvat po Tusmobilu... se bo treba s tem preselit v drugo temo
grin1.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.