Novo pri Tušmobilu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Citat:
Uporabnik Bogo pravi:
Ne vem vendar nisem nikjer zasledil, ali so od TUŠ-mobila gsm odklenjeni na vse operaterje!!!
confused-1.gif

Nekateri predplačniški so zaklenjeni, naročniški pa niso, vsaj zaenkrat ne
smile-1.gif

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Če je mev s seboj SIM kartico, nebi smel biti noben problem naresti prehod na POST-paid, EuroDJ boš še kupoval pri Mirku?
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Kaj če bi prišel k Mobitelu? Dobiš še ITAK hot pants za nagrado
smile-1.gif

Edino, kar te bodo verjetno prosili je: ne delaj še njim takšne reklame, kot jo je imel Tušmobil. Bolje nič kot to.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:
Nateg v levo.
Lepa poteza Šusmobilovega PRja
grin1.gif

Res so sposobni, ni kaj.... ob takšnih mimosunkih se lahko Simobilovci in Mobitelovci le praskajo po prašnikih in režijo.

Mirror

Pripravnik
29. okt 2007
273
0
16
Kaj pa če gre za antipropagando. Najprej hvališ stvari, ki jih sploh še ni, ko dejansko so, pa udariš nazaj.
evil.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Kaj pa če je EuroDJ samo produkt tušovega PR-ja, ustvarjen z namenom, da nas zmede? Divide et impera
hysterical-1.gif

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Kaj pa če je EuroDJ samo produkt tušovega PR-ja, ustvarjen z namenom, da nas zmede? Divide et impera
hysterical-1.gif

Lahko pa je infiltriranec - po duši zaprisežen SiMobilovec ali Mobitelovec.
wink-1.gif

Vsekakor mi je tale objava nasmejala dan hehe.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
WTF... a so debili...

Glede infiltriranja pa....ne splača se. Preveč truda, premalo efekta, ki tudi ni enoten. Po moje gre za iskrenega fena Tušmobila, ki je pač razočaran.

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
cool: tisto je bil seveda joke.

Okej, nov dan, nov nasmeh, ki mi ga je priskrbel tušmobil - s čipanjem baznih postaj.
hysterical-1.gif

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
588
8
18
Citat:
Uporabnik Edvard pravi:
cool: tisto je bil seveda joke.

Okej, nov dan, nov nasmeh, ki mi ga je priskrbel tušmobil - s čipanjem baznih postaj.
hysterical-1.gif

Heh, moram priznati, da je tema o čipanju tudi meni polepšala dan, ko sem jo spremljal...
smile-1.gif

Se pač najdejo nekateri, ki si stvari predstavljajo bolj po "domače"
smile-1.gif

Lithium

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Ko sem prebral temo o čipanju, sem ugotovil, da se za tušmobil očitno zanima predvsem populacija 10-14 let, zato foruma ne gledam več.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Tuš bi naj imel okoli 2500 uporabnikov, od tega 1000 naročnikov. Koliko je tu ne Tuš zaposlenih, bi bio zanimivo videt.

LP
Peter

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Tuš bi naj imel okoli 2500 uporabnikov, od tega 1000 naročnikov. Koliko je tu ne Tuš zaposlenih, bi bio zanimivo videt.

LP
Peter

v časopisu piše: Tušmobil je v prvem tednu dobil več kot tisoč naročnikov in 1.500 predplačnikov.

Od maja 2007 do 30. oktobra si lahko tudi kupil predplačniško kartico. Se mi zdi da tistih ni nč vštetih (odvisno spet kako si je to tolmačil novinar). Glede zaposlenih pa je verjetno notri že Tuš Telekom in Tušmobil, pri Engrotušu pa po informacijah še niso začeli preklapljati na Tušmobil (septembra je nekaj v Engrotušu dobilo predplačniško SIM in telefon k550i).

PS: Ob vaših komentarjih v prejšnjih dneh sem se tako nasmejal. Zaradi prošenj nekaterih da se vrnem nazaj sem to tudi storil. Ne boste se me še znebili
evil.gif

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
jah no moraš povedat tvojo bančno številko, potrdilo kje delaš, osebni dokument.
smile-1.gif

Glede 1000 naročnikov, jz sem mislu da bodo prvi teden podpisal kakih 5 osebkov
smile-1.gif
Pa še Tušmobil si je zadal nekaj tisoč uporabnikov do konca 2007 ...

Najbolj me je danes razveselil pa APEK, ki pravi da Simobil nima 25 % kot to trdi Simobil
smile-1.gif

APEK trdi da ima Simobil le 24,7 %
smile-1.gif

Mal mi je sumljiv Simobil
evil.gif
Ko sprejemam al kličem na Mobitel, Izimobil, Debitel so pogovori čist OK (tud pri tušmobilom signalu 2/5). Ko me pa kdo kliče iz Simobila al jz njega pa zelo hrešči. Pri črticah 2/5 me tist na drugi strani na določene čase sploh ne sliši. Vendar zanimivo pri klicih na mobitelove številke zvok čist tud pri tuševem omrežju (1/5).

Drugače zdej doma mam pa na mobitelovem omrežju, pa tud nekaj ko kličeš simobilce nekaj začel hreščat. Naj bi Tušmobilovci že pregledoval omrežje, če bo vse uredu pol pa nekaj na simobilu ne deluje (če bo kej na simobilu narobe upam da niste zanalašč to naredl
evil.gif
)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.