Novo pri Tušmobilu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Vprašanje, če bo to res držalo.
Ker tudi cene N 6234 in 6288 so na tej spletni strani dosti višje kot tiste sedaj v akciji.
LP
Peter

Zenaj4

Pripravnik
5. nov 2007
171
0
16
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
T-2? Ko bojo ti postavili več kot eno bazno postajo se bo najbrž že pisali leto 2009
evil.gif
Problem pokritosti je tista stvar, ki bo tako Tušmobil, kot tudi T-2 držala nekje pet let za ostalima ponudnikoma. Tisti ki uporabljajo mobilni internet najbrž ne želijo iskati hotspot, kjer se lahko povežejo.
He, he, sedaj ko ITU šteje WiMAX med tehnologije 3G in EU nekaj govori o tem, da lahko na dodeljeno frekvenco obesiš tudi druge tehnologije --- mogoče pride T-2 še z WiMAX ven
cheer.gif

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
T-2 niti nima koncesije za wimax. Imel jo je Tuš telekom sam je firmo Tok telekomunikacije prodal Američanom.

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ogo bom replayal nate čeprav ni direktno mišljeno nate le posredno. zgolj info eurodjju in lithiumu,...

število prenesenih številk niti pod razno ne izraža vajinega optimizma o prenosih. bom počakal še na poročila apeka če je z drugimi operaterji kaj drugače,...

l.p. d

p.s.
ogo zate verjamem da bi znal bit bolj realen od onih dveh

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Bič: Spodnji desni kot, fine print: Vse cene vsebujejo DDV.
wink-1.gif

Borovnica: Jaz sem vedno realist. In nikoli nisem trdil, da bomo do konca leta imeli pol milijona uporabnikov. Po mojem tudi do konca sledečega ne.
smile-1.gif

Bodte mi pridni.
priden.gif

Sedaj pa delat.
cry12bpy.gif

Ogo

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Citat:
Uporabnik nepot pravi:
Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
Nisem vsega prebral pa bi rad samo par kratkih odgovorov! Ali te njihove cene veljajo v vsa mobilna omrezja? Ker mi zadeva izgleda cenejsa kot npr Itak... Kaj ima le ta boljse v primerjavi z Tusem(poleg UMTSa)? Kako je z kakovostjo(uporabniki?!)? Telefoni zaklenjeni? Koliko jih lahko vzames na en paket? Zdijo se mi poceni in bi vzel npr n95 in LG Chocholate.. Hvala

cene veljajo za vsa mobilna omrežja,po moji logiki telefoni zaklenjeni,saj je odkodiranje telefona 20€.....

Pri Tušmobil-u prepaid so zaklenjeni, naročniški niso zaklenjeni... Simobilovi so pa vsi zaklenjeni
jezen.gif

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Citat:
Uporabnik gogy pravi:
Citat:
Uporabnik nepot pravi:
Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
Nisem vsega prebral pa bi rad samo par kratkih odgovorov! Ali te njihove cene veljajo v vsa mobilna omrezja? Ker mi zadeva izgleda cenejsa kot npr Itak... Kaj ima le ta boljse v primerjavi z Tusem(poleg UMTSa)? Kako je z kakovostjo(uporabniki?!)? Telefoni zaklenjeni? Koliko jih lahko vzames na en paket? Zdijo se mi poceni in bi vzel npr n95 in LG Chocholate.. Hvala

cene veljajo za vsa mobilna omrežja,po moji logiki telefoni zaklenjeni,saj je odkodiranje telefona 20€.....

Pri Tušmobil-u prepaid so zaklenjeni, naročniški niso zaklenjeni... Simobilovi so pa vsi zaklenjeni
jezen.gif

hvala za pojasnilo
wink-1.gif

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
In kok je že kei naročnikov? MNP-jev ? Al je zalog telefonov zmankal da se naročnine ne sklepajo več
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
eurodj, še vedno lahko skleneš naročnino na si.mobilu.
če rabiš kakšne info PM.

l.p. b

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.