Novo pri Tušmobilu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
kot sem ti že napisal 2 zaposlena na simobilu, kakšen dealer (marburg? morda medo10) in kakšen uporabnik.
ne vem zakaj bi bil to si. neuraden forum,...potem bi lahko bil mobisux tudi simobilov neuradni forum pa mobile.si, novisux,...

dejstvo je da je mobisux nastal zaradi norčevanja/nezadovoljstva z mobitelom, ko je prišel simobil je bilo potrebno pljuvati po njem, nato po vegi in sedaj po tušu,... malo zares malo iz provociranja. takoje in bo,...

l.p. b

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Jaz poslovne povezave s S! nimam. Sem le njihov (vaš) uporabnik že od 2.11.2000 in pač redno spremljam ponudbo tako S! kot ostalih. Pač nekateri berejo splošno, pa rabijo kako pomoč, info
evil.gif

LP
Peter

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
sej bomo na http://tusmobil.yi.org dal slikce kakšna gužva je v Celju. Smo v pridobivanju le teh slik. Tko da vsak operater lahko sam vidi koliko ima prenosov številk na tušmobil.

eni moji frendi, ki so na simobilu razmišljajo tudi mogoče migrirati na tušmobil.

Ja saj bodo najbrž res dobesedno samo 1 frendi

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
sorry medo10 iz foruma težko razberem kdo je dealer in kdo uporabnik,...
glede na to da ti gre obveščanje kar dobro sem mislil da si kateri od dealerjev,...
lepo da pomagaš drugim uporabnikom saj tako bitch kot jaz nimava časa 24 ur na dan viset gor in razmišljat kaj lahko dava gor in kaj ne
evil.gif

l.p. b

miki331

Zelenc'
4. nov 2007
27
0
1
Jaz sem uporabnik Simobilovih storitev od 2000 vendar se mi za malo zdi ko tukaj namesto nekih praktičnih stvari zasledim elemente paranoje, jeze in negotovosti. Začuda vse naštete oblike čustvene vzemirjenosti prihajajo od Simobilovcev. Mogoče je to zato, ker je več ali manj jasno da bo Mirko pridobival uporabnike od obstoječih operaterjev in le komu se bo bolj poznal osip kot Simobilu. Mobitelovce boli k*ta za nekaj deset tisoč uporabnikov, medtem ko je za Simobil to že lahko znak za alarm.

Ali pa morda če lahko malce hudomušno izpostavim so ta ZELENI postali zaripli
redface-1.gif

Dovolj heca starine, raje kot zasmehujete prišleke uredite svoje spletne strani tako M kot S. Malce več interaktivnosti vam nebi škodilo, boljši cms, drsni meniji mogoče kakšen video? Ðabe en kup informacij če ne veš kje se sploh lotiti nekaj iskati pa sem kar precej na strani simobila vendar vam rečem NO GO!
ne-ne-1.gif

SyncMaster

Pripravnik
6. sep 2007
231
0
16
tudi tusmobilova stran nima nobenih naprednih funkcionalnosti...v bistvu je stran (zaenkrat) samo predstavitvene narave...kar se tiče novega akterja na mobilnem tržišču pa mislim da gre v nos obema ponudnikoma, boj bo dobesedno za vsako stranko. Pri Mobitelu se bodo trudili obdržati stranke, medtemko sta simobil in tusmobil v položaju pridobivanja novih strank

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Saj je Bitch že omenil, da se odštevajo zadnji dnevi stari simobilovi spletni strani.... tako da bo nova po vsej verjetnosti dosti boljša

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ne podcenjuj mobitela,... če bi jih bolil k***c za stranke potem bi fural svoj biznis naprej tako kot so ga, pa se kar konkretno spreminjajo (itak, 1gb FREE prenosa,...) in ne boš verjel vsakemu operaaterju se pozna VSAK uporabnik pa če še tako slab (izjema je maj saj on iz vsake dobronamerne poteze operaterja izlušči maximalno korist zanj).

simobil bo zamenjal stran, prav tako pa se bo prilagodil novi konkurenci, isto velja za mobitel.

v nos nam gre (pa ne samo zaposlenima pri si. in verjetno tudi mobitelu) pompozen način predstavitve (malo objektivnosti nebi falilo). Na veliki zvon se obeša kako bo tušmobil oh in ah prevzel prvi miljon strank do konca leta, naslednje dva miljona po do prvega maja 2008. Realnost pač ni taka in kar konkretno se bo moral potruditi za vsako stranko.
Bo pa eurodj upam da sporočil število aktivacij/mesec, število prenosov/teden, mesec,... samo primerjalni podatki so lahko relevantni in objektivnost; to je to kar pri tušu pogrešam.

l.p. b

Ribica

Zelenc'
13. okt 2007
22
0
1
Jaz pa menim, da Tušmobil sploh ne ogroža Mobitela, še Simobila ne kaj dosti. Ne vidim razloga, zakaj bi Mobitelove in Simobilove stranke množično drle k Tušmobilu. Res ne vidim nobenega pametnega razloga.

SyncMaster

Pripravnik
6. sep 2007
231
0
16
zato ker smo slovenci taki, da naredimo magistersko nalogo iz nakupa zimskih pnevmatik...sploh bomo še posebej veseli, če bo sosed za iste pnevmatike odstel 2centa manj kot mi. isto velja pri primerjavi mobilnih operaterjev

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Sploh ne, veliko uporabnikov gleda poleg cene tudi na nabor in kakovost storitev. Če bi vsi gledali na vsak cent bi jih recimo Mobitel imel kar dosti manj, kot jih ima. Seveda so razlike pri cenah tako majhne, da so za mnoge popolnoma nerelevantne.

Tudi meni je smešen "damjanmurko style samovšečni" pristop Tušmobila, pravzaprav vse skupaj izpade zelo neinteligentno in ceneno. Pravzaprav je kar veliko vzporednic z Damjanom Murkom in Tušmobilom, če malo bolj pomislim.

Ribica

Zelenc'
13. okt 2007
22
0
1
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Sploh ne, veliko uporabnikov gleda poleg cene tudi na nabor in kakovost storitev. Če bi vsi gledali na vsak cent bi jih recimo Mobitel imel kar dosti manj, kot jih ima. Seveda so razlike pri cenah tako majhne, da so za mnoge popolnoma nerelevantne.

Tudi meni je smešen "damjanmurko style samovšečni" pristop Tušmobila, pravzaprav vse skupaj izpade zelo neinteligentno in ceneno. Pravzaprav je kar veliko vzporednic z Damjanom Murkom in Tušmobilom, če malo bolj pomislim.

Tu si pa zadel žebljico na glavico! Odlično napisano!

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
ma boljše res nebi mogel opisat situacije... murko - tušmobil prava primerjava

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
jaz ti bom pa rekel le ne podcenjuj nobenega konkurenta,...
vem pa tudi kako težko stranke prehajajo med operaterji,...

l.p. b

miki331

Zelenc'
4. nov 2007
27
0
1
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
ne podcenjuj mobitela,... če bi jih bolil k***c za stranke potem bi fural svoj biznis naprej tako kot so ga, pa se kar konkretno spreminjajo (itak, 1gb FREE prenosa,...) in ne boš verjel vsakemu operaaterju se pozna VSAK uporabnik pa če še tako slab (izjema je maj saj on iz vsake dobronamerne poteze operaterja izlušči maximalno korist zanj).

simobil bo zamenjal stran, prav tako pa se bo prilagodil novi konkurenci, isto velja za mobitel.

v nos nam gre (pa ne samo zaposlenima pri si. in verjetno tudi mobitelu) pompozen način predstavitve (malo objektivnosti nebi falilo). Na veliki zvon se obeša kako bo tušmobil oh in ah prevzel prvi miljon strank do konca leta, naslednje dva miljona po do prvega maja 2008. Realnost pač ni taka in kar konkretno se bo moral potruditi za vsako stranko.
Bo pa eurodj upam da sporočil število aktivacij/mesec, število prenosov/teden, mesec,... samo primerjalni podatki so lahko relevantni in objektivnost; to je to kar pri tušu pogrešam.

l.p. b

Lej sej ni point v bolečinah pa to itak sam veš pač pa v številkah isto število prehoda tako S kot M uporabnikov bi povsem upravičeno bolj vznemirilo S. Procentualno bi bil del S "odpadnikov" pri njih večji kot pri M. Prav gotovo pa ljudje ne bodo kar frčali tja sploh tisti ki veliko uporabljajo net. Tudi sam ga, in ker bi bil zanimiv le paket za 50/1 bi UMTS moral biti opcija. Neumno bi bilo presedlati sedaj ko ste pa ravno začeli graditi tudi vi zadevo. Zanimivo bi pa postalo če bi pa T-2 in TušMobil skupaj nastopila na trgu.

Spletna stran me pa prav zanima kakšna bo bom videl pa kej napisal, aja kdaj pa bo tanova?

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
T-2? Ko bojo ti postavili več kot eno bazno postajo se bo najbrž že pisali leto 2009
evil.gif
Problem pokritosti je tista stvar, ki bo tako Tušmobil, kot tudi T-2 držala nekje pet let za ostalima ponudnikoma. Tisti ki uporabljajo mobilni internet najbrž ne želijo iskati hotspot, kjer se lahko povežejo.

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
588
8
18
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:
Simobil ne potrebuje crappy neuradnih forumov.
Informacije se dajejo ven uradno preko press releasov, ali podstrani namenjenih ciljni (orto smart) publiki.

Neuradni forum sem postavi zato, ker ga ne administrira noben zaposlen v Tušmobilu...zato lahko tudi napišeš, kaj misliš.. brez da bo to postalo SPAM, tako kot na tem alter-simobilovem neuradnem forumu.
evil.gif

Ampak držimo se raje teme...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
in potem si se zbudil,...

sam še to mi povej a sta eurodj in lithium ena in ista oseba al sta to dva
stupid-1.gif
entuziasta,...