Novo pri Tušmobilu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Zakaj pa je Tuš vedno cenejši od Izija. Pa imata iste cene, oz. Izi še nižji. Pa pri moji strukturi klicev bi mogel ven vržti Mmobil, pa ga ne, ker ne upošteva Prijateljev, mesečnih bonov

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
Danes so tudi posodobili podobo cenika. Najlepše pa so uredili cenik za gostovanja v tujino

cenikspremenjen.jpg

Kar tako naprej! In ugotovili smo da Tušmobil ima najcenejšo evrotarifo (hvala upravi simobila da ste to nam pvoedal)

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Prehodna zgodba. Danes je tako, jutri bo bistveno več. Nanjo se nima smisla obešati. Koliko roamingov pa sta imela Mobitel in Simobil dva tedna po začetku delovanja?

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Za naročnike. Predplačniki pa niti klicati ne morejo iz tujine in imajo ubijalske cene za SMSe. Naročniki majo pa normalne.

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Za naročnike. Predplačniki pa niti klicati ne morejo iz tujine in imajo ubijalske cene za SMSe. Naročniki majo pa normalne.

po pravici povedano predplačniški paket itak ni za tujino. tud ko smo bili še na mobitelu ko smo šli na hrvaško ali kam smo klical iz naročniškega, predplačniški pa je bolj za kratke pogovore v sloveniji in ni za v tujino.

ahac

Pripravnik
19. avg 2007
99
1
8
Zakaj ne?
Jaz moj Halo vedno uporabljam v tujini in za odhodne klice naslednji mesec lepo dobim račun na dom.
telephone7.gif

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Prehodna zgodba. Danes je tako, jutri bo bistveno več. Nanjo se nima smisla obešati. Koliko roamingov pa sta imela Mobitel in Simobil dva tedna po začetku delovanja?

Je res, ampak danes jih imata bistveno več in če se nekdo na trgu odloča, katerega operaterja bo izbral, mu je pomembeno, kje lahko gostuje danes in ne drugo leto.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:

po pravici povedano predplačniški paket itak ni za tujino. tud ko smo bili še na mobitelu ko smo šli na hrvaško ali kam smo klical iz naročniškega, predplačniški pa je bolj za kratke pogovore v sloveniji in ni za v tujino.

bonk.gif
Ja s takim razmišljanjem se bo Tuš še hitreje umaknil s trga kot bi si milisl.
Tvoje besede pa povej kar nekaj 10tisočim predplačnikom ki vsako leto gostujejo samo na Hrvaškem pa naj bodo Mobi, Izi ali Halo.
svašta
stupid-1.gif

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
hehe, sory k vse poznam ki imajo predplačniško pustijo telefone doma
evil.gif

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Pakul ima prav - predplačniški trg je ogromen in ni vrag da je med njimi ogromno uporabnikov, ki gredo s telefoni tudi v tujino. Ne živimo več v Jugi (tako kot Srbi, kjer 70% mladih do 27 let še ni bilo v tujini!!!), ampak smo del EU in globalnega trga, tako da je iti v tujino nekaj najbolj vsakdanjega.

Aroganten odnos do teh strank ne bo dobro sprejet.

Nazadnje urejeno:

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Jaz takšnega ne poznam niti enega... Ta je pa že malo prehuda. Še hujša od Veginega da 99% uporabnikov ne potrebuje gprs. Če uradno kaj takšnega izjavijo, je najboljše da se takoj umaknejo iz trga...

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Jaz takšnega ne poznam niti enega... Ta je pa že malo prehuda. Še hujša od Veginega da 99% uporabnikov ne potrebuje gprs. Če uradno kaj takšnega izjavijo, je najboljše da se takoj umaknejo iz trga...

Noben tega uradno ne izjavlja, kar se tle navaja. Za prepaide v bo bodočnosti bolje poskrbljeno. Trenutna omejitev je pač CAMEL.
wink-1.gif

Ogo

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik EuroDJ pravi:
hehe, sory k vse poznam ki imajo predplačniško pustijo telefone doma
evil.gif

bonk.gif

In ti na podlagi svoje prakse (
hysterical-1.gif

Verjamem pa, da razmišljanje v Tušu ni tako oskogledno kot je tvoje.

Nikakor mi pa ni jasno kaj ti je padlo na glavo, da si praktično obseden z Tušem, po drugi strani pa jim delaš več slabe reklame kot dobre
rolleyes-1.gif

EuroDJ

18. avg 2007
349
0
16
44
jaz delam reklamo tistim, ki si so zaslužjo. T-2 si tudi zasluži dobro reklamo, UMTS internet bo carski
smile-1.gif

nisem rekel da je pa predplačnike nepotrebn roaming, samo povem kako pri nas uporablamo da noben ga ne uporabla.

Nazadnje urejeno:

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
pa ti bereš kar ti pišem?
Dej model res ohladi se, ker se ne zavedaš kakšne neumnosti pišeš
stupid-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.