Novo pri Tušmobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Moreš še zraven računat 19.90 eur za menjavo paketa ne glede kdaj menjaš paket seveda če nimaš aktivnega Aneksa.. Ponavadi ti morejo zaračunat samo do tistega datuma star paket pol naprej pa nov..

A najbolje boš točno zvedel če pokličeš na 080 700 700 boš zvedel točne informacije ki te zanimajo..
wink-1.gif

Kaj 19.90€ je po novem za menjavo paketa?
A ni bilo včasih samo 10€, če so tvoj paket ukinili in si vzel drugega?

Tako majo v ceniku zapisano..
wink-1.gif

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Menjava ni brezplačna, računajo 20 EUR.
Če ukinejo ukinejo paket (ne umaknejo iz ponudbe) je ta brezplačna. Ker ti morajo spremeniti paket v X, brezplačno pa ga lahko izbereš drugega.

To je pri vseh tako.

Če ga umaknejo iz ponudbe pa ga lahko še vedno uporabljaš naprej in menjava v paket aktulane ponudbe ni brezplačna.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Zdej je pa tega dost:

- Sem dobil bon za 12€ za priključnino za Tušmobil za mojga očeta - so pozabli bon koristit, se mi ni dalo pritožbe pisat
- nekaj podobnega se je zgodilo tudi z mojo ponco, prodajalka spet je vzela bon, sam ga je pozabila, oziroma je tuš pozabil to upoštevat na položnici
- enako tudi enai kolegici enega bona niso upoštevali
- najhuje pa je zdaj, ko je foter dobil bon za 30€ za podalšanje naročnine, prodajalka v BTCju je trdila da "ne prime". Ko so mi doma to povedali sem jih poslal še enkrat v ljubljano in da naj vztrajajo, tokrat je rekla da bo posredovala naprej.

Ne glede na izzid tega zadnjega, Tušmobil ima očitno RESNE HUDE problem z organizacijo teh bonov. Malo sumim da kar namirno, da pridejo ceneje skozi, ampak to je GRDO, da pošlješ bon za zvestega naročnika potem pa istega zvestega naročnika za teh nekaj EUR obereš in upaš da se ne bo pritožil.

Poleg tega sta moja dva starša morala že 3-krat na poslovalnico, samo zato da je oče zamenjal paket v multipaket, mama pa bi telefonsko prenesla k tušmobilu, a ne znajo zaboga prvič vseh obrazcev stiskat, da se podpiše in da ni treba imeti stalne izlete v poslovalnico. Problem naj bi bil, ker njihova centrala ne dela več ob času, ko lahko moja dva starša prideta do poslovalnice, a se na da spisat strežnika, ki to avtomatsko štima, ne pa da vsako stvar ročno eni ljudje potrdijo...

Kriza...

K sreči vsaj paketi in omrežje štima tako kot rabim/o(cela familija in krog prijateljev na tušu), ampak halo tudi malo bi lahko organizacijo zrihtali.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz in familija pa uporabili že cel kup bonov, za priključnino, naročnino, nakup aparata, vse upoštevali, še paket sem nazadnje spremenil, pa so še vedno upoštevali 3 mesece 50% popusta za naročnino.

danilo

Pripravnik
18. maj 2008
160
1
16
Azgard, si dobro prebral mikro tisk na tem bonu za 12 € za nove naročnike?? Velja samo za določene pakete! Sem tudi sam poskušal "vnovčiti" ta bon, pa ni in ni šlo, nato sem prebral mikro tisk in ugotovil, da sploh ne bo šlo, ker sem hotel paket Premium, za katerega ne velja.

lp

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Kje staknete te bone?
Razmišljam o nakupu novega telefona
smile-1.gif
Tudi mene zanima kje dobite vse te bone?

Kar se teh bonov tiče je tako. Kolikor jaz vem imajo standardne bone oz. kupone za free priključnino (kar pa velja za vsak paket ali pa standardne bone za zveste uporabnike.
Ti boni delujejo povsem normalno in so po moje kar fajn zadeva, če si redni uporabnik TMja. Ko je pa je govora o 12 EUR kuponu (to je za priključnino), pa bi moral veljati za vse pakete.

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Ni to sploh problem. 3g je praktično povsod kjer se gibljem, ampak v primerjavi z 2g je recimo v stavbah manj signala, ta pade na 1, 2 črtici, preglopi na 2g, kjer je polno, ter nato nazaj na 3g 2 črtici. Vglavnem 3g morjo zrihtat na tak nivo, kot je sedaj 2g, drugače bo polom.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Žal je tako vsepovsod, kjer je UMTS 2100, kar pa je v večini krajev blizu meje in na starejših oddajnikih (in velja za vse 3 operaterje - Telekom celo mislim, da sploh nima UMTS 900). GSM bi ravno naj ukinili med drugim zaradi tega, da bo lahko vsepovsod potem UMTS 900.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.