Novo pri Tušmobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Tušmobil je ruknil 100 miljonov v investicije več letih. Telemach lahko 100 miljonov vrže v omrežje v enem letu, če se mu zahoče, ni to za primerjat;)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Dobro no, saj verjetno nihče ne navija da bi tušmobil fasal kazen in mogoče celo crknil kdaj. ČE njih ne bi bilo bi se simobil in mobitel podala v višave cen paketov, ne pa zdaj ko morajo nižat...

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Sej to pa ja ni težko, v vsakem centru mesta postavit ene bazne postaje. Pa je že 25 %. Nikogar na AKOSU pa ne briga, če dejansko deluje tako, da samo napiše poleg signala 4G, ko pa vzpostaviš povezavo pa piše Edge. Tušmobil popuši na celi črti, če bi AKOS preverjal kako je je z signalom v praksi.
Po novem se bo preverjalo 100x100 metrov natančno:
http://www.akos-rs.si/porazdelitev-prebivalstva-republike-slovenije-v-100-m-x-100-m-mrezi-

Mimota

Pripravnik
12. okt 2011
95
0
6
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Dobro no, saj verjetno nihče ne navija da bi tušmobil fasal kazen in mogoče celo crknil kdaj. ČE njih ne bi bilo bi se simobil in mobitel podala v višave cen paketov, ne pa zdaj ko morajo nižat...

Se strinjam! Valda že vedo do kdaj morajo "prižgat" LTE. Meni se glede na to, da so rekli, da cenovne politike ne mislijo spreminjat, realno možno, da pridejo na 2. mesto med operaterji. Investicije bodo itak padale, tak da za kvaliteto ni za skrbet.

Uporabna_Stran

Pripravnik
25. nov 2011
410
0
16
Zgolj popravek na @SvetIdej , ki je rekel, da bodo štartali 1. junija. Meni so iz družbe Telemach sporočili, da bodo omrežje LTE zagnali že prej in da bodo do junija prišli na 25% in da se v letošnjem letu ne bodo ustavili pri tej številki. Zamenjali bodo tudi celotno opremo v obstoječih baznih. Njihov načrt je, da bi v prihodnje imeli tako razširjeno omrežje, da nacionalnega roaminga ne bi potrebovali.

Vir: http://www.blog.uporabnastran....o-25-pokritost/

Kar pa se tiče ponudbe. Poskušali bodo imeti čim manj drobnega tiska ter jasno in razumljivo ponudbo. Tako da bo povprečen uporabnik zlahka razumel kaj določen paket ponuja. Torej Telemach bo poskušal pred ukinitvijo blagovne znamke Tušmobil izboljšati tisti največji dve hibi Tušmobila in šele nato celotno mobilno ponudbo prenesti na Telemach.

Vir. http://www.blog.uporabnastran....agotovo-prisla/

22. jul 2007
13.556
1.743
113
124
In kdaj pričnejo z zamenjavo sim kartic-LTE
sprasujem se.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
okoli 20 eur za spremebo paketa...Kolk je prehod na predplačniški paket ti pa bo mogu kdo drug odgovorit al pogledaš cenika na spletni strani Tušmobila
wink-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
447
83
Citat:
Uporabnik Mimota pravi:
Meni se glede na to, da so rekli, da cenovne politike ne mislijo spreminjat, realno možno, da pridejo na 2. mesto med operaterji.
Zanimivo... meni je predvsem ostalo v spominu, da "cen ne bodo bistveno spreminjali".
Da bi jih spreminjali na dol se verjetno ni bati.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Kako točno bodo cene spreminjali je vprašanje, je pa dejstvo, da bodo ostali najcenejši, ker kakršnakoli druga politika če si tretji operater z 13% enostavno odpade. Če pa hočejo na 2. mesto morajo pa biti hkrati cenejši in imeti približno enako dobro omrežje kot Simobil.

Vegeta

Pripravnik
12. maj 2014
43
0
6
A mate tud drugi težave z omrežjem TM zadnih par dni, sploh pa včeraj in danes!? .. da 3g ne omenjam zadnjih par dni
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Raje opiši težave, ki jih imaš, kateri mobilnik uporabljaš in seveda kje - geografsko območje.

Vegeta

Pripravnik
12. maj 2014
43
0
6
LJ / center + radius 7km, včeraj celo popoldne me ni kolega dobil čeprav sem imel signal! Čet., Pet. prenos podatkov večkrat NoWay
frown-1.gif

Pa ni osamljen primer, ravnokar preveril pri kolegih ki imajo isto TM.

goran1111

Pripravnik
2. jan 2015
457
4
18
okol Maribora
Mogoče so kake nadgradnje central v teku. Tudi pri meni je bilo en teden težav s signalom, potem pa je bila nadgrajena centrala in od takrat dela kot mora.

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.483
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Aprila na Petrolu ob polnitvi Tušmobilovega predplačniškega računa za 5€ prejmete dodatni bonus v višini 5€, ki se na vaš račun naloži v roku 24 ur od polnitve.

Akcija velja le za 5-evrsko elektronsko vrednotnico na bencinskih servisih Petrol.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ
3G ti v okolici Podčetrtka, Stranja in širši okolici Rogaške tak ne more delat
uf-1.gif
(če nisi na vrhu hriba), ker ni 3G oddajnika (večinoma vleče Ponikvo, sv. Ema je pa še vedno na 2G...)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Aprila na Petrolu ob polnitvi Tušmobilovega predplačniškega računa za 5€ prejmete dodatni bonus v višini 5€, ki se na vaš račun naloži v roku 24 ur od polnitve.

Akcija velja le za 5-evrsko elektronsko vrednotnico na bencinskih servisih Petrol.

Se to potem smatra, kot da si polnil za 10€ in imaš tudi neomejeno SMS/MMS?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.