Sem ugotovil:
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
No, širša okolica Mestinja, Pristave,... v začetku tedna še ni imela 3G. Sv. Ema še ni bila nadgrajena. Na vzpetinah je vleklo Boč, Ponikvo.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Sem napisal, da so čisto vsi razen tega nadgrajeni, samo ne potem pisat, da Kozjansko niti 3G nima
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Sem ugotovil:
RM15-XXXXXX
RM14-XXXXXXX
Številka računa za leto 2014 je 7 mestna številka, medtem ko je za leto 2015 (še) 6 mestna številka.
Sistem dovoli vpis računa s 7 mestno cifro: RMXX-XXXXXXX. Torej je trenutno mogoč le vpis računov iz leta 2014.
Citat:
Uporabnik lithium pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Sem napisal, da so čisto vsi razen tega nadgrajeni, samo ne potem pisat, da Kozjansko niti 3G nima
Med Podčetrtkom in Olimjem pa še 2G neuporaben. Signal iz Kozjega ali Bistrice ob Sotli. Halo?!
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Sem bil par dni nazaj v Leskovcu in mimo Ljubečne pa je signal bil v redu. Res pa nisem testiral 3G.
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Sem bil par dni nazaj v Leskovcu in mimo Ljubečne pa je signal bil v redu. Res pa nisem testiral 3G.
Sej signal je vredu ( vse črtice), ampak ko pa greš na internet, pa ti nekaj trenutkov kaže H+, pol pa že prideš na Edge, oz. me preklaplja med 3 baznimi (to dela samo takrat, ko sem na internetu). Med klici ni problemov.
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Se da na predplačniški TM simki porabiti denar za kaj uporabnega ?