Novo pri Tušmobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
No, širša okolica Mestinja, Pristave,... v začetku tedna še ni imela 3G. Sv. Ema še ni bila nadgrajena. Na vzpetinah je vleklo Boč, Ponikvo.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Kakšna je veljavna številka računa? RM15-xxxxxx mi ne prime...

Sem ugotovil:
RM15-XXXXXX
RM14-XXXXXXX

Številka računa za leto 2014 je 7 mestna številka, medtem ko je za leto 2015 (še) 6 mestna številka.

Sistem dovoli vpis računa s 7 mestno cifro: RMXX-XXXXXXX. Torej je trenutno mogoč le vpis računov iz leta 2014.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
No, širša okolica Mestinja, Pristave,... v začetku tedna še ni imela 3G. Sv. Ema še ni bila nadgrajena. Na vzpetinah je vleklo Boč, Ponikvo.

Sem napisal, da so čisto vsi razen tega nadgrajeni, samo ne potem pisat, da Kozjansko niti 3G nima
wink-1.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Hja, recimo ta bolj SV del Kozjanskega oz Obsotelja je se bolj svoh. Juzneje pokrivajo iz visjih leg, da imajo vecje ozemlje. Ker s to sv. Emo bi tudi Terme Olimia in Olimje bile bolje pokrite, ceprav bi tam okoli lahko se katero bazno postavili.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Tušmobil je začel s prodajo HTC One M9, baje pa bodo Samsung S6 in S6 edge kaj hitro začeli prodajat.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.224
7.038
113
Ne vem če, edino nekomu drugemu lahko nafilaš njegov predplačniški paket, da ne gre v nič stanje na tvojem.

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
590
10
18
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:

Sem napisal, da so čisto vsi razen tega nadgrajeni, samo ne potem pisat, da Kozjansko niti 3G nima
wink-1.gif

Med Podčetrtkom in Olimjem pa še 2G neuporaben. Signal iz Kozjega ali Bistrice ob Sotli. Halo?!

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Sem bil par dni nazaj v Leskovcu in mimo Ljubečne pa je signal bil v redu. Res pa nisem testiral 3G.

Tojka

Pripravnik
4. okt 2011
176
6
18
Citat:
Citat:
Kakšna je veljavna številka računa? RM15-xxxxxx mi ne prime...

Sem ugotovil:
RM15-XXXXXX
RM14-XXXXXXX

Številka računa za leto 2014 je 7 mestna številka, medtem ko je za leto 2015 (še) 6 mestna številka.

Sistem dovoli vpis računa s 7 mestno cifro: RMXX-XXXXXXX. Torej je trenutno mogoč le vpis računov iz leta 2014.

Meni zdaj že dela bp. očitno so opazili napako pa jo odpravili.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik lithium pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:

wink-1.gif

Med Podčetrtkom in Olimjem pa še 2G neuporaben. Signal iz Kozjega ali Bistrice ob Sotli. Halo?!

Se strinjam, tam oddajnik močno manjka.

Da se vrnemo na temo - po celotni SLO delajo na nadgradnji prenosnih sistemov.

Trenutno dela potekajo na območju:

-Ljubljana-Center
-Brezovica
-Vnanje Gorice
-Log
-Ptuj
-Kidričevo
-Pragersko

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Sem bil par dni nazaj v Leskovcu in mimo Ljubečne pa je signal bil v redu. Res pa nisem testiral 3G.

Sej signal je vredu ( vse črtice), ampak ko pa greš na internet, pa ti nekaj trenutkov kaže H+, pol pa že prideš na Edge, oz. me preklaplja med 3 baznimi (to dela samo takrat, ko sem na internetu). Med klici ni problemov.

22. jul 2007
13.556
1.743
113
124
Novi lastnik nova pravila:
Spostovani uporabnik! Obvescamo vas, da se v skladu z odlocbo Agencije za komunikacijska omrezja in storitve (AKOS) z dnem 21.04.2015 prenos podatkov pri dostopu do portala wap.tuskabina.si pricne obracunavati. Vec informacij na http://tinyurl.com/nm84gol ali na 080700700. Vas Tusmobil

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ni lastnik kriv, da se je Slovenija kot ena prvih in ''z glavo skozi zid'' odločila za internetno nevtralnost ...

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:

Sej signal je vredu ( vse črtice), ampak ko pa greš na internet, pa ti nekaj trenutkov kaže H+, pol pa že prideš na Edge, oz. me preklaplja med 3 baznimi (to dela samo takrat, ko sem na internetu). Med klici ni problemov.

To sem že neštetokrat povedal na tem forumu. Po cca 15 letih sem nazaj na telekom. To je mercedes za ta tuš mobil. Res je drag, ampak, ker sem dobil 20 procentov popusta na naročnio, je cena enaka kot tuš. Imajo sicer ugodne cene, ampak, kar se uslug in omrežja tiče, bodo mogli še marsikaj postoriti. Mam občutek, da bodo še dolgo 3 operater

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Se da na predplačniški TM simki porabiti denar za kaj uporabnega ?

Sem se spraševal enako kot ti. Potem sem ugotovil, da se da dokupovati dobroimetja za igrice za tablico za otroke. Bolje to, kot nič.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.