Novo pri Tušmobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Ups, mislil sem PGD Trnovo v LJ.
V CE je pa res v Trnovljah na Klasju. Kmalu bo še na Ostrožnem.
Kr povej jim, da na Ljubečni spet zafrkava, bodo kaj popravili...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Ja, nekam se je upočasnilo postavljanje novih baznih. Bo treba pohitriti...

Zaradi nadgradenj baznih na UMTS (900). V mesecu dni po 20 in več baznih nadgradijo, še malo pa bodo vse na UMTS.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
No Obsotelje se morjo porihtat, pa tudi kako bazno postavit. Lhko bi nove stolpe SZ kaj koristili...

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Vglavnem Tuš je v par letih delovanja naredil dobiček, prodal za več kot je vložil, očitno se res splača kar 3 omrežja v eni državi graditi, čudna so pota kapitalizma.

Ma je [cenzura] naredil dobiček. Človek nima pojma. Minimaliziral je izgubo, ker je jasno, da nima kapitala za nove investicije.
Drugače, pa so meni tudi abotne tiste, da je v Sloveniji placa samo za 1,45 omrežja. Seveda za Mobitel, pa bazne postaje mora gradit podjetje iz Zagorja ob Savi, ki seveda poleg baznih postaj obvlada tudi ostale segmente omrežja in seveda tudi IT.
evil.gif
Bomo videli kako bo ameriški sklad KKR oziroma visoka ameriška politika z nekdanjim direktorjem CIA na čelu upravljala Tušmobil
evil.gif

Tako, da bo še nekaj časa poslušal Šolaka, kateri je mimogrede največ pripomogel h temu, da se je Telemach odločil za akvizicijo Tušmobil-a
wink-1.gif
.

Eden svetuje drugi kupuje KLIK .

To da bo Telemach sedaj vodil glavno besedo glede Tušmobil-a, bo malo verjetno, bolj verjetno bo, da se bo Šolak najprej konsultiral s Mirkom, potem pa naprej
grims-1.gif
.

Vse to je, za nadaljno prodaja grupe, s tem, da seveda nekaj denarja steče tudi v zasebni žep vodilnega di kapota
grin1.gif
, ampak ok, gre se za privat denar.

P.S.
Telemach-ovci bojte se. Za določene prav nič dobrega
grims-1.gif

Lp.

Nazadnje urejeno:

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.711
159
63
Citat:

V kraju Dobravlje je nova UMTS 900. Vse obstoječe bazne okoli pa so dali na UMTS 900.

Signal zmanjka tik pred tunelom iz smeri Nove Gorice, VEDNO. Torej, bazne so dali na UMTS 900. Ampak a so na teh baznih obenem izključili GSM 900?

Hvala

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.711
159
63
To razumem - za konkretno postajo.

Ampak je možno, da so na kaki od dosedanjih izključili GSM?

LP

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Punca je na Madžarskem in ji telefon (S2) ne najde T-Mobile omrežja, da bi ga izbrala in koristila data iz Svetovni Premium. Ena redkih šans da to koristi ker bo tam cel teden pa ne dela...

A je možno da je kaj narobe z SIM kartico al kaj bi lahko blo, ker ostalim najde omrežje...

Nazadnje urejeno:

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Citat:

Bomo videli kako bo ameriški sklad KKR oziroma visoka ameriška politika z nekdanjim direktorjem CIA na čelu upravljala Tušmobil
evil.gif

So že zjebali rouminge z Iranom, Severno Korejo in Kubo. Sedaj po novem pošljejo še bivše poslovodstvo Tušmobila v Venezuelo skupaj z Lukom Mescom. Da jim ruše tekovine revolucije.
evil.gif

Malo si zašel s teme
evil.gif

Glede Mirkota pa bi rekel samo, da je se je povezal s pravilnimi ljudmi in dobro prodal to, kar je zgradil. In verjetno se ne piše tušmobilu nič slabega po združitvi s telemachom.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Punca je na Madžarskem in ji telefon (S2) ne najde T-Mobile omrežja, da bi ga izbrala in koristila data iz Svetovni Premium. Ena redkih šans da to koristi ker bo tam cel teden pa ne dela...

A je možno da je kaj narobe z SIM kartico al kaj bi lahko blo, ker ostalim najde omrežje...

Telefon sploh ne najde T-Mobile Hungary? Ali pa se ne more povezati na dotično omrežje?
V drugem primeru, naj večkrat proba ročno narediti povezavo. V prvem sem pa brez domišljija.

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
590
10
18
Isti problem sem imel jaz s S2 na Hrvaškem, ko mi ni našel T-mobile. Je pa bil na spisku dvakrat Tele2 in VIP.
Kao nek bug v s2 firmwaru. Izbral sem enega izmed Tele2 pa je bilo v resnici T-mobile omrežje.

SvetIdej aplikacija pa mislim, da je kazala pravilno. Poskusi še z njo.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Ja pod ročno gre in ga ni tam. Ona ima sicer CyanogenMode, tako da bug res ni izključen. Bom jo vprašal če vidi kako omrežje podvojeno, poročam:)

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Rešili smo zadevo, telekom.hu je v bistvu T-Mobile, ker ga je T mobile kupil:)

BTW. A si je kdo drznil na samodejno omrežje data roaming uporabljat v Svetovni Premium, a deluje kot mora ali pride do kakih nepredvidenih stroškov...

Nazadnje urejeno:

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.711
159
63
Citat:
Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
To razumem - za konkretno postajo.

Ampak je možno, da so na kaki od dosedanjih izključili GSM?

LP
do 3.1.16 zagotovo ne. So pa verjetno zmanjšali oddajno moč.

Ni druge, rešitev se je poiskalo v obliki ročne nastavitve na Mobitel signal. Tako bo telefon pač stalno v gostovanju.
Enostavna rešitev, problemov ni več.
cheer.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.468
447
83
Kaj se zgodi s prenosom podatkov v nacionalnem roamingu, če imaš vkljopljen prenos podatkov v gostovanju in samodejno izbiro omrežja? Je to možno blokirat ločeno, "pravi" data roaming pa ostane vklopljen?

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Je možno in sicer preko mojtušmobil portala lahko izklopiš prenos podatkov v nacionalnem gostovanju.

Samo jaz ti kljub temu ne bi upal na samodejno v NOBENI državi razen Sloveniji imeti, če imam podatke v gostovanju vklopljene.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.