Novo pri Tušmobilu XI.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.217
7.038
113
Eh daj daj, za 2.90 doplačila veljajo enote tudi v mobitelovem omrežju, kar je še vedno ceneje od konkurence?

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
So pa telefoni dražji..če malo kličeš in ne rabiš 2GB podatkov se ti Telemach bolj splača.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.507
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Eh daj daj, za 2.90 doplačila veljajo enote tudi v mobitelovem omrežju, kar je še vedno ceneje od konkurence?

To velja samo za klice, SMS in MMS... pa še ta cena velja le za fizicne osebe... Za pravne osebe je cena tega dodatka 5,90€...

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ
Od malo za Šentiljem in do razcepa s pomursko avtocesto ni 3G. Tudi na OMV servisu čisto nič. No 2G je.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Dokončen prevzem se bliža:
http://www.varstvo-konkurence....ocb/odlocba301/

Adijo kvaliteta
bonk.gif
. Pa glih zdaj, ko so nam bazno porihtal, da lahko imam 1 km od bazne uporabljam mobilni internet. Res, da sem jih pošteno napi*dil na začetku decembra, ampak sedaj imam vedno H+ signal, in mi več ne preskakuje med E, 3G, in H+ ( ki je delal ponavadi 5 sekund, potem pa Edge).

Mimota

Pripravnik
12. okt 2011
95
0
6
Citat:
Uporabnik nuvi3790 pravi:
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Kdaj mislite, da lahko pričakujemo enako pokritost kot jo imata Simobil/Mobitel?

Pri meni je zelo slaba pokritost simobila in telekoma.....

Pri nas tudi simobil ne lovi. Telekom pa tak-tak.

Nevem, v čem je fora, da pišete kraje, kjer naj signal od tušmobila ne bi lovil, če pa je to čist od primera do primera pa še od mikrolokacije odvisno. Najboljše je, da stestiraš in tak zveš.

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Citat:
Uporabnik Mimota pravi:
Citat:
Uporabnik nuvi3790 pravi:
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Kdaj mislite, da lahko pričakujemo enako pokritost kot jo imata Simobil/Mobitel?

Pri meni je zelo slaba pokritost simobila in telekoma.....

Pri nas tudi simobil ne lovi. Telekom pa tak-tak.

Nevem, v čem je fora, da pišete kraje, kjer naj signal od tušmobila ne bi lovil, če pa je to čist od primera do primera pa še od mikrolokacije odvisno. Najboljše je, da stestiraš in tak zveš.

Zato se pišejo kraji, ker tisto kaj vidiš na zemljevidu, dejansko fizično preverjeno ni res!!!!!
Zakaj bi imeli samo v mestih vredu signal, kaj mi na podeželju in v vukujebinah pa nismo ljudje, kaj misliš, da manj plačujemo kot tisti, ki imajo vredu signal, kdo je sedaj na boljšem????

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Novo leto prinaša nove priložnosti. Tokrat vas razveseljujemo s 50% popustom na mesečno naročnino na paketu Svetovni Premium za 6 mesecev! Ugodnost lahko izkoristite do vključno nedelje 11.1.2015 ob nakupu prek naše spletne trgovine.

Izkoristite priložnost. Ob nakupu vnesite promocijsko kodo »NOVO_LETO« in si zagotovite 50% popust na mesečno naročnino.

http://www.tusmobil.si/akcije/svetovna-ugodnost-novo-leto

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.482
119
63
40
Malo tu,malo tam :)
Tušmobil obvešča uporabnike, da je prišlo do delnega izpada omrežja na področju Savinjske. Napaka je v odpravljanju. Na voljo je nacionalni roaming. Hvala za razumevanje.

Tušmobil obvešča uporabnike, da je prišlo do delnega izpada omrežja na področju Savinjske. Napaka je v odpravljanju. Na voljo je nacionalni roaming. Hvala za razumevanje.

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.711
159
63
Kaj se dogaja s Tušmobil signalom na avtocesti med Ajdovščino in Novo gorico? Bemumast, bo treba ročno nastaviti na Telekom gostovanje ali menjati operaterja?
bonk.gif

Sedaj pa resno, vmes nekje je že prej bil signal nekoliko švohnejši, in je sogovornikov glas za kakih 5 sekund prekinjalo. Sedaj pa je čisto drugače, sogovornika prekinja pogosto in vmes celo prekine klic zaradi izgube signala. So kaj spreminjali, obračali antene, izklopili kako bazno? Stvar je zelo moteča.
Če ima kdo kake informacije, bom vesel. Klicati jih nima smisla, saj se bodo sprenevedali ali pa dali napačne INFO.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Bazna postaja na polovici poti je bila pred par dnevi nadgrajena na UMTS 900, možno da ti bolj prekinja, ker ti preklaplja med 2G/3G. Probaj dat ročno na 2G ali 3G in preveri, če bo boljše.

Glede na to, da je bazna šele nadgrajena, pa bodo mogoče veseli informacije, da so sedaj težave, sam sem jim za več lokacij že pisal in sem dobil vedno odgovor čez teden, dva..., da so bili na terenu in zadevo popravili.

Je pa v Preserju še ena bazna v gradnji.

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.711
159
63
Je tudi že ročno nastavljeno na 2G - nič bolje. Edino če so zaradi UMTS 900 enostavno izklopili GSM?

Hvala in LP

Nazadnje urejeno:

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.711
159
63
Telefon preverjeno ima 900 MHz UMTS . Bi bilo možno, da bi zmanjšali oddajno moč na GSM 900?

Nazadnje urejeno:

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
GSM je s tem dobil sigurno zmanjšano kapaciteto, da bi s tem spremenili oddajno moč pa žal ne vem, bo kdo drug mogoče znal odgovorit.

Piši jim, napiši v naslov maila ''Za tehnično službo'', škodit ne more
wink-1.gif

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.711
159
63
Na hitro napisano, morda malo primitivno, ampak upanje praviš, naj ohranim za enkrat.
cool-1.gif

Hvala za nasvete.

Hijacker

Pripravnik
23. nov 2007
335
0
16
Z ženo imava oba še Tušmobil paket brez naročnine. Položnice nisva nikoli videla, ker sva se samo med seboj klicala brezplačno v sklopu brezplačnih minut med prijatelji (250). Že lep čas sva sedaj oba na T-2 mobilni telefoniji, kjer imava vse klice med seboj brezplačne in mi obe Tušmobil SIM kartici samo ležita v predalu.

Razmišljal sem, da bi prekinil naročnino, če se slučajno kdaj spomnejo, da kaj zaračunajo neaktivnim naročnikom. Povprašal sem kako je s tem in dobil odgovor, da ni problem prekinit. Naj se zglasim na njihovih prodajnih mestih ali pošljem dopis.

Bolj zanimiv je pa zadnji stavek:

Ob prekinitvi naročniškega razmerja se zapiranje računa obračuna v znesku 11,90 EUR.

Koštalo me bi torej 23,80 €, da prekinem nekaj za kar do sedaj nisem še nič plačal. Se mi splača ali naj pustim, da kartice zarjavijo? Lahko komu drugemu prenesem naročnino, če bi jih želel imet?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.