Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
kekecxy verjetno si pri določenem operaterju z razlogom,..nizka cena, dobra pokritiost, dober odnos do strank,.. nekaj te je moralo pritegnit,.. upam da ne poceni telefon,..
če imaš problem s signalom izbereš operaterja, ki na tvojem področju ima signal,.. če ga nima potem,..si pa v riti,..
če je res prvič vprašaj svojega operaterja če ti prvič odpusti,..
l

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik KekecXY pravi:
tusmobil, simobil vse ista jajca. samo gledajo kje ti bojo cufnili se zadnji € z zepa.

zamudil cca. 1 teden z placilom poloznice pa kr 5€ storksov upravlanja terjatev. da bi poslali kaksen opomin pa ne duha ne sluha. cisto po vgledu drzave.. vdarimo po gospodarstvu...

Zadevo očitno imaš na podjetje, drugače bi ti ta strošek bil manjši. Ta strošek se imenuje, če se ne motim upravljanje terjatve, toje ena od kreacij ki je nastala z regulacijo zamudnih obresti. Ponavadi je zadeva tako, pošljejo ti sms seznanitev, da zamujaš, to avtomatično pomeni tudi obračun upravljanja terjatve.

Očitna ta zadeva zakonsko ni regulirana in ni dva krat za rečt, da ne bodo to dvignili še na višje, ker dejansko pri teh novih "računovodskih" kreacijah ni regulative.

Če jih vprašaš, kje je razlika za "obdelavo" sicer običan bull shit med fizično in pravno osebo, ti ne znajo razložiti. Pri fizični osebi, je ta strošek dva krat manjši.

Danes je služenje s samimi klici sporedna stvar, glavni zaslužek in cash flow je drugje
grims-1.gif
.

Lp.

Tojka

Pripravnik
4. okt 2011
176
6
18
Hja tule res ni operater kriv, če plačuješ zamudnino. Sej ko skleneš pogodbo, veš kakšni so pogoji - če nočeš plačat zamudnih obresti, pač plačaš v roku in je problem rešen
smile-1.gif
če gledaš malo širše - če bi vsi zamujali s plačilom, bi hitro bila kar kriza.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Neomejen internet za 10€, celo poletje

http://www.tusmobil.si/akcije/neomejen-mobilni-internet-za-celo-poletje

Nekaj tu ne razumem. A to je 10 € na mesec ? Ali jaz aktiviram to zadevo, plačam 10 € in lahko brezskrbno surfam po internetu do konca avgusta ?

Iz pogojev: Akcijsko obdobje traja od 16. 06. do 31. 08. 2014. V tem obdobju si akcijski paket NEOMEJEN INTERNET z ukazom *121*2*4*1# +tipka za klic lahko vklopijo uporabniki predplačniškega paketa Mobilni internet 24ur. Akcija ne velja uporabnike FREE2GO+ tarife. Torej 10€ za celo poletje, potem pa konec avgusta izklopiš paket. Redna cena paketa je 15€/mesec, akcija pa za celo poletje 10€.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Kdo kaj ve ce bo akcija Mingl kaj podaljsana?
Dans majo fejst tezave v sistemu sklepanj, tud moj.tusmobil ne dela.

Super

Pripravnik
4. apr 2012
757
20
18
To boš jutri videl oz. v naslednjih dneh. Si pa tipična oseba, čakati do zadnjega dne potem pa jamrati ker nekaj ne deluje...
smile-1.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Ne glede na dan majo zadeve da delujejo.
Spremembo ob koncu meseca so pa kr na Tusmobilu svetoval, ker sem mislil ze pred 20im delat spremembo.

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16
Po ceniku stane prehod med paketi 10 €. Se da temu strošku na kakšen način izogniti? Na obstoječem paketu pa trenutno nimam nobenega aneksa oziroma vezave.

Nazadnje urejeno:

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Citat:
Uporabnik map pravi:
Po telefonu poklič na Tušmobil in mal pojamraj, pa ti ga na dom pošljejo. vsaj kaki 2 leti nazaj je bilo tko.

Tak kupon mislim, da ne obstaja.

Obstaja pa kupon za brezplačen priklop za novega naročnika in tega dobijo ponavadi zvesti naročniki na dom in ga lahko podarijo
smile-1.gif

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Tako bo ja.

Sem ene 2 leti nazaj, ko še nisem bil na Tuš klical gor in rekel, da ful želim k njim in da baje imajo neke kupone za brezplačni priklop. Ni problem je rekla punčara in mi kr 2 domov poslala. No potem nisem šel na Tuš. Sem šel pa pred dobrim letom in mi je kr prijazna referentka za šankom "tako na lepe oči" rekla, priklopa vam pa ne bomo računal. In tudi niso. Če jo kje vidim bo za kufe dobila. Aja pa nisem mel kupona.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.