Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ
A na aktivacijah so na dopustu, da ne prikljucijo v 3 delovnih dneh?
10.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kaj za vraga so počeli ponoči? Od polnoči do 2h SMS-i prihajali kak jim je pasalo, vmes sem še dobil nek Error SMS na telefon...
tongue-1.gif
Seveda na njihovi strani nič napisano, sploh nikoli nič ne objavijo, da bodo kaj delali, da vsaj veš kaj se dogaja...

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Smo delal 30.6. in je še po starem. Možno, da je po novem pa več. So neki teh postavk kr konkretno podražali.
N, še vedno niso uspeli iz Brezmejnih na Mingl spremenit, pa smo 8.7...
10.gif
No, realno od 2.7. ko svak podpisal prenos iz Brezmejnega.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
No, po 2,5 dneh od začasnega Free 5 so me vendarle preklopili na končni paket. Kakšen bo pa obračun ipd bomo pa vidli. Zaenkrat kaže saldo 29 €
10.gif

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
A si lahko privoščijo dvigniti ceno paketa (free20), jaz pa imam recimo vezavo še par mesecev. Ali lahko v tem primeru odstopim od vezave :)
Res je, da ni bila podražitev velika, pa vseeno...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Alko_man pravi:
A si lahko privoščijo dvigniti ceno paketa (free20), jaz pa imam recimo vezavo še par mesecev. Ali lahko v tem primeru odstopim od vezave :)
Res je, da ni bila podražitev velika, pa vseeno...

S tem, da imas ti vezavo, si NE zagarantiras, da bo cena ves cas vezave enaka ... Kolikor vem, morajo napovedati 30 dni prej... in ti imas v roku teh 30 dni moznost odstopa od pogodbe brez placila stroskov ali pogodbene kazni... Aneks pa moras vseeno poplacati, ce prekines...

Obvestilo pa je bilo 30.5. >> http://www.tusmobil.si/novosti-obvestila/obvestilo-o-spremembi-cen-192

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Ne gre vse tako hitro kot na si:),.. lahko pa si celo samopostrežeš,..
b
jaja in svizec zavije čokolado
ne-ne-1.gif

www hitrost aktivacije in sprememb je bila pri Si.sigurno top,.. nasproti vsem operaterjem,..
b

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
No ja, v bistvu je aneks za 10% popust pri naročnini. Mislim pa, da to na spletni strani ni dovolj, bi morali najverjetneje tudi zraven mesečne položnice sporočiti dvig cene, ker vsi ne gledajo njihove strani vsak dan, da bi lahko sledili spremembam...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.