Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
za free pakete recimo marca na računu za februar, zadnja sprememba cenika pa janija na računu za mesec maj

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.468
447
83
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Ne gre vse tako hitro kot na si:),.. lahko pa si celo samopostrežeš,..
b

Ja, jaz še danes čakam Simobilov e-račun in obvestilo po sms-u za junij. Ponavadi je bil v nabiralniku 2. ali 3. v mesecu. No, glavno da so uspeli znesek sporočiti banki, transakcija je že pripravljena...
rolleyes-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Ojla, si preveril junk mail,.. eračuni se pošiljajo sistemsko, kot se sisstemsko pošiljajo zneski bankam,..
Če ne najdeš pa mi sporoči na zs, pa ti ga lastnoročno pošljem še enkrat,..
l.p. b

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Hja, pri tehleh Brezmejnih imajo očitno težave, ko hočejo njihovi uporabniki na drug paket.
No, pri sestri , ki je bila edina uporabnica enega Brezmejnega pa ni bilo komplikacij in je, ko je prisla domov, ze imela nov paket. Svak je delal isto popoldne, pa so skupaj tudi rabili 3 dni...
Pri S! gre načeloma ob sklenitvi še isti dan, večinoma v 1 uri. Ampak mislim da pri Tušmobilu enako, razen M@ tudi ob sklenitvi pusti čakati.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Kaj je pa danes s Tušmobilom, na relaciji Kidričevo - Ormož ne najde Tušmobilovega omrežja, tako da sem na Mobitelu?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Telekom menja optiko k bi mogla bit finiširana do 6am pa so zgleda še mal potegnl...

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
A ma še kdo težave z moj Tušmobil...prijavim se lahko, znotraj profila pa nič podatkov
confused-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Hja, pri tehleh Brezmejnih imajo očitno težave, ko hočejo njihovi uporabniki na drug paket.
No, pri sestri , ki je bila edina uporabnica enega Brezmejnega pa ni bilo komplikacij in je, ko je prisla domov, ze imela nov paket. Svak je delal isto popoldne, pa so skupaj tudi rabili 3 dni...
Pri S! gre načeloma ob sklenitvi še isti dan, večinoma v 1 uri. Ampak mislim da pri Tušmobilu enako, razen M@ tudi ob sklenitvi pusti čakati.

Ko sem na Simobilu menjal paket se je spremenil v 30s od podpisa
smile-1.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Ja pa pri Tušmobilu, pa to traja dlje časa. Pa čeprav je potrebno za spremembo paketa par sekund dela. Seveda ker jim peša organizacija, so lepo podražili stroške spremembe paketa na 20 €. To je še hujše kot javna uprava. Za par pritiskov na tipkovnici je to preveliko. Kako pa imajo v podjetju to urejeno ne vem, zgleda da ko kdo spremeni paket, je tak cela štala na Tušmobilu, ko jih mora 30 delati na enem naročniku :D :D :D :D
Pa btw: Na bazni NE1547 ( stolp Ljubečna), bi bilo fajn da bi omogočili kaj več kot tehnologijo Edge. Čeprav občasno prešalta na H+, vendar največ za par sekund.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Imam SGS 4. V mestu ( V Celju) mi lepo dela internet kot se šika. Na Ljubečni ( 300 metrov zračne linje od bazne postaje), pa vzpostavim povezavo lepo kaže H+, prej ko odpre kako stran pa mi skoči na E. Me nebi niti motilo, glede hitrosti, če bi mi sploh kako stran odprlo in da bi sinhronizacija delala.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.