Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
KSZ
Kak je zdej res strošek ukinitev Multipaketa in da spremenimo 3 številke v Mingl? 3x10 € ali kaj drugega? Pa ali je to treba narediti do 20ega, da ni še naročnine za julij na multipaketu ali ne? Ker mi preko telefona in v Tušcentru v Celju dajo različne info.
Sonya. Kvaliteta ekrana (locljivost) je malenkost slabsa od konkurence. Prihaja posodobitev 4.4 zdle julija. G6 je pa ko igracka. Glede TM znamke telefonov pa ti odsvetujem, sicer ne vem kako je s tem modelom, ampak se nenormalno kvarijo.Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Kaj od tega bi vzeli?
xperia M2
ascend g6
sirius w980
Cene so tam-tam.
Moj "ideos x5" je postal po 3 letih žal prešvoh za vse update-e.
Ne bi dajal velikih denarjev za telefon, vseen pa ne bi rad, da mi šteka že po pol leta.
Kvaliteta ekrana malenkost slabša od ostalih dveh ali od primerljivih tel.?Citat:
Uporabnik tado pravi:
Sonya. Kvaliteta ekrana (locljivost) je malenkost slabsa od konkurence. Prihaja posodobitev 4.4 zdle julija. G6 je pa ko igracka. Glede TM znamke telefonov pa ti odsvetujem, sicer ne vem kako je s tem modelom, ampak se nenormalno kvarijo.Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Kaj od tega bi vzeli?
xperia M2
ascend g6
sirius w980
Cene so tam-tam.
Moj "ideos x5" je postal po 3 letih žal prešvoh za vse update-e.
Ne bi dajal velikih denarjev za telefon, vseen pa ne bi rad, da mi šteka že po pol leta.
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Novica, ki je že stalnica v mobilni telefoniji pri nas:
http://www.mobile.si/articles/tusmobil-tudi-letos-povecuje-svo.html
Tušmobil je že na: 12,2-% tržnega deleža: podatki za prvi kvartal 2014
Neuradno lte deluje vsaj v ljubljani, novi gorici ter obali. Do konca meseca morajo zagotoviti če se ne motim vsaj 30% pokritost. Načeloma ne rabijo komercialni zagon.Citat:
Uporabnik brezhibno pravi:
Res bi bil že čas da zaženejo LTE vsaj v Ljubljani.