Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ
Kak je zdej res strošek ukinitev Multipaketa in da spremenimo 3 številke v Mingl? 3x10 € ali kaj drugega? Pa ali je to treba narediti do 20ega, da ni še naročnine za julij na multipaketu ali ne? Ker mi preko telefona in v Tušcentru v Celju dajo različne info.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Kaj od tega bi vzeli?

xperia M2
ascend g6
sirius w980

Cene so tam-tam.

Moj "ideos x5" je postal po 3 letih žal prešvoh za vse update-e.
grin1.gif

Ne bi dajal velikih denarjev za telefon, vseen pa ne bi rad, da mi šteka že po pol leta.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
KSZ
Kak je zdej res strošek ukinitev Multipaketa in da spremenimo 3 številke v Mingl? 3x10 € ali kaj drugega? Pa ali je to treba narediti do 20ega, da ni še naročnine za julij na multipaketu ali ne? Ker mi preko telefona in v Tušcentru v Celju dajo različne info.

Ker so multipaketi malo posebni nisem 100%, ampak ja, 30€ racuni. Datum pa ima veze samo pri prehodu iz drugega ponudnika, prehodi znotraj enega ponudnika ti racunajo procionalno naročnino in ni pene, ampak vseeno, zakaj bi čakal na zadnji trenutek.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Kaj od tega bi vzeli?

xperia M2
ascend g6
sirius w980

Cene so tam-tam.

grin1.gif

Ne bi dajal velikih denarjev za telefon, vseen pa ne bi rad, da mi šteka že po pol leta.
Sonya. Kvaliteta ekrana (locljivost) je malenkost slabsa od konkurence. Prihaja posodobitev 4.4 zdle julija. G6 je pa ko igracka. Glede TM znamke telefonov pa ti odsvetujem, sicer ne vem kako je s tem modelom, ampak se nenormalno kvarijo.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Kaj od tega bi vzeli?

xperia M2
ascend g6
sirius w980

Cene so tam-tam.

grin1.gif

Sonya. Kvaliteta ekrana (locljivost) je malenkost slabsa od konkurence. Prihaja posodobitev 4.4 zdle julija. G6 je pa ko igracka. Glede TM znamke telefonov pa ti odsvetujem, sicer ne vem kako je s tem modelom, ampak se nenormalno kvarijo.
Kvaliteta ekrana malenkost slabša od ostalih dveh ali od primerljivih tel.?
Sicer bi jaz tudi najraje sony-ja, ampak ima baje neke težave s slišnostjo sogovornika in baje je kamera precej podpovprečna.
Kaj misliš s tem, da je G6 igračka? Švoh pri moči?

Hvala.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
V letošnjem letu so pridobili dodatnih 15.000 uporabnikov.

Prejšnje leto so čez celo leto pridobili 20.000 uporabnikov.
http://www.mobilna-telefonija.com/mobilni-informator/trzni-delez.html

Ti % so lahko tudi zavajajoči, ker se zelo povečuje penetracija mobilnih uporabnikov. Prejšnje leto je bilo totalno +40.000 uporabnikov več. Lahko stagniraš v %, delež uporabnikov se ti pa vseeno povečuje.

Bolj kot tržni delež je pomembno kakšen je dobiček. Avgusta bomo izvedeli polletne rezultate poslovanja Tušmobila.

roblek007

Pripravnik
19. apr 2009
228
3
18
Nekje na forumu sem zasledil, da morajo do konca tega meseca zagnati LTE. Datum se hitro približuje, kdo ve kaj se dogaja?

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Zaslon glede na ostale podobne modele (ma ga moj brat, z zvokom klica nima tezav, fotke dela kr zadovoljive). Izmed omenjenih gotovo najboljsa izbira. G6 je ves plasticen, cudn obcutek v roki, ko da bi bla igracka, meniji so na nivoju osnovne sole, kar itak resis z drugim laucherjem. Jaz bi vzel Sonya. Premium dizajn, dobre karakteristike, podpora. Ni naj se kdo drug pove ce kaj bolj pozna modele.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Hvala. To sem rabil, iz prve roke.
zmaga.gif

Sicer je kar dobro ocenjen, ampak baje so al mic. ali slušalke res slabe in se glas slabo sliši (phonearena review). Tega pa res nočem.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik brezhibno pravi:
Res bi bil že čas da zaženejo LTE vsaj v Ljubljani.
Neuradno lte deluje vsaj v ljubljani, novi gorici ter obali. Do konca meseca morajo zagotoviti če se ne motim vsaj 30% pokritost. Načeloma ne rabijo komercialni zagon.

Komercialni zagon pred septebrom po mojem ne bo.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Prej se bo trgovina prodala kot Tušmobil.

Jaz če bi moral izbirati kaj bi raje obdržal med trgovino in Tušmobilom bi raje obdržal Tušmobil. Je dobičkonostnejši na dolgi rok.

lithium

Pripravnik
18. avg 2007
590
10
18
Dvomim, da je to res. Počasi bodo EU direktive pokopale male operaterje... mleko pa kruh bomo pa še vedno potrebovali
wink-1.gif

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
To se strinjam s tabo. Tušmobil se ne bo prodal kar tako, vrednost Tušmobila z leti narašča in povečuje tržni delež, podjetje ustvarja dobiček, ima plačane frekvence, število zaposlenih je relativno majhno glede na panogo. Kot sem prebral v članku banke zahtevajo prodajo Tušmobila, vendar če bi ga prodali pred dvema letoma, bi zanj iztržili mnogo manj kot danes.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.