Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
+Nacionalno gostovanje omogoča uporabo dodeljenih količin storitev znotraj izbranega paketa (klici, SMS in MMS) v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja.

Torej velja za klice, SMS, MMS v enakem obsegu, kot je v paketu, ne velja pa za prenos podatkov. Če te skrbi signal pa lahko napišeš lokacijo (oz. kje se mali največ giblje), pa ti preverimo.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Evo - mulc je sedaj Tušmobilovec. Seveda je nestrpen (malo tudi jaz
cool-1.gif
) - koliko časa v praksi traja, da aktivirajo številko. Na spletu jim piše tri delovne dni. Je možno, da bo kaj prej?

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Jaz sem okoli 2 popoldne (če ni bilo še malo bolj pozno) bil v poslovalnici in sem zamenjal na TM. Drug dan zjutraj sem že imel TM signal. To je bilo cca. pol leta nazaj.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Evo - mulc je sedaj Tušmobilovec. Seveda je nestrpen (malo tudi jaz
cool-1.gif
) - koliko časa v praksi traja, da aktivirajo številko. Na spletu jim piše tri delovne dni. Je možno, da bo kaj prej?

Pa dejansko ima 3g v vaših rovtah? V Tuhinjski dolini je bil polom, glede na zemljevid še sedaj ni nič boljše.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Ma kaki 3G
evil.gif
še 2G ni - čeprav na zemljevidu je in se občasno celo malo pojavi.

Doplačal sem še 2,9 evra za nacionalno gostovanje, sedaj pa doma in po vaseh poje Mobitel, po mestih pa lahko tudi Tušmobil. Skupaj je 12,8 evra in ima mulc neomejeno čveka in smsjev na Tušmobilu (velja tudi, če je v Mobitelovem omrežju), pa 300 minut čveka v druga omrežja in 300 MB podatkov.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Podatki mislim da niso zajeti v tej opciji nacionalno gostovanje. Preveri, da ne bo kak visok račun za prenos podatkov v Mobitel omrežju.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Ma kaki 3G
evil.gif
še 2G ni - čeprav na zemljevidu je in se občasno celo malo pojavi.

Doplačal sem še 2,9 evra za nacionalno gostovanje, sedaj pa doma in po vaseh poje Mobitel, po mestih pa lahko tudi Tušmobil. Skupaj je 12,8 evra in ima mulc neomejeno čveka in smsjev na Tušmobilu (velja tudi, če je v Mobitelovem omrežju), pa 300 minut čveka v druga omrežja in 300 MB podatkov.

To velja doplačilo 2.90 eur samo za Klice , sms in MMS ...Podatki notri niso vključeni zato pazi da ne bo visok račun..
wink-1.gif

vir: http://www.tusmobil.si/uploads/docs/Ceniki/Cenik%20z%20novimi%20paketi/TUS_CENIK_14%205%202014.pdf

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Sicer sodobni telefoni avtomatsko ne grejo na data pri roamingu ampak se strinjam, da zna biti komplikacija.

Če se mene vpraša rabimo več avtomatike, na vseh paketih, pa ne govorim samo za Tušmobil ampak nasploh. Torej ne da gre čez neko količino na pulze, ampak naj pač se avtomatsko po prekoračenih enotah zaračuna naslednji paket/tier!

Recimo v primeru Tušmobila bi se po porabljenih 3€ v mobitel roamingu, lahko avtomatsko vklopil paket nacionalni roaming in bi bil strošek pač teh 3€. Data pa bi bil po defultu izklopljen za kake lastnike starih telefonov.

Prav tako bi lahko šli korak dlje in bi se po prekoračenih enotah v recimo paketu Free 15 AVTOMATSKO za tisti mesec obračunal FREE 20. Ne pa frdamani pulzi, kjer so poslovni stručkoti, da urihtajo avtomatiko.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.630
4.356
113
He he , pa veš da več nanese če ti porabo zaračunajo, To je tisti ekstra profit in ti bi se ga branil.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Če sem prav pogledal se podražajo še preostali FREE paketi. Drugje nekih drugih sprememb ni.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.