Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik KAALman pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To pa je relativno nepošteno, v tem primeru bi se moralo to sporočati na jasen način, ker itak večina folka ne opazi tega, oz šele takrat, ko je prepozno.

Se spomnim, ko je pred leti hotel simobil neko bedarijo uvest, smo lepo dobili na sms...

Bolj poštenga načina, kot je izpis na računu ob položnici ni - če boš nekomu poslal SMS se bo zgovarjal, da ga ni prejel, da ne zna upravljati z SMSi itd... račun pa prejme vsak...

to je res, da račun prejme vsak... SMS jih pa nič ne bi stal, če bi poslali še dodatno... jaz sem pač spregledal na računu za februar... če bi dobo pa SMS, bi pa sigurno vido oboje...

kaj čmo... en EUR ne bo ubil nobenega, je pa res, da je cifra zelo blizu BOB-u ki daje za še EUR več kar 200 minut pogovora in 200 SMS... tak da je za razmislit... ker pač nisem neki velik potrošnik na rezervni cifri...

Imaš prav. SMS ni bil poslan iz preračunljivega razloga, sicer kako naj si človek razloži, da pošljejo sms takoj ob zapadlosti obveznosti in se to že šteje za opomin, čeprav pisni še ni prispel do tebe ali pa sploh ne prispe. In tak sms je že podlaga za obračun opomina in terjatve
grims-1.gif
.

Ali naj bo v vseh smereh enako ali pa naj ne bo nič, vse ostalo je izvajanje norcev.

Lp.

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.711
159
63
Citat:
Uporabnik KAALman pravi:
kaj čmo... en EUR ne bo ubil nobenega, je pa res, da je cifra zelo blizu BOB-u ki daje za še EUR več kar 200 minut pogovora in 200 SMS... tak da je za razmislit... ker pač nisem neki velik potrošnik na rezervni cifri...

Predvsem pa je pri BOB-u privlačna cena 4 cente/minuto, ko presežeš vključeno količino. Kar je 4x ceneje od 16 centov/min pri Tušmobilu. Tukaj nas je tuš "nategnil". Začetno je bila cena 5 centov/min. Tušmobil vse prevečkrat spreminja cene, BOB pa vidim da drži konstanto.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Citat:
Uporabnik KAALman pravi:

Predvsem pa je pri BOB-u privlačna cena 4 cente/minuto, ko presežeš vključeno količino. Kar je 4x ceneje od 16 centov/min pri Tušmobilu. Tukaj nas je tuš "nategnil". Začetno je bila cena 5 centov/min. Tušmobil vse prevečkrat spreminja cene, BOB pa vidim da drži konstanto.

V primerjavi s konkurenco cene spreminja še najmanj...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:

Imaš prav. SMS ni bil poslan iz preračunljivega razloga, sicer kako naj si človek razloži, da pošljejo sms takoj ob zapadlosti obveznosti in se to že šteje za opomin, čeprav pisni še ni prispel do tebe ali pa sploh ne prispe. In tak sms je že podlaga za obračun opomina in terjatve
grims-1.gif
.

Ali naj bo v vseh smereh enako ali pa naj ne bo nič, vse ostalo je izvajanje norcev.

Lp.

Jaz sem zaradi tega, ker so opomin poslali samo in zgolj preko SMSa, skenslal NR pri njih ... Noja... drugi razlog je bil se 20€ stroskov za ponovni priklop, ceprav sploh nisem vedel, da sem imel stevilko izkljopljeno, ker je ne uproabljam redno ...

Saj pocasi bodo se tisti najbolj zagrizeni zagovorniki Tusmobila prisli do tega, da zadeve niso cisto "poceni", kot na prvi pogled izgledajo
grims-1.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Vsak se naj najde tam, kjer se vidi
smile-1.gif

- nekaterim ustreza paket za 40 EUR/mesec z manj zakupljenimi vsebinami in svojimi pogiji
- drugim ustreza paket za 20 EUR/mesec z več zakupljenimi vsebinami in svojimi pogiji
- tretjim pa paket za 15 EUR/mesec z neomejenimi vsebinami in svojimi pogiji

Kakor pa sem spremljal ponudbe 3 največjih mobilnih operaterjev pri nas, je bil Tušmobil vsa leta najbolj ugoden (ZAME!).

22. jul 2007
13.556
1.743
113
124
Brezmejni multipaket 2000 s 5-imi sim karticami za 28€ - neprecenljivo
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Brezmejni multipaket 2000 s 5-imi sim karticami za 28€ - neprecenljivo
zmaga.gif

to je OK, če imate malo porabo. Samo moja boljša/slabša polovica tak multipaket pokuri v mesecu. Tak da za nas - niet.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Dekster pravi:

grims-1.gif
.

Lp.

Jaz sem zaradi tega, ker so opomin poslali samo in zgolj preko SMSa, skenslal NR pri njih ... Noja... drugi razlog je bil se 20€ stroskov za ponovni priklop, ceprav sploh nisem vedel, da sem imel stevilko izkljopljeno, ker je ne uproabljam redno ...

Saj pocasi bodo se tisti najbolj zagrizeni zagovorniki Tusmobila prisli do tega, da zadeve niso cisto "poceni", kot na prvi pogled izgledajo
grims-1.gif

V prvi vrsti ne gre se za zagriženost kot tako, da bi podprl vsakršne nebuloze posameznikov znotraj Tušmobil-a, vključujoč tukaj tudi samega Mirka. Samo podjetje je preraslo v več in tukaj niti sam lastnik ne more več veliko vplivati.

Kot drugo pa, je na drugi strani še veliko slabše po moji denarnici, sam glasujem z njo že lep čas in pravtako ne padam na nebuloze marketinga in reklame kot takšne.

Edino merilo je črta na koncu računa in to ali dobim to, kar želim in za zdaj je to to s potencijalom za še boljše.

Lp.

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Kakšni so stroški predčasnega odhoda, ko si vezan. ne najdem nikjer cenika. To vem da plačaš sorazmerni del ugodnosti, pa 5 EUR za prenos številke, je še kakšen drug strošek?

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
kakšen aneks ugodnosti si imel in koliko ti je še ostalo do konca vezave......., če pa predčasno poravnaš aneks ugodnosti pa plačaš 12€ manupolativni znesek predčasnega prenehanja veljavnosti naročniškega razmerja, mislim, da je tako, če ne pa me popravite...

Nazadnje urejeno:

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
kakšna je pa varjanta, da ne plačam manipulativnega stroška, glede na to, da so me nategnili pri pogodbi.? Kolker gedam so mi 10 procentov priznali pri naročnini, ker nisem vzel telefona.

To pomeni iz 14,90 EUR, sedaj plačujem 13, 41 EUR. Ugodnost znaša 1, 49 EUR x 24 znaša 35, 76 EUR. Na pogodbi piše, da je vrednost ugodnosti 60 EUR. Imam še 1 leto za odplačat se pravi 30 EUR + 5 + 12 al kako je to. V galvnem so cigani. Za 35 EUR ugodnosti računajo 60 + plus 12, če sem prav razumel.

Nazadnje urejeno:

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Sej nekje sem našel formulo. Znese 30 EUR + 5 eur premosa številke. Zanema me, če je še kakšna skrita cifra za predčasno prekinitev?

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Klical na številko. Munipulativni strošek je 17 EUR. Se pravi 30 EUR od pogodbe, 5 EUR prenos številke, 17 EUR manipulativni strošek.

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
se pravi cigani od ciganov, zavezal se za 2 leti, dejanska ugodnost 35,76 EUR , po pogodbi 60 EUR, eno leto sem pri njih in če se jih hočem losat moram plačati še 52 EUR ( plačilo ostanka pogodbe, prenos številke in manipulativni stroški odstopa). Zadnjič, da se sploh še kje vežem.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Podpisal si pogodbo, podpisal si aneks in se hkrati strinjal s cenikom, zdej je pa operater cigan ker računa vse v skladu s cenikom?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.