Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Ne, saj v tem je hec ravno kontra pomeni, itak da imam vklopljeno erotično vsebino in gostovanje.
Barva = trenutno stanje, besedilo = ukaz, ki ga gumb izvede.
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Ne, saj v tem je hec ravno kontra pomeni, itak da imam vklopljeno erotično vsebino in gostovanje.
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Vse takšne "napake" je potrebno prijaviti na 080 700 700, drugače se ne morejo rešiti in nezadovoljstvo se nadaljuje... Omrežje je še v izgradnji, napake so za pričakovati, žal...
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Vse takšne "napake" je potrebno prijaviti na 080 700 700, drugače se ne morejo rešiti in nezadovoljstvo se nadaljuje... Omrežje je še v izgradnji, napake so za pričakovati, žal...
Ko se mi to zgodi ne morem poklicat na 080 700 700, ker vse mrkne.
Glede pokvarjenih sim kartic, potem je bila pa to ena velika serija, ki ima napako izpred 4 let, ker relacija Tabor, Nova Vas, Center ven meče na čisto različne intervale.
So trenutki, ko vse dela OK potem se pa naenkrat pojavi problem in to mi ne gre skupaj, zakaj lahko dva dni ali včasih več dela vse super potem pa en celi dan zafrkava?
Citat:
Uporabnik smt pravi:
samo za info: vsi, ki ste vzeli paket najblizji (ko je bil v akciji za vse po 3x: torej 1500 min, 1500 sms/mms, 1500 mb) in ste se takrat morali vezati ali z popustom na narocnino ali z gsm aparatom, ali veste: po izteku vase vezave vam se paket spremeni v paket najblizji m (torej 500 min, 500 sms/mms, 500 mb)? takrat je bilo receno za vedno. ocitno je pri tusu za vedno samo dve leti.
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Pa saj vedno pride nek nov, še bolj ugoden paket...
Citat:
Uporabnik pino pravi:
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Pa saj vedno pride nek nov, še bolj ugoden paket...
Imas prav, ampak ce men odgovarja en paket zakaj bi nenehno skakal iz enega paketa na drugega.
Najbližji 1500 je bil oglaševan kot za vedno, isto so rekli na info Tus.
Tudi v pogodbi ni ne duha ne sluha, da traja ta paket samo za dobo vezave - 24 mesecev.
In če je kje tak paket kot Najbližji 1500 me prosim razsvetlite, jaz ga ne najdem.
Pa operater ni važen kateri je.
Pa se mi zdi, da ga še dolgo ne bo.