Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
22. jul 2007
13.556
1.743
113
124
Če bi ta gumb fizično razdelili potem bi šlo
rolleyes-1.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Vse takšne "napake" je potrebno prijaviti na 080 700 700, drugače se ne morejo rešiti in nezadovoljstvo se nadaljuje... Omrežje je še v izgradnji, napake so za pričakovati, žal...

Ko se mi to zgodi ne morem poklicat na 080 700 700, ker vse mrkne.
Glede pokvarjenih sim kartic, potem je bila pa to ena velika serija, ki ima napako izpred 4 let, ker relacija Tabor, Nova Vas, Center ven meče na čisto različne intervale.

So trenutki, ko vse dela OK potem se pa naenkrat pojavi problem in to mi ne gre skupaj, zakaj lahko dva dni ali včasih več dela vse super potem pa en celi dan zafrkava?

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Vse takšne "napake" je potrebno prijaviti na 080 700 700, drugače se ne morejo rešiti in nezadovoljstvo se nadaljuje... Omrežje je še v izgradnji, napake so za pričakovati, žal...

Ko se mi to zgodi ne morem poklicat na 080 700 700, ker vse mrkne.
Glede pokvarjenih sim kartic, potem je bila pa to ena velika serija, ki ima napako izpred 4 let, ker relacija Tabor, Nova Vas, Center ven meče na čisto različne intervale.

So trenutki, ko vse dela OK potem se pa naenkrat pojavi problem in to mi ne gre skupaj, zakaj lahko dva dni ali včasih več dela vse super potem pa en celi dan zafrkava?

Če imaš možnost pač probaš poklicat z druge številke ali pa lahko direktno v najbližji poslovalnici. Zakaj enkart dela vse ok, drugi dan pa ne, je lahko tudi razlog v nadgradnjah. Sej tega je velik v zadnjem času. Tudi meni se je to že zgodilo, ampak ni trajalo dolgo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Kaj pa če bi enostavno šel na mobitelovo omrežje in od tam poklical na tuš 080?

I

Izbrisan uporabnik 3287

samo za info: vsi, ki ste vzeli paket najblizji (ko je bil v akciji za vse po 3x: torej 1500 min, 1500 sms/mms, 1500 mb) in ste se takrat morali vezati ali z popustom na narocnino ali z gsm aparatom, ali veste: po izteku vase vezave vam se paket spremeni v paket najblizji m (torej 500 min, 500 sms/mms, 500 mb)? takrat je bilo receno za vedno. ocitno je pri tusu za vedno samo dve leti.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik smt pravi:
samo za info: vsi, ki ste vzeli paket najblizji (ko je bil v akciji za vse po 3x: torej 1500 min, 1500 sms/mms, 1500 mb) in ste se takrat morali vezati ali z popustom na narocnino ali z gsm aparatom, ali veste: po izteku vase vezave vam se paket spremeni v paket najblizji m (torej 500 min, 500 sms/mms, 500 mb)? takrat je bilo receno za vedno. ocitno je pri tusu za vedno samo dve leti.

Ja res je, gre za akcijski paket kateri je "akcijski" le za čas trajanja vezave, potem se spremeni v osnovni M paket... Ko ti bo potekla vezava bo vmes že xy novih in vrjetno še boljših paketov tako da brez skrbi...

I

Izbrisan uporabnik 3287

ni stvar v tem. receno in oglasevano: za vedno. torej: laganje in nateg.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
V petek so mi v TM centru v Mariboru zaradi drugega telefona obrezali simko... Ker sem doma ves čas na wi-fi, zunaj pa ne zijam ves čas na telefon, če imam 2g ali 3g, do včeraj, dokler mi kolegica ni poslala dveh mmsov in jih nisem mogla prenest, sploh nisem pogruntala, da sem samo na 2g...
13.gif
Enostavno mi ne preklopi na 3g, ampak je ves čas 2g.
Data transfer je vklopljen, v "omrežnem načinu" je označeno WCDAM/GSM, wi-fi je pri testiranju izklopljen, tako da bi moralo delovat, pa ne.
Je možno, da je deklica na TM nekaj zaj****a pri obrezovanju in zato ne preklaplja med enim in drugim omrežjem? Danes sem vzela simko ven in ugotavljala, da je obrezana tako, da je na eni strani rob tik zraven čipa, nasprotni rob pa je cca 2 mm od roba.
sprasujem se.gif

brezhibno

Pripravnik
3. jan 2012
228
23
18
Za kateri telefon gre? Najbrš ti jo je obrezala v micro-sim. Drugače pa neverjamem da je kriva sim kartica.

pino

Pripravnik
20. jan 2008
235
21
18
Vsi operaterji zavajajo ce se le da.In jim zaeenkrat uspeva.
Na izrecno vprasanje pri paketu Najbliznji 1500, kaj bo po izteku 2 let, dobil sem odgovor,ce ostanem pri njih ostane vse isto. (torej 1500x3). Lahko pa vzamem tudi kak drug njihov paket (normalno).
Zdaj pa jim dokaži da so zavajali. 13 mesecev bomo še potrpeli pol pa Gi Muri stran, da se bo kadilo.
Saj, kar se samih pogovorov tiče niti nimam velikih težav pri Tušu, Druga zgodba pa je internet.
3G se samo prizge za kake 10 sekund, potem pa avtomatdko pade na 2 G.
Telefon sproban pri Tušu, da bi moral delat na 3G. Pa ne dela, da se ubiješ.
evil.gif

Izgleda, da bo treba pri vsaki sklenitvi doseči to, da ti dajo pismeno za vse ugodnosti, ki jih oglašujejo res veljajo tudi po izteku.
Samo to so sanje prasca o koruzi. Na žalost.
rolleyes-1.gif

pino

Pripravnik
20. jan 2008
235
21
18
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Pa saj vedno pride nek nov, še bolj ugoden paket...
smirk-1.gif

Imas prav, ampak ce men odgovarja en paket zakaj bi nenehno skakal iz enega paketa na drugega.
Najbližji 1500 je bil oglaševan kot za vedno, isto so rekli na info Tus.
Tudi v pogodbi ni ne duha ne sluha, da traja ta paket samo za dobo vezave - 24 mesecev.
In če je kje tak paket kot Najbližji 1500 me prosim razsvetlite, jaz ga ne najdem.
Pa operater ni važen kateri je.
Pa se mi zdi, da ga še dolgo ne bo.

Nazadnje urejeno:

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
ksz

Danes sem malo testirala... Svojo obrezano simko sem z "okvirčkom" vred dala v stari telefon in 3g deluje. Moževo simko (TS, original micro sim) sem dala v svojega Notea in je preklapljalo med 3g in 4g, tako da data transfer nedvomno deluje. Svojo simko (obrezano) sem dala v moževega Notea in doživela samo 2g...
sprasujem se.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik pino pravi:
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Pa saj vedno pride nek nov, še bolj ugoden paket...
smirk-1.gif

Imas prav, ampak ce men odgovarja en paket zakaj bi nenehno skakal iz enega paketa na drugega.
Najbližji 1500 je bil oglaševan kot za vedno, isto so rekli na info Tus.
Tudi v pogodbi ni ne duha ne sluha, da traja ta paket samo za dobo vezave - 24 mesecev.
In če je kje tak paket kot Najbližji 1500 me prosim razsvetlite, jaz ga ne najdem.
Pa operater ni važen kateri je.
Pa se mi zdi, da ga še dolgo ne bo.

''Paket Najbližji 1500 boste lahko uporabljali kolikor dolgo boste želeli, saj ga boste lahko podaljševali neomejeno dolgo.''

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=165625766939348&id=130926143742644

Kar jaz razumem, da se boš lahko vezal ponovno za 2 leti in imel še naprej 1500.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.