Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Malo preveč so ponekod optimistični s svetlo zeleno. Denimo v Lukovici pri Šoštanju signala ni oz ni za pogovarjat načeloma, kaže pa spodbudno...
A so Brezmejne ukinili ali jih ne najdem več? Če bi sedaj denimo hotel iti na 1000 verjetno ne gre več...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Aktualni so samo še Brezmejni Multipaketi, navadnih Brezmejnih ne morš več vzet ali višat paketa z njim

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Malo preveč so ponekod optimistični s svetlo zeleno.

Koliko sem gledal je pri GSM tretjino preveč zelene, pri UMTS pa polovico - čeprav bazne na veliko na UMTS nadgrajujejo, samo kaj, če so skoraj vse 2100, pa potem vleče samo kak km okoli oddajnika
tongue-1.gif
(v avtu/hiši).

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
UMTS so pobožne želje oz samo na zemljevidu za MB, ker ti še vedno pri Qulandiji veselo premetava iz UMTS na EDGE.
Prav tako so nekaj pošteno zafrknili z oddajniki v MB, ker ti v Novi Vasi in na Taboru skoraj za vsaki klic ven vrže, največkrat, ko se hočeš javit ali med samim klicom, najhujše pa je pri krožnem na Ljubljanski kjer ti obvezno prekine klic neglede na to kateri telefon imaš ali pametnega ali navadno Nokio.

Klic pa prekine tako, da vsaj 10 sekund traja preden lahko ponovno nazaj pokličeš.

Klical že na Tušmobil pa razen tega da ponovno zaženi telefon ne znajo spravit skupaj.

Nekaj so ga vredu mimo vsekali z novim oddajnikom v centru mesta, ker od takrat je skoraj nemogoče en klic opravit brez prekinitev ali pa da ti ne zmanjka signala.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
UMTS so pobožne želje oz samo na zemljevidu za MB, ker ti še vedno pri Qulandiji veselo premetava iz UMTS na EDGE.
Prav tako so nekaj pošteno zafrknili z oddajniki v MB, ker ti v Novi Vasi in na Taboru skoraj za vsaki klic ven vrže, največkrat, ko se hočeš javit ali med samim klicom, najhujše pa je pri krožnem na Ljubljanski kjer ti obvezno prekine klic neglede na to kateri telefon imaš ali pametnega ali navadno Nokio.

Klic pa prekine tako, da vsaj 10 sekund traja preden lahko ponovno nazaj pokličeš.

Klical že na Tušmobil pa razen tega da ponovno zaženi telefon ne znajo spravit skupaj.

Nekaj so ga vredu mimo vsekali z novim oddajnikom v centru mesta, ker od takrat je skoraj nemogoče en klic opravit brez prekinitev ali pa da ti ne zmanjka signala.

Aleluja!
nahrung002.gif

Smo se s kolegicami že hecale, da bo treba nehat čvekat in da nas operaterji ne marajo.
evil.gif

Ko mi naslednje leto poteče aneks, resno razmišljam o odhodu drugam...
rolleyes-1.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Vse takšne "napake" je potrebno prijaviti na 080 700 700, drugače se ne morejo rešiti in nezadovoljstvo se nadaljuje... Omrežje je še v izgradnji, napake so za pričakovati, žal...

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.630
4.356
113
za prekinitve klicov so zaslužne tudi ene simke ki so defektne.

Če se ti to dogaja idi da ti dajo novo simko

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
za prekinitve klicov so zaslužne tudi ene simke ki so defektne.

Če se ti to dogaja idi da ti dajo novo simko

Hmmm... Na to sploh nisem pomislila... Simka je sicer stara dobro leto, dobila pa sem jo ob izgubi starega telefona. Res pa je, da se to dogaja od takrat. Bo očitno treba stopit do TM centra in zahtevat drugo...
smile-1.gif

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik nuvi3790 pravi:
Brez veze javljati, če pa ti reče "ugasnite telefon in ga ponovno zaženite" in te odslovi, sploh te ne jemlje resno
jezen.gif

Meni še enkrat tega niso rekli, je pa res da jaz kadar ni signala ali pa če je kak problem ne jamram ampak javim lokacijo, da pač naredijo poizvedbo in stvari uredijo.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz jim v takem primeru pošljem mail in napišem zraven: Za tehnično službo. So že 2x uspešno rešili problem, čeprav je bil odgovor čez kake 2 meseca, ampak s opisom sprememb in vsega zraven.

22. jul 2007
13.556
1.743
113
124
Ne, saj v tem je hec ravno kontra pomeni, itak da imam vklopljeno erotično vsebino in gostovanje.

Nazadnje urejeno:

Macola20

Pripravnik
17. sep 2007
286
2
18
Meni so logične.

Pomeni, da imaš vklopljeno zaporo za erotične vsebine in roaming podatkov.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.