Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Matjaz2 pravi:
Sem včeraj nabavil to zadevo, na embalaži piše Y100 in odgovarja slikam, ki si jih objavil. Navodil zraven skoraj nič, piše vstavi baterijo po priloženi ilustraciji toda nikjer nobene skice. Navadno ima zadnji pokrov nekje nekaj reže, kjer začneš odpirat, ta nima nikjer. Navodila v stilu; budilka sproži vnaprej določen alarm, nastavite lahko tri alarme, in to je vse. Za nekatere funkcije piše samo čemu so namenjne.

Mislim, da nisi nabavil isto
grin1.gif
. Moj je BeeX MiniBee 3G z dvoletno garancijo.

Lp.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
To pa tak postavijo po eno bazno v center mest, pa je že 30%. Me resnično zanima kakšno ponudbo bodo ven dali za LTE in kak bo drobni tisk.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Glede na to, da se špilajo cenovno konkurenco je edino logično, da bo LTE kar vključen v vso redno ponudbo. In brez skrbi, tudi Mobitel pa Simobil se samo začasno špilata, prej ko slej je še vsaka nadgradnja omrežja prišla na vse pakete.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Bodo že tako naredili, da bomo spet menjali pakete in plačali streošek menjave paketa, tako kot je že tradicija pri Tušmobilu.

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Velika Tušmobilova zabava s Kingstoni in nagradno žrebanje - Tušmobil vas pelje v Brazilijo
smile-1.gif

V avli Planeta Tuš Kranj v petek 21.3.2014 ob 18.00 uri. Vstopnine ni!

brasiltusmobil.jpg

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Na obalu so ze 3 delujece lte baze. Drugje jih je tudi verjetno ze kar nekaj. Tako da zagon ni vec dalec. Nobeden pa en zna povedati kdaj bo to?

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Citat:
Uporabnik KdoZ pravi:
Na obalu so ze 3 delujece lte baze. Drugje jih je tudi verjetno ze kar nekaj. Tako da zagon ni vec dalec. Nobeden pa en zna povedati kdaj bo to?

Zadeva je še v fazi testiranja, predvidevam, da to testirajo tehniki v Tušmobilu in dokler ne bodo zadeve na nekem normalnem nivoju je brezveze da se o tem govori. Tukaj jim dam prav. Nesmiselno bi bilo neke datume obljubljat potem pa se tega ne bi držali. Verjamem, da takoj ko bo kaj bolj jasnega bomo tukaj med prvimi vedeli
smile-1.gif

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Letos smo prek moje aplikacije SI Info zabeležili vsaj 57 novih Tuševih HSPA+ baznih.

Te bazne so verjetno tudi že mogoče LTE ready.

Moje bazne še niso nadgradili na HSPA+, so pa hitrost v tem mesecu povečali iz dejanskih 1,5 na 3 Mbit/s.

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Koliko Tuševih LTE baznih pa si zaznal do sedaj preko aplikacije? Ni mi jasno kako to da ni še gor si.mobilovih LTE v Kranjski Gori?

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik KdoZ pravi:
Koliko Tuševih LTE baznih pa si zaznal do sedaj preko aplikacije? Ni mi jasno kako to da ni še gor si.mobilovih LTE v Kranjski Gori?
Dve. Iz Lucije in Kopra. Kar si ti
smile-1.gif

Iz Si.mobilovega in Tušmobilovega LTE Cell IDja ni mogoče enolično razbrati ime bazne. Zato moram te bazne postaje dajati ročno (in sam ugotavljati za katero bazno gre).

Pri Telekomu je zgodba (iz CellIDja je mogoče razbrati ime bazne) drugačna in se dodajajo LTE bazne samodejno.

Sem pa včeraj izdal novo verzijo, kjer se znanim Si.mobilovim in Tušmobilovim LTE baznim namesto prikaza npr A01000 prikaže LJ000 (pravo ime bazne).

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Nameravam vzeti se 5 narocnin pri Tusmobilu a bi nujno potreboval podatek: kdaj bo LTE v komercialni ponudbi? Tega nobeden ne zna povedati. Dovolj bi bilo ce se pove na mesec ali dva natancno. Bo to do 1.7 ali kasneje?

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Zakaj rabim lte? Zakaj pa se ga sploh uvaja po tvoje ce tukaj sprasujes neumnosti v stilu kaj ga kdo rabi? Verjetno se lte uvaja z nekega razloga. Dvomim da se nekaj uvaja brez razmisljanja o temu da bo kdo dejansko to rabil. No pa mi to povej: zakaj simobil uvaja lte glede na to da si veckrat napisal da: pa saj tega nobeden dejansko ne potrebuje? Ja tudi isdn je bil vcasih oh in sploh in se je govorilo da je to najvec kar se bo rabilo. Si kdaj uporabljal analogni modem preko klcnega dostopa? 4k na sekundo je šlo. Stvari gredo naprej.... Še enkrat/ zakaj nekaj uvajate ce pa potem tukaj posiljujes z vprasanji zakaj bo kdo rabil lte? Zgleda se sami ne veste zakaj. To je tema tusmobila sem pa ti odgovoril kar tukaj ker si pač napisal post tukaj

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.