Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik KdoZ pravi:
Tuš lte v Kopru

Je sedaj ze odprt za vse? Ker to, da se da najti Tušmobilov LTE signal na obali je ze kar nekajkrat napisano
smile-1.gif
... Samo ni se mozno vanj prijaviti in ga uporabljati ...

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Ne vem, kaj vam ni jasno. Zgleda ta LTE na obali je, vendar je v fazi preizkušanja in imajo do njega dostop tehniki. Ko bo dan v komercialno uporabo verjemite, da bo to z velikimi črkami tako na televizijskih reklamah, kot na internetu. Zaenkarat je menda postavljen v testne namene in do njega ne morejo dostopa ti vsi, ker še ni komercialno uporaben.

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Ne bo drzalo da ne deluje. Imam nexus 5 in se na LTE ne gre in ne gre povezati. Sem dal tudi na LTE only in ne deluje.

Matjaz2

Pripravnik
18. sep 2008
210
0
16
Eno vprašanje na drugem nivoju. V tuš trgovini sem včeraj videl dva nova mobija free2go po 14.99 € s tem da se vse naloži na kartico za pogovore. Eden z večjim ekranom in podatek na embalaži, da je za 2 sim kartici, drugi z manjšim ekranom piše, da predvaja mp3 in mp4. Je kaj več znanega o teh mobijih, zanima me tisti z 2 sim kartici, uporabljal bi ga tako samo za telefoniranje.

Matjaz2

Pripravnik
18. sep 2008
210
0
16
Na teh povezavah ni tistih dveh novih, ki sem jih omenil, so pa v Tuš reklami, ki smo jo dobili danes v nabiralnike, samo tam ni podatkov o njih.

Matjaz2

Pripravnik
18. sep 2008
210
0
16
V katalogu je eden v trgovini sta pa dva različna z istimi podatki kot v katalogu samo na škatli so še podatki, ki sem jih napisal in vidi se, da ima tisti za dve sim večji ekran.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik KdoZ pravi:
Govoris iz lastnih izkusenj da se da povezati?

Iz lastnih za zdaj še ne. Nisem bil na primorskem. Ob enem pa še čakam na svoj nov telefon, katerega sem si omislil s podporo za LTE
grin1.gif
.

Podatki so od znancev.

Lp.

Matjaz2

Pripravnik
18. sep 2008
210
0
16
Sem včeraj nabavil to zadevo, na embalaži piše Y100 in odgovarja slikam, ki si jih objavil. Navodil zraven skoraj nič, piše vstavi baterijo po priloženi ilustraciji toda nikjer nobene skice. Navadno ima zadnji pokrov nekje nekaj reže, kjer začneš odpirat, ta nima nikjer. Navodila v stilu; budilka sproži vnaprej določen alarm, nastavite lahko tri alarme, in to je vse. Za nekatere funkcije piše samo čemu so namenjne.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.