Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Dobro ti si šel zaradi signala, to je drugo. 90% Slovencev nikoli ne bi opazilo razlike med tem pri katerem operaterju so, je pa par let nazaj bilo malo drugače.

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Sato_Leone pravi:
Kar mi je bilo najhujše je bilo, da ko 15 dni nismo imeli signala in sem gostoval pri Telekomu so mi to veselo zaračunavali, same naročnine pa čisto nič znižali.
Zanimivo, jaz imam enake izkušnje. Na Viču nisem mogel telefonirati preko Tušmobila in sem zato moral gostovati na Mobitelu, za kar sem moral doplačati cca. 40 EUR. Napišeš reklamacijo in dobiš odgovor, da pri njih vse deluje brez težav. Tudi meni bo, ko bom po preteku aneksov prestavil vseh 5 številk drugam. Ne grem se več.

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Citat:
Uporabnik Alex pravi:
Citat:
Uporabnik Sato_Leone pravi:
Kar mi je bilo najhujše je bilo, da ko 15 dni nismo imeli signala in sem gostoval pri Telekomu so mi to veselo zaračunavali, same naročnine pa čisto nič znižali.
Zanimivo, jaz imam enake izkušnje. Na Viču nisem mogel telefonirati preko Tušmobila in sem zato moral gostovati na Mobitelu, za kar sem moral doplačati cca. 40 EUR. Napišeš reklamacijo in dobiš odgovor, da pri njih vse deluje brez težav. Tudi meni bo, ko bom po preteku aneksov prestavil vseh 5 številk drugam. Ne grem se več.

Kdaj je bilo tole?

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
Konec novembra, začetek decembra 2013.
10.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Zanimivo, kolega je iz Viča in ima TM UMTS only nastavljen, pa je vse ok...

Nazadnje urejeno:

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
955
93
28
Ljubljana
Saj ravno to je problem. Na Viču v firmi imamo samo GSM-only aparate in ni delovalo.
cry12bpy.gif

Vzamem telefon s seboj v BTC in tam dela BP, torej ni bil problem v aparatu (-ih).

Še odgovor na reklamacijo:

Citat:
Na podlagi dodatne preveritve smo ugotovili, da je na lokaciji: Na cesti dveh cesarjev XXX, Vič, po predikciji jakost našega signala solidna, notranji je lahko malenkost slabši, na voljo imate GSM/UMTS. Tudi smo preverili promet na vseh treh številkah in v mesecu novembru nismo našli nobenih težav na 2G omrežju. V kolikor težave še vedno trajajo, vas prosimo da nam to sporočite, da bomo opravili dodatne preverbe na omenjeni lokaciji.

Tole je pa sploh cvetka:
Citat:
Predlagamo vam, da si vklopite dodaten paket +PLUS Nacionalno gostovanje, ki omogoča uporabo zakupljenih enot vašega paketa Najbližji M tudi v omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja. Dodaten paket enostavno vklopite z SMS sporočilom na kratko številko »7070« s ključno besedo: »+PLUS nacionalno gostovanje«. Mesečna cena dodatnega paketa znaša 5,9 €
Torej moram doplačati, da bom lahko normalno koristil Tušmobilove storitve.
13.gif

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Aha, no, ker jaz od kar imam Tuš, mi kle na Viču vedno dela. Brez problemov. (Prav tako sem ga aktiviral enrkat na koncu novembra). Je pa res, da sem imel na avtomatsko in mogoče nisem opazil, če je šel na Mobitel signal, ker ne plačujem dodatno pogovorov, če sem na njem.

Ja no, da ti ponudijo +PLUS je res brezveze :D GSm signal bi moral delat in pika.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
A ni na Viču vključno z celo ljubljano roaming izklopljen, kar pomeni da se sploh ni mogoče povezati na mobitel omrežje..... In to že nekaj let...

Nazadnje urejeno:

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Mislim da ne? Vsaj meni je delalo, ko sem prišel z (blizu) Bovca, kjer sem imel Mobitel signal, pa sem prišel v Ljubljano, nisem nič spreminjal, sem še vedno imel Mobitel. Poklical in je delalo.
Evo, probal sedaj na WP8... Tuš in Mobitel mi kaže 2G/3G, ostale pa Forbidden, tako da se da preklopit.

Sato_Leone

Pripravnik
18. feb 2011
230
10
18
Sierra
Pr nas je itak slab signal od Tusmobila, tako da stalno nekaj preklaplja. Ampak kar me je pa dokončno razp... je bila pa situacija sedaj ko ni bilo elektrike. 15 dni ni bilo signala kar bi čisto razumel, če mi potem nebi računali celotne naročnine + se dodatno gostovanje pri mobitelu.
V glavnem mi nič ne pomaga če so cenejši, če je njihova kvaliteta pod vsako kritiko.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.631
4.360
113
No ja potem so pa bili Simobilovci na boljšem ko sploh niso mogli uporabljat telefona.

Sicer pa si bil seznanjen kakšno pogodbo podpisuješ.

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.711
159
63
Na Viču, vsaj na južni obvoznici iz Dolgega Dostu proti Lj. jug je tušmobil signal res švoh. Tam mi je pogovor večrat prekinjal. V Lj. je res izklopljeno gostovanje v mobitelu, ampak na Viču brez težav izbereš Mobitel omrežje.

Sato_Leone

Pripravnik
18. feb 2011
230
10
18
Sierra
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
No ja potem so pa bili Simobilovci na boljšem ko sploh niso mogli uporabljat telefona.

Sicer pa si bil seznanjen kakšno pogodbo podpisuješ.

Ja ja itak, da sem bil seznanjen...sej jst ne pravm, da mi je težko plačat roaming, z veseljem, ker to pomeni, da mi je delalo. Meni se zdi neumno, da mi oni potem računajo naročnino za njihove storitve za cel mesec.
Recimo kabelski operater je bil tolko fer in je računal samo za tri tedne v februarju, kar je ful pohvalno.
Sicer pa je sedaj že vseeno, z ženo sva šla k konkurenci, vse dela kot mora in to je to.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
fizika in finance sta bila vedno kreativni vedi,..
b

Simobil je zakon ane?
smile-1.gif
Tko da, nehaj... Saj vem, v nos vam gre TM. Sem bil sam pri simobilu in ste me svinjsko nategnili in sem pač zaključil z vami po zelo kratkem času, žal! Pač, nateguni... Tko da nehaj jamrati za Tuš, ker ste sami še celo slabši!

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
GrandFelix,.. si.mobil je zakon,.. ima tako prednosti kot pomankljivosti,..verjamem pa, da ko bom zapustil Si.mobil le tega ne bom blatil.
O Tušu bi lahko povedal marsikaj vendar vse zadeve pač niso za forum,..naj jih porihtajo v okviru firme,.. me pa veseli, da so se goreči zagovorniki Tuša malo umirili in da na plano prihajajo tudi bolj realne informacije o težavah uporabnikov,..
Kreativno knjigovodstvo in kreativna statistika sta v Sloveniji hudo pogosta in izjema verjetno ni niti Tuš, sploh če dela dobiček kot pravite,..
Glede natege imamo verjetno vsak svoje mnenje,..
b

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Citat:
b

Simobil je zakon ane?
smile-1.gif
Tko da, nehaj... Saj vem, v nos vam gre TM. Sem bil sam pri simobilu in ste me svinjsko nategnili in sem pač zaključil z vami po zelo kratkem času, žal! Pač, nateguni... Tko da nehaj jamrati za Tuš, ker ste sami še celo slabši!

Se tudi sam podpišem pod tole, dodajam pa to, da ima vsak operater dobre stvari in tudi slabe strani, odvisno komu kaj paše in koliko kdo tolerira. Kar se pa nategunstva tiče pa tudi sam dodajem da je Simobil zmagovalec!

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Citat:
Citat:
b

Simobil je zakon ane?
smile-1.gif

Se tudi sam podpišem pod tole, dodajam pa to, da ima vsak operater dobre stvari in tudi slabe strani, odvisno komu kaj paše in koliko kdo tolerira. Kar se pa nategunstva tiče pa tudi sam dodajem da je Simobil zmagovalec!

Nevem kak vama je ratalo da vas operater nategne na suho??
grims-1.gif

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Citat:
Citat:
b

Simobil je zakon ane?
smile-1.gif

Nevem kak vama je ratalo da vas operater nategne na suho??
grims-1.gif

Kdo govri o suhem? Bluziš... Zaključimo, ker vse skupaj ne spada v to temo.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Citat:
Kreativno knjigovodstvo in kreativna statistika sta v Sloveniji hudo pogosta in izjema verjetno ni niti Tuš, sploh če dela dobiček kot pravite,..
V dokumentih AKOS-a o javni dražbi se je Tušmobil pohvalil o tem. Uradni poslovni rezultati bodo bili objavljeni do 30.4.2014 (ker je sedaj Tušmobil javna družba).

Drugače kreativno knjigovodstvo se greš lahko leto ali dve, potem pa kmalu pride kreativno knjigovodstvo na plano. 7 let kreativnega knjigovodstva je težko delat.

Si.mobil ima 30 mio €, pa ga še utaji pred državo. Si.mobil bi imel dobička še več če ne bi jemal kredite od svoje matere Telekom Austrie. In prek odplačevanja kreditov in visokih obresti gre del dobička brez plačila davka na dobiček v Avstrijo. Pometite najprej pred svojim pragom. Si.mobilu glede na uspešnost ni treba vzeti niti enega kredita, niti za javno dražbo. Seveda, če bi dobiček ostal v Sloveniji. To kar se sedaj greste je (legalno) pranje denarja.

Drugače sedaj Tušmobil Ljubljano prestavlja iz GSM 900 na GSM 900/1800 za večanje kapacitete.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Svetidej,
denar si izposluješ tam kamor daješ dividende,.. če je lastnik kolikor toliko normalen ga bo dal,..
Vprašanje pod kakšnimi pogoji bi ga dobili v naših gnilih bankah,..
Drugače pa Si.mobil posluje skladno s Slovensko zakonodajo, tako da ni nobene panike,.. in je edini operater, ki trenutno ni na prodaj,..
l.p. b

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.