Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Tušmobil bo s 1.4. podražil mesečno naročnino za Free pakete za 0,99 €

Nas morajo o tem enostranskem spreminjanju pogodbe kaj obvestiti, ali lahko počnejo, kar se jim zdi? Lahko pogodbo tudi sam spremenim , (prekinem), brez soglasja operaterja?

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Obvestili so z objavo. Torej si obveščen.
Sedaj pa takoj na ustavno sodišče vložit pritožbo!

Ja, sem prebral obvestilo. Lahko bi pa izpustil tretji stavek.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
To je zelo pomemben odstavek. Če operater ima v ceniku postavko plačilo za zaprtje naročniškega razmerja ti v tem primeru tega ne smejo zaračunati.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.249
1.757
113
40
Azgard...hvala za tisto tabelo...

Je pa takole, da ob sklenitvi niti ni bil razlog vezave popust, ampak pogoj, da se je lahko ta paket sploh sklenilo (dvojne minute izven, podobno kot e bil najbližji 1500...), moral si se vezati, da si lahko vzel paket...

Verjetno velja vseeno enaka logika?

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Vezava je bila res predpogoj, ker je šlo za posebno akcijo. Aneks za popust pa je bil en in isti, ki bi ga tako ali tako sklenil.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
ALi je res, da moraš paket mobilnega interneta odjaviti do 20ega v mesecu? V čem je tu fora? Če ga ne odjaviš do dvajsetega moraš potem moraš še en mesec plačati na polno ali ti zaračunajo sorazmerno?

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
SPP

Prenehanje naročniškega razmerja
• Naročnik lahko kadarkoli pisno odpove naročniško razmerje. Odpoved
naročniškega razmerja, ki jo Tušmobil prejme med vključno 21. dnem
prejšnjega meseca do vključno 20. dne v tekočem mesecu prične veljati s prvim
dnem naslednjega meseca.

V praksi:
- če prekineš naročniško razmerje recimo 15. v mesecu, se ti naročniško razmerje zaključi z zadnjim dnem
- če pa boš prekinjal naročniško razmerje 25. v mesecu, pa se ti naročniško razmerje zaključi konec naslednjega meseca

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
To je zelo pomemben odstavek. Če operater ima v ceniku postavko plačilo za zaprtje naročniškega razmerja ti v tem primeru tega ne smejo zaračunati.

Jaz nimam nobene vezave, samo Free20 in so rekli, da mi bodo /bi zaračunali 5 eur prekinitve, če grem na Najbližji NET pa 10 EUR menjave. Pa ti me prav silijo da grem drugam...

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Če boš spreminjal paket, je samo 10 EUR strošek menjave paketa.

Problem je teh 10 EUR... Imam dva paketa (še za hčerko) in me mika, da bi zanalašč prekinil pri Tušmobilu...

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
pri ostalih operaterjih je strošek prehoda iz enega paketa na drugega tudi 12 €
smile-1.gif

Pri prehodu na novega operaterja pa plačaš prekinitev razmerja + prenos številke + priključnina pri drugem operaterja. Pa te pride me 15 in 25 €.

Drugače Tušmobil v Ljubljani svoje bazne premika iz GSM 900 na GSM 900/1800

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina

Pri prehodu na novega operaterja pa plačaš prekinitev razmerja + prenos številke + priključnina pri drugem operaterja. Pa te pride me 15 in 25 €.

Pri Debitelu si oproščen priključnine
smile-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Tudi pri Tušu bodo prej ali slej spoznali (ali pa že spoznavajo) kam vodi njihova nizka raven cen,.. počasi bodo morali kakšno stvar podražiti in se tako izpostaviti tudi oni,.. in negodovanja in prestopi se bodo povečali,..
b

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Tudi pri Tušu bodo prej ali slej spoznali (ali pa že spoznavajo) kam vodi njihova nizka raven cen,.. počasi bodo morali kakšno stvar podražiti in se tako izpostaviti tudi oni,.. in negodovanja in prestopi se bodo povečali,..
b
Tušmobil je prejšnje leto naredil čisti dobiček. Naj bi imeli vsak mesec čisti poslovni izid.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Tušmobil lahko ostane najcenejši še z veliko podražitvami, to je pa vse kar šteje. Če nekdo podraži, ampak je še vedno najcenejši, potem pameten človek pač ne gre drugam.

In Tušmobil si je nabral večinoma uporabnike, ki jim ni problem menjavat, če je kdo cenejši, zato je praktično garantirano, da bo ostal najcenejši, ker v nasprotnem primeru pogori.

Sato_Leone

Pripravnik
18. feb 2011
230
10
18
Sierra
V dveh letih kar sem bil pri Tusmobilu so dvakrat podražili in obakrat za evro.
Pri meni je bilo to sam dodatno, da sem se na hitro odločil zamenjat (od jutri sem Telekom).
Kar mi je bilo najhujše je bilo, da ko 15 dni nismo imeli signala in sem gostoval pri Telekomu so mi to veselo zaračunavali, same naročnine pa čisto nič znižali.
Je pa tudi res, da se signal v dveh letih ni čisto nič izboljšal.
Preveč razlogov za menjavo. Iz podobnih razlogov sem odšel iz Simobila.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.