Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Ima omejitev na 32 MB v tujini oziroma 50/60 €, če presežeš dodatno porabo (po defaultu 40€) pa te obvesti po SMS sporočilu.
Citat:
Uporabnik matejm1994 pravi:
Kaj pravite na to: http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/mislil-da-bo-placal-17-evrov-zdaj-pa-ga-rubijo-za-814 ?
Jaz pravim, da bi si moral prebrati pogoje.Sam si je kriv. Čeprav bi mu lahko v poslovalnici na to namignili, ampak ok, mogoče pa so mu?
Izven Slovenije (Okoli 50-60 € se prenos zablokira):Citat:
Uporabnik matejm1994 pravi:
U, nisem vedel. Kaj pa v sloveniji? Če prekoračiš neko mejo, recimo tudi 60€, a dobiš obvestilo?
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Jaz sem si nastavil limit na 1€ in sem prejšnji teden poslal 1 humanitarni sms, pa sem dobil obvestilo o prekoračitvi limita po 28 urah, tako da se tudi na to ni dobro preveč zanašati
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Predvsem me zanima kak predpotopni telefon je imel, ker ponavadi telefon v roamingu ne gre na internet. Si predstavljate, da bi bogi revež šel v tujino, kaj bi šele potem fasal na računu.
Vseeno pa sem mnenja, da bi Tušmobil moral po defultu vključiti blokado podatkovne povezave v roamingu, ravno zaradi takih primerov.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
In bi gq moral uporabnik sam vklopiti s pomocjo SMSa... Na tak nacin bi se vecini takih problemov izognili...
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Jaz sem si nastavil limit na 1€ in sem prejšnji teden poslal 1 humanitarni sms, pa sem dobil obvestilo o prekoračitvi limita po 28 urah, tako da se tudi na to ni dobro preveč zanašati
enkrat dnevno se pošlje, v jutranjih urah (mislim da ob cca 9h)... ne pošlje se takoj ob prekoračitvi