Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Citat:
Uporabnik brezhibno pravi:
Nima, ti pa obrežejo sim v nano sim brezplačno.
Jaz sem dobil podatek, da stane obrezovanje 2€.

hahaha,.. dobra,...ker nimajo kartic računajo obrezovanje...ampak iPhone pa prodajajo,..to mi je res polepšalo dan,..
b

obrez je na PE-jih brezplačen, edino če kak posrednik obračuna ampak ne na račun TM-ja, temveč gre v njegovo kaso... TM te postavke nima v ceniku, tako da je TM ne obračunava....

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
smile-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Citat:
Uporabnik brezhibno pravi:
Nima, ti pa obrežejo sim v nano sim brezplačno.
Jaz sem dobil podatek, da stane obrezovanje 2€.

hahaha,.. dobra,...ker nimajo kartic računajo obrezovanje...ampak iPhone pa prodajajo,..to mi je res polepšalo dan,..
b
Sej zadnje čase se dogajajo taki fejli da sam glej in se čudi.... skor kategorije ni res, pa je.

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Danes vzel Paket premium. So bili celo tako prijazni, da so mi uredili brez priključnine. Kar sem mi pri Simobilu oz telekomu še ni zgodilo pa sem sklenil že vsaj 25 naročnin v zadnjih 15-ih letih. Pohvalno. Plus še 25% naročnine dobim nazaj na TUŠ kartico za prve 4 mesece. Skratka ta paket je res TOP.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Verjetno so ti deali "pod mizo", brez stroška 10€, narejeni ob podpisu za 2 leti?

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Od kdaj pa Tušmobil zaračunava klice ko si v gostovanju? Gre za MINGL paket.

Do sedaj je šlo iz zakupljenih količin "klici v druga omrežja". Opazil danes, ko sem po dolgem času rabil gostovat.

Imel isti primer, šel na Free20 in je urejeno. Ampak, bom vseeno zapustil TM, ker sem 3/4 časa v gostovanju Mobitela in mi nabije račun.
Ampak, to je že druga zgodba.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Mingl ni nikoli imel zakupljenih količin na telekomovem roamingu.

Za 2,90 € lahko vklopiš, da ti zakupljeni klici, SMS in MMS veljajo tudi na telekomovem roamingu.

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
O, pa je imel. Ga imam. In sicer paket totalno neomejen mingl. Tudi če sem na mobitelu ne plačam več, razen za prenos podatkov.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
447
83
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Verjetno so ti deali "pod mizo", brez stroška 10€, narejeni ob podpisu za 2 leti?
Tega paketa itak ne moreš sklenit brez 2-letne vezave.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik matejm1994 pravi:
O, pa je imel. Ga imam. In sicer paket totalno neomejen mingl. Tudi če sem na mobitelu ne plačam več, razen za prenos podatkov.

totalno neomejeni 17 ima privzeto ja, ostali migli pa ne

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.