No pol sem bolj ali manj prav vedel. V Ljubljani z Vičom vred je gostovanje na Mobitelu izključeno!+. Razlog, zakaj se na Viču vseeno lahko v Mobitel omrežje priklopiš je to, da zazna kake oddajnike izven LJ. Vglavnem ročno na Mobitel odpade pri Tušu, je treba na samodejno, drugače si v večjih mestih brez.Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Na Viču, vsaj na južni obvoznici iz Dolgega Dostu proti Lj. jug je tušmobil signal res švoh. Tam mi je pogovor večrat prekinjal. V Lj. je res izklopljeno gostovanje v mobitelu, ampak na Viču brez težav izbereš Mobitel omrežje.
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Razlog, zakaj se na Viču vseeno lahko v Mobitel omrežje priklopiš je to, da zazna kake oddajnike izven LJ. Vglavnem ročno na Mobitel odpade pri Tušu, je treba na samodejno, drugače si v večjih mestih brez.Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Na Viču, vsaj na južni obvoznici iz Dolgega Dostu proti Lj. jug je tušmobil signal res švoh. Tam mi je pogovor večrat prekinjal. V Lj. je res izklopljeno gostovanje v mobitelu, ampak na Viču brez težav izbereš Mobitel omrežje.
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
No pol sem bolj ali manj prav vedel. V Ljubljani z Vičom vred je gostovanje na Mobitelu izključeno!+. Razlog, zakaj se na Viču vseeno lahko v Mobitel omrežje priklopiš je to, da zazna kake oddajnike izven LJ. Vglavnem ročno na Mobitel odpade pri Tušu, je treba na samodejno, drugače si v večjih mestih brez.Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Citat:
Uporabnik Azgard pravi:
Razlog, zakaj se na Viču vseeno lahko v Mobitel omrežje priklopiš je to, da zazna kake oddajnike izven LJ. Vglavnem ročno na Mobitel odpade pri Tušu, je treba na samodejno, drugače si v večjih mestih brez.Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Točno tako!
Načeloma se prodaja skupaj z mamo. Ker Telekom Austria nima denarja celo skupino kupuje in dokapitalizira Carlos Slim iz Mehike. Popolnoma ista zgodba kot naš Merkur. Celotna Telekom Austria je zgrajena na kreditih. Tako, da se Simobil lahko glede tega s Tušem primerjaCitat:
Uporabnik borovnica pravi:
Drugače pa Si.mobil posluje skladno s Slovensko zakonodajo, tako da ni nobene panike,.. in je edini operater, ki trenutno ni na prodaj,..
l.p. b
Sem tudi jaz na Tušmobilu in imam zaradi potrebe po stalni dosegljivosti kar samodejno omrežje. Do sedaj sem v pol leta samo 1x imel klic iz mobitelovega (cena nekaj čez 30 centov), pa vsak mesec opravim čez 1000minut klicev.Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Zdaj pa res ne vem ali so ostali deli SLO res tak slabo pokriti ali pričakujete signal sredi vsake šume? Tu v SV SLO ni niti enega problema, bi upal celo rečt, da sem manjkrat brez signala kot prej pri Simobilu - čeprav gledam, da Simobil tudi še vedno kar precej gradi oddajnike, mogoče jim enkrat v prihodnosti spet dam priložnost, če bo kakšna dobra ponudba.
Citat:
Uporabnik dejvi pravi:
koliko placam penalov za 10 mesecev, narocnina FREE 5 + opcija 6
lp
Citat:
Uporabnik smt pravi:
tus nima v ponudbi nobenih tablic?