Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Ni prav nastavljeno, če mi pa meče na 2G oddajnik.
Citat:
Nimam slab 3G signal, je pa dlje. V bistvu ni zanemarljivo kater signal dobivam tudi glede na to, na kateri strani hiše sem.
Sem se odločil. Bom naštimal doma samo WCDMA, pa upal, da ne bom pozabil preklopit na GSM/WCDMA, ko bom odšel ven iz "mesta".
Druge opcije žal ni, avtomatike se ne da spreminjat, da se jo samo izklopit. Najbolša rešitev je doma WiFi in pustiš vedno prižgan(porabi zanemarljivo, ker samo na kake 2 minuti skenira) in Avtomatika lepo preklaplja med 3G/2G in Wifi.Citat:
Sem se odločil. Bom naštimal doma samo WCDMA, pa upal, da ne bom pozabil preklopit na GSM/WCDMA, ko bom odšel ven iz "mesta".
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Pa še neki: zakaj pri telefonu, kupljenem pri Tusu, ni slovenskih navodil? Samo češka...
Veljavnost D*NARJA na TK karticah ni omejena.Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Dans sem hotel plačat en račun z Denarjem, pa bi blo treba 1 € plačat provizije, ker bi del računa bil za doplačat z €. Razen, če bi imel e-račun sprintan zraven.
Mislim, halo? Če se že gremo e poslovanje, potem naj ali omogočijo plačilo na avtomatu z vnosom številke (sej kdo bo pa hotel za drugega plačat) ali pa na blagajni (kot bi blo možno, če bi cel račun plačal z Dnarjem).
No, za disclaimer: drugače plačujem zastonj prek e-banke, kamor dobim e-račun. Zdaj je pač treba star Dnar porabit.