Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Ni prav nastavljeno, če mi pa meče na 2G oddajnik.
confused-1.gif

Jaz imam WCDMA preferred nastavljeno, pa me isto doma meče na 2G, čeprav (slabo) lovim 3G signal. Ampak pod določeno mejo signala, bo telefon izbral 2G, tako da pomoje nimaš kaj, kot da izbereš samo 3G.

Ker če tako gledaš, slab signal lahko tudi hitro izbugiš, in bi userji bili bolj nezadovolnji, če bi ostajali brez signala, kot pa da so na 2G.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Nimam slab 3G signal, je pa dlje. V bistvu ni zanemarljivo kater signal dobivam tudi glede na to, na kateri strani hiše sem.

Sem se odločil. Bom naštimal doma samo WCDMA, pa upal, da ne bom pozabil preklopit na GSM/WCDMA, ko bom odšel ven iz "mesta".

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Nimam slab 3G signal, je pa dlje. V bistvu ni zanemarljivo kater signal dobivam tudi glede na to, na kateri strani hiše sem.

Sem se odločil. Bom naštimal doma samo WCDMA, pa upal, da ne bom pozabil preklopit na GSM/WCDMA, ko bom odšel ven iz "mesta".

Jaz tudi tak počnem, potem pa gledam debelo, ko v neki vasi ni signala... No imam zato widget na namizju, da preklopim način, da ni treba med nastavitve hodit in tudi da vidim takoj na kaj imam nastavljeno.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Katero .apk pa imaš za ta widget? Tovarniške nastavitve mi ne omogočajo nobene bližnjice.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Citat:
Druge opcije žal ni, avtomatike se ne da spreminjat, da se jo samo izklopit. Najbolša rešitev je doma WiFi in pustiš vedno prižgan(porabi zanemarljivo, ker samo na kake 2 minuti skenira) in Avtomatika lepo preklaplja med 3G/2G in Wifi.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Dans sem hotel plačat en račun z Denarjem, pa bi blo treba 1 € plačat provizije, ker bi del računa bil za doplačat z €. Razen, če bi imel e-račun sprintan zraven.
Mislim, halo? Če se že gremo e poslovanje, potem naj ali omogočijo plačilo na avtomatu z vnosom številke (sej kdo bo pa hotel za drugega plačat) ali pa na blagajni (kot bi blo možno, če bi cel račun plačal z Dnarjem).

No, za disclaimer: drugače plačujem zastonj prek e-banke, kamor dobim e-račun. Zdaj je pač treba star Dnar porabit.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
če mi je meni kaj poznano se 1 € zaračuna če nimaš položnice s sabo v poslovalnici.

Kao ker mora prodajalec iti v sistem pogledati tvoje podatke o položnici. In za to zaračunajo 1 €.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Ja, kao. Sej na e računu sploh ni položnice natisnjene. Samo sklic in račun. Bi lahka vsaj tako priredili une avtomate, da se to vnese, ne pa samo na skeniranje fizičnih položnic. Če se že odločiš za plačilo v poslovalnici. In da majo referenti več časa se z drugimi zadevami ukvarjat. Kot danes ena, k je sicer menda odpovedala naročnino, pa je bla že decembra številka izklopljena (po moje ni že prej plačala), zdej je pa dobila zaračunan še prenehanje razmerja, pa nekih 5 € manipulativnih stroškov,...čeprav prej menda plačevala...blo kr pestro, za njo pa vrsta
smile-1.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Pa še neki: zakaj pri telefonu, kupljenem pri Tusu, ni slovenskih navodil? Samo češka...
10.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
medo10 zdaj pa že kritiziraš kot da bi bil na si.mobilu,..

sorry nidem mogel da nebi,..
b

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Dans sem hotel plačat en račun z Denarjem, pa bi blo treba 1 € plačat provizije, ker bi del računa bil za doplačat z €. Razen, če bi imel e-račun sprintan zraven.
Mislim, halo? Če se že gremo e poslovanje, potem naj ali omogočijo plačilo na avtomatu z vnosom številke (sej kdo bo pa hotel za drugega plačat) ali pa na blagajni (kot bi blo možno, če bi cel račun plačal z Dnarjem).

No, za disclaimer: drugače plačujem zastonj prek e-banke, kamor dobim e-račun. Zdaj je pač treba star Dnar porabit.
Veljavnost D*NARJA na TK karticah ni omejena.

Nazadnje urejeno:

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Aja? Sem mel čisto v glavi, da je (tko kot pri večini drugih). Sem res pogledal na račun in nikjer ne piše, do kdaj je za porabit...
Še vedno pa Tušmobil nima v redu organiziranega plačevanja e-računov v poslovalnici
10.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Prej sem pa res bil na S!, zdej pa jst osebno na Tušu, pa se ob kritiki vsi kar nekam pogreznejo. Mamo pa tudi Bob doma
smile-1.gif

22. jul 2007
13.556
1.743
113
124
Za ženo bi rad nabavil HTC-500 desire v beli barvi z rdečim robom, pa mi na tušinfo. neznajo povedati ali se takšnega sploh da dobiti
sprasujem se.gif

m7PaW9g.jpg

Ali ima kdo kakšno insajdersko informacijo o tem
priden.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.