Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
To je res... napori da smo prišli do te točke niso bili majhni...
V nekaj prispevkih me je zmotila dvoličnost... napake in težave tuša so sprejemljive, ostalih pač ne...
Drugače pa imaš prav... tema je novo pri Tušu...
Zaključujem...
B

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Mirkotove izgube bo pa "dotočal" slovenski davkoplačevalec. And now what?
smile-1.gif

Po drugi strani, kake veze imajo Tušmobilovi izpadi delovanja raznih storitev z merjenjem kurcev, kdo bolj nategnil zakone in davkoplačevalce?
Storitve še vedno razpadajo, pa nikomur nič.

Izgovori, da Moj Tušmobil in celo Tušmobil portal ne delujeta, kao zaradi LTE nadgradnje, je meni smešno.
smile-1.gif

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:

Mobitel je bil postavljen na davkoplačevalskemu denarju, T-2 je deležen subvencij države v obliki slabih kreditov, ...

Drugače pa seveda nedelovanje in izpadi storitev niso prijetna zadeva, so pa žal v vsaki branži nekaj neizogibnega. Verjamem pa, da se bodo težave v kratkem odpravile.

Nazadnje urejeno:

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
KSZ:

a kdo ve kere porte ima omrežje Tušmobil odprto recimo za dostop do kamer na domačem omrežju ipd.?

Jaz imam hude težave z dostopom do NAS-a preko Tušmobil omrežja. Je kar nehalo delat. Zanimivo pa je, da če naredim s (hčerinim) telefonom (tudi Tušmobil) WiFi točko lahhko potem na mojem pridem do NAS-a. Porti so pa 5000 in 5001,... Dela dostop preko 443 porta do photo serverja.

Skratka, ne dela če imam na telefono prenos podatkov preko mobilnega omrežja Tušmobila. Kolega na Simobilu se je lahko prijavil v moj NAS.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Citat:

Mobitel je bil postavljen na davkoplačevalskemu denarju, T-2 je deležen subvencij države v obliki slabih kreditov, ...

Dobro, samo v Sloveniji jebe lud zbunjenog, predvsem pa sami sebe do onemoglosti. Posledice negativne selekcije, pa nosimo mi vsi.

Je pa zanimivo videt, ko sistem jebe samega sebe. Ko na dolgi rok čisto vsi igralci zaradi zlomljenega sistema potegnejo kratko.

Telekom se bo obrisal pod nosom za terjatve zoper T-2 in Tuša, T-2 in Tuš se bosta obrisala pod nos na sodišču pri tožbah zoper Telekom. Skratka veselo, ko sistem ne deluje. In čisto vsi igralci so bili integralni del tega sistema, ki se počasi sesuva sam vase. Produktivni in inovativni so bodisi pobegnili, bodisi so postali nemotivirani za delo, ostali so v igri izkoriščevalci zlomljenega sistema.

Posledice za telekomunikacije so pa zanimive. Ena izmed je tudi ta, da spada širokopasovni dostop do interneta v Sloveniji med najdražje in najpočasnejše v EU. Pa toliko smo že mislili, da smo napredni tu. No, nismo.
smile-1.gif

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Citat:
Uporabnik nepot pravi:
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:

V teh mesecih pred zagonom LTEja je največja verjetnost, da celo omrežje pade.

Zaradi?
confused-1.gif

Če imaš idiote za krmilom operaterja, potem to celo drži.
smile-1.gif

Če nimaš idiotov, pa zaradi uvedbe LTE nima kaj bit.

Vem, da zaradi uvedbe LTE omrežja nima kaj biti, zato sprašujem
smile-1.gif

IKE

Zelenc'
19. jan 2012
6
0
1
Če bi dodatek +nacionalno gostovanje pri najbližji NET veljal še za prenos podatkov
evil.gif

Nazadnje urejeno:

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
A Tušmobil omogoča gostovanje na Kubi? Namreč v ceniku te države nisem zasledil...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Ksz...

Če koga zanima, avtomatski prehod iz paketa mingl v paket free (zaradi dopolnitve 31 let) se pri tušmobilu zaračuna s 10€.

Malce barabinsko, IMO.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ:
A s tem kuponom za 50% popusta pri nakupu 10€ vrednostnice se jih da več naenkrat kupit al samo 1 z eno Tusklub kartico?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
A mi lahko kdo razloži, kaj pomenijo te oznake iz screenshota?

Blizu doma se je pojavil nov oddajnik, ki pa oddaja samo EDGE. Ker je bližji, mi večkrat na dan preklopi na njega.
Rad bi imel prednostno nastavljeno 3G (oddajnik malo dlje), saj tel. pogosto uporabljam za internet. In da mi na EDGE preklopi res takrat, ko ni 3G signala zraven.

Je v teh oznakah spodaj moja želja?
grin1.gif

1928887-Screenshot_2014-01-09-12-21-38.png

Priponke

• 1928887-Screenshot_2014-01-09-12-21-38.png
    1928887-Screenshot_2014-01-09-12-21-38.png
    56,5 KB · Ogledi: 182

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Prav si nastavil. Žal pa je marsikje UMTS 2100, ki vleče slabše kot GSM in se ti še vedno lahko dogaja, da ti bo vrglo na drug oddajnik. No če je nov in če ni ravno na vrhu neke gore, bo verjetno v kratkem nadgrajen na 3G.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Poskusi zadnjo opcijo "Prednostno GSM/WCDMA" oz če je še opcija samo "Prednostno WCDMA"

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.