Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Sneci,a ti BOBæek ne ustreza več, ga ja tko na veliko poveličuješ v zvezde?

Supergirl - ta 69€ je odtrgana cena (kreda preko banke Koper) in je samo za fizičke userje... za poslovne subjekte pa recimo free20 + opcija 26 pride 99€

gledam konkurenčno ponudbo in se ne oziram na operaterja, načeloma
smile-1.gif
če nima zanič omrežja

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.630
4.356
113
Citat:
Uporabnik nostra pravi:
Kako preprečiti prekinjanje povezave med pogovorom?
10.gif

Ok, ena opcija je zamenjati operaterja.

No nekateri pri Tušu so imeli probleme z sim-kami.
Preveri še to.

Smrgoda

Zelenc'
28. dec 2013
2
0
1
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
No ja preverjeno ravnokar v vsakem primeru te hočejo zavezat za 24 mesecev , kaj naj rečem butli 2.

Tole si preveril po svoje. Če ne vzameš telefona, potem ni vezave. Imam v rokah pogodbo, na kateri je to na veliko napisano.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.630
4.356
113
Citat:
Uporabnik Smrgoda pravi:
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
No ja preverjeno ravnokar v vsakem primeru te hočejo zavezat za 24 mesecev , kaj naj rečem butli 2.

Tole si preveril po svoje. Če ne vzameš telefona, potem ni vezave. Imam v rokah pogodbo, na kateri je to na veliko napisano.

No pol pa njihov suport res nima pojma
bonk.gif

Sem ga striktno vprašal da ne rabim kupona in ne telefona pa je tumbal o vezavi
hysterical-1.gif

Pripopaj to gor da jim posvetim
10.gif

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
vezat se moraš edino za paket totalno neomejen mingl oziroma za akcijske pakete ...

Za akcijske pakete se moraš vezati, pakete v redni ponudbi pa lahko vzameš brez vezave. To velja pri vseh mobilnih operaterjih.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
2x je po prikazu te napake bil posodobljen portal. Vsaj tako sem jaz opazil v preteklosti.

Opazil sem tudi, da se zaradi nadgradnje sistema v zadnjem mesecu zaradi LTE so včasih za kratek nedosegljive tudi druge storitve.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Ne rečem da nebi bilo mogoče... a če bi bilo to predvideno lahko napišeš obvestilo da dostop zaradi nadgradnje ni mogoč.
Lp b

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Portal ima še vedno oznako beta.

Prav tako, sta 2 dneva v decembru bila nedosegljiva spletna stran tusmobil.si. Mislim, da se obeta zamenjava spletne strani z zagonom LTEja.

Vse težave, ki so bile sedaj v zadnjem mesecu in pred zagonom LTEja bodo bile zaradi nadgradnje sistema. Predvidene ali nepredvidene. V teh mesecih pred zagonom LTEja je največja verjetnost, da celo omrežje pade.

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Ne morem se znebiti občutka da je to za tuš sprejemljivo za ostale pač ne...
Kakorkoli...Veliko sreče...spremembe so obsežne...
B

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Operaterji se delijo med tiste, ki imajo ogromne dobičke in lahko izkrinjajo konkurenco in tiste, ki ne delajo ali komaj delajo dobiček in bolj šparajo, da jih večji operaterji ne bi izrinili iz trga.

Ja imam dvojna merila. Za operaterje, ki si izplačujejo 30 mio € dividend in tiste operaterji, ki poskušajo se obdržati na trgu in s tem konkurenco. Ko bo Tušmobil delal dobiček ter poplačal vse dolgove s tem dobičkom pa bom za Tušmobil imel enaka merila kot za Si.mobil.

Vi ste podobni, kot vaša mama v Avstriji: Telekom Austria in T-Mobile sta plačala enormno večjo ceno za 800 Mhz samo zato, da 3 operater Orange ni dobil frekvenc na 800 MHz. S tem sta naredila v Avstriji duopol za LTE omrežje. Bojim se, da boste vi to naredili enako marca ...

borovnica delaš za mobilnega operaterja, ki mu je vseeno le za dobiček in za večji dobiček bi tudi zradiral konkurenco prek nedovoljenih poslovnih odločitev. Nisem pozabil vseh polen, ki ste jih metali od leta 2007, zato nimate milosti od mene. Sam nisem nikoli rekel, da imate slabo omrežje, vedno sem tolkel o vašem marketingu in upravi.

Nazadnje urejeno:

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Operaterji se delijo med tiste, ki imajo ogromne dobičke in lahko izkrinjajo konkurenco in tiste, ki ne delajo ali komaj delajo dobiček in bolj šparajo, da jih večji operaterji ne bi izrinili iz trga.

Ja imam dvojna merila. Za operaterje, ki si izplačujejo 30 mio € dividend in tiste operaterji, ki poskušajo se obdržati na trgu in s tem konkurenco. Ko bo Tušmobil delal dobiček ter poplačal vse dolgove s tem dobičkom pa bom za Tušmobil imel enaka merila kot za Si.mobil.

Vi ste podobni, kot vaša mama v Avstriji: Telekom Austria in T-Mobile sta plačala enormno večjo ceno za 800 Mhz samo zato, da 3 operater Orange ni dobil frekvenc na 800 MHz. S tem sta naredila v Avstriji duopol za LTE omrežje. Bojim se, da boste vi to naredili enako marca ...

borovnica delaš za mobilnega operaterja, ki mu je vseeno le za dobiček in za večji dobiček bi tudi zradiral konkurenco prek nedovoljenih poslovnih odločitev. Nisem pozabil vseh polen, ki ste jih metali od leta 2007, zato nimate milosti od mene. Sam nisem nikoli rekel, da imate slabo omrežje, vedno sem tolkel o vašem marketingu in upravi.

467716-post_slo.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Do določene mere te razumem... a ostanimo pri Tušu...
Iz kje se ta financira? Iz prelivanja dobička Tuševih trgovin kjer je alpsko mleko več kot evro in kjer je greh kupiti kar ni v akciji...
Iz tega razloga ne kupujem v Tušu saj je tudi Mercator cenejši. S tem da govorim o dopolnitvi dveh borovniških trgovin... V tem primeru pa boš očitno odločil za podjetništvo in ugotovil da firma obstaja zaradi dobička.
Ok je da razmišljaš po svoje, pa čeprav se ne strinjam s tvojimi razlogi.
Lp b

Smrgoda

Zelenc'
28. dec 2013
2
0
1
@CLIO15
:)
Nebi cele pogodbe gor lepil :)

Pod 5. točko pogodbe piše, za kateri paket si sklenil pogodbo, kolikšna je priključnina in trajanje vezave. Pri meni je trajanje vezave enako 0 mesecev, ker nisem koristil bona oz. nisem 'najel' aparata.

Pri Telemachu telefon najameš, na koncu obdobja vezave pa ga odkupiš za simbolično ceno. Zato v ceniku ni cene za nakup v enkratnem znesku.

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
V tem primeru pa boš očitno odločil za podjetništvo in ugotovil da firma obstaja zaradi dobička.

Še v ne tako "pretekli" preteklosti je bil Si.mobil tik pred tem, da ga mama ugasne, saj je bil obupno v rdečih številkah. Rešil ga je samo Turk, ki je vaši mami zastavil ime in obljubil, da bo firmo spravil v zelene številke. Spet pozabljamo lastno zgodovino? Borovnica ... tema je novo pri Tušmobilu.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.