Novo pri Tušmobilu X.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Če se bo to res zgodilo, se znajo karte zlo hitro zelo premešat pri na trgu telekomunikacij pri nas. Verjamem, da vse v pozitivni smeri za nas uporabnike. Bo zanimivo videt koliko manevrskega prostora imajo še na Tušmobilu in kako bi ob morebitnem vstopu odreagirala konkurenca. Lepo!

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Za multipaket veljajo dodatni paketi kot prej: samo bonus paketi.

Se mi pa zdi, da lahko sedaj tudi na multipaketu vklopiš zakupljene količine (še za SMS in MMS) za nacionalno gostovanje. Pač za vsako številko posebej.

Za pakete brezmejni internet, BREZ, FREE in najbližji pa verjetno veljajo vsi +PLUS dodatni paketi (pač razen če že imaš neomejene količine)

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Evo je na spletni strani:

Paket FREE 5 z vsemi dodatnimi paketi razen +PLUS 500MIN in Dodatnim Paketom PREMIUM
Paket FREE 15 z vsemi dodatnimi paketi razen Dodatnim Paketom PREMIUM
Paket FREE 20 z vsemi dodatnimi paketi
Paket FREE 40 z vsemi dodatnimi paketi
Paket BREZ z vsemi dodatnimi paketi razen +PLUS 500MIN in Dodatnim Paketom PREMIUM

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Torej to pomeni, da na FREE 5 in BREZ ni več opcije, da si vklopiš cenejše minute po prekoračitvi oz. uporabi? In se plačuje namesto 5c/min kar 15 c ?!?
uf-1.gif

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Je kdo lastnik telefona Vega w976 in če lahko na kratko napiše par stvari... recimo odzivnost, kvaliteta ekrana, baterija in če je na splošno zadovoljen... :)

Edit: pa koliko rama in roma ima...

Nazadnje urejeno:

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Hvala za linke, ampak sem bolj mislil na konkretne lastnike tega telefona, če mi lahko napiše kdo kaj več, kako se recimo obnese baterija pri uporabi na wifi ali mobile povezavi in pa kakšna je največja razlika med modeloma w976 in w980.

Lp

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kaj pa imajo sploh za testirat? Saj ne uvajajo LTE prvi na svetu. No zaradi mene lahko najprej vse na UMTS vržejo, pa se šele potem z LTE špilajo, ko jim bo dolgčas. Ampak kaj, ko ga dva imata, potem ga more tudi tretji, zaradi prestiža. Ker je baje zelo pomembno imet 100 mega linijo preko telefona
tongue-1.gif

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Pust jih pri miru, sedaj Dolenjsko pokrivajo z HSPA+. še malo pa bodo prišli do moje bazne
smile-1.gif

Tako, da ne ga biksat
evil.gif
Je po mojem kar nekaj dela: implementacija voLTE ali pa klice preusmeriti na GSM/UMTS.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.